www.fertilityfriend.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1070
4.1.05 23:03

www.fertilityfriend.com

Ahoj holky,

díky odkazu tady na emiminu a podrobnému popisu některé z vás jak se přihlásit atd. jsem si zadala bazální teploty aj. do grafu. Přijde mi to super. Sice moc dobře anglicky neumím, ale smysl chápu. Chtěla bych si ale graf vytisknout prázdný, vždy na jeden měsíc, a pak si to do něho zapisovat sama. Jde to? nebo je nějaká jiná www adresa, kde si můžu předtisk stáhnout. Vím, že to je i v menstuačním kalendáři, ale nyní se nedostanu na gyndu pro nový.
Díky Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.1.05 07:46

Ahoj Ivca,
podrobny graf na vytlacenie: http://www.rodina.cz/…tab-pr-1.pdf
a zostrucneny:
http://www.rodina.cz/…tab-pr-4.pdf
Pa Smigi

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.1.05 09:48

Díky moc
Ivča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.1.05 12:36

Nemas za co Ivca :wink:
Ja som sa tiez zaregistrovala na fertilityfriend.com, ale teplotu meriam len 3. den. 31.12. som totiz zobrala poslednu antikoncepcnu tabletku (po vyse 5 rokoch bez prestavky), takze toto je 1. mesiac, co sa chceme snazit o mimi 8) Nevedela by si mi poradit, mozno mas s bazalnou teplotou viac skusenosti - 1. den MS 36,9; 2. den MS 37,0; a dnes 3. den MS 37,0. Je to normalne :?: V:,–(e totiz citam, ze pocas MS by teplota mala klesnut..Ze by to bolo tym dlhodobym uzivanim HA? 8O
 Smigi

• Citovat
  • Upravit
1070
5.1.05 12:51

ahoj Sigi,

sice se snažíme o mimi už od května 2004, ale s měřením BT jsem začala až 28. 12. 04. Takže moc zkušeností nemám. Už jsem pochopila jak na to a fertility je super. Koukni na http://www.rodina.cz/clanek3694.htm nebo dej sekce bříška - početí a je tam více dílů o symptotermálních metodách. Je tam hezky popsané měření BT i ukázka grafů.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.1.05 13:49

Ahoj Smigi,

nepíšeš koľký deň cyklu si. Ak máš ešte ms, je možné že zostatok progesteronu spôsobuje vyššie teploty. Po skončení ms by teploty mali klesnúť.

My sa o mimi snažíme už rok, verím že ty budeš mať viac šťastia…
ak by si niečo potrebovala, kľudne sa pýtaj.

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.05 15:35

Dakujem Vam obom za odpoved!
Som dnes 3. den cyklu, 3.1. mi zacala MS. Doktor mi odporucal otehotniet hned 1. mesiac po vy:,–(eni HA, lebo vzhladom na zvysenu funkciu stitnej zlazy a zvysenu hladinu testosteronu mam vraj teraz najvacsiu sancu..
No ale dnes mi sef hodil na hlavu dalsie 2 projekty a navyse s tym, ze odchadzam na sluzobku do DE, takze v tom strese a navyse odcestovanej od manzela sa mi to asi tazko podari :cry:
V kazdom pripade Vam drzim palceky, nech ten rok 2005 prinesie co najskor vytuzene //!
 Smigi

• Citovat
  • Upravit
63
17.2.05 22:08

Ahoj spoluměřitelky,
taky bych si ráda zapisovala BT na fertility, ale já neumím anglicky!!!! Nemáte prosím český překlad? Pokud jo, tak mi ho prosím pošlete na jm.ls@seznam.cz. Díky Lucka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
18.2.05 08:26

Ahoj Sasenko,

návod v čestině je tady na emimču v nějaké diskusi s podobnou problematikou, ale nemůžu si vzpomenou v jaké a teď když jsem to hledala, tak jsem to nenašla.
Zkus to, třeba uspěješ.

Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí