Pregnyl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
324
1.1.05 16:37

Pregnyl

Ahoj holky,
v pondělí jdu poprvé na injekci Pregnylu, máte s ním někdo zkušenost, pokud možno kladnou?
Překvapilo mě, že ty injekce jsou tři. Myslela jsem, že se dá jedna a OVU proběhne do 48 hodin, tak na co tři?
A ještě jeden dotaz. Měly jste nějaké pocity, jako že OVU už proběhla? Já jsem teď brala Clomhexal, ve středu byly folikuly největší asi 15 mm, ale bylo jich hodně..tak nevím, myslela jsem, že je lepší když je jenom jeden a pořádně velký.
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
120
1.1.05 16:52

Ahojky Dario,
já jsem zrovna včera byla na ultrazvuku vaječníků (beru už druhý měsíc clostilbegyt) a na levém vaječníku jsem měla dokonce 4 folikuly, z nichž jeden měl už přes 2 cm. Myslela jsem, že mi doktorka taky píchne pregnyl, ale řekla, že už to nemá cenu, protože folikul už je na prasknutí. Ty ostatní folikuly byly mnohem menší a prý už nedozrají do takové velikosti jako ten dvoucentimetrový. Teď jsem docela ráda, že už na žádné injekce nemusím a nezbývá než čekat. S pozdravem Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.17 20:39

Ahojky dovolím si oživit téma anonym z důvodu toho že sem chodí i rodina a já nechci aby veděli že se snažíme o miminko.
Zítra mě čeká první injekce Pregnylu a já vůbec nvm co mě čeká? Máe někdo zkušenost třeba kam se injekce aplikuje nebo tak? díky moc

• Citovat
  • Upravit
9349
15.5.17 20:48
@Anonymní píše:
Ahojky dovolím si oživit téma anonym z důvodu toho že sem chodí i rodina a já nechci aby veděli že se snažíme o miminko.
Zítra mě čeká první injekce Pregnylu a já vůbec nvm co mě čeká? Máe někdo zkušenost třeba kam se injekce aplikuje nebo tak? díky moc

Mně jí vždycky lupnou do zadku a frčím domů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.17 20:51

Děkuju docela se bojím když nevím do čeho jdu

• Citovat
  • Upravit
68928
15.5.17 21:22

No, v podstate dostanes solidni davku tehotenskeho hormonu. Takze po tom muzes mit ruzne stavy, ale dost dobre mozna to s tebou neudela vubec nic. A jdes proste do toho, ze ti pichnou injekci. Doktori vetsinou do svalu (do zadku), ale jinak se da aplikovat i podkozne do speku na brise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
15.5.17 23:10

Ja mela ovitrell, neco podobneho. Pichla mi ji sestra do bricha, vubec nic jsem necitila a to jsem se klepala jak cunik :mrgreen: ale potom jsem asi tyden mela nehorazne tehotenske priznaky (briho, hlaba, prsa, vse bolelo ), zvracela jsem a tt my vychazel pozitivne asi 15 dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí