INSEMINACE?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Amdruška
14.5.13 22:36

inseminace

Ahoj holky, v pondělí jsem byla na první inseminaci a teď čekám jak to vše dopadne, hodně se bojím, že to třeba nevyjde, to procento je opravdu nízké, na druhou stranu budu asi nervozní až si budu dělat test, třeba to ale vše dopadne dobře, samotný výkon byl v poho, horší bylo píchání injekcí, ale měla jsem v příteli vynikajícího zdravotníka, zvládl to dobře, sama bych si to asi nepíchla, držtě mi palečky, díky

• Citovat
  • Upravit
Petulee1
19.8.13 16:51

inseminace

Ahoj holky, my byli dnes na první inseminaci..je to úplně bezbolestné, takže se nemusíte ničeho bát, ve středu jdeme na další, tak se taky modlíme, aby to vyšlo, ptž já mám ještě k tomu endometriozu.Ale přítel měl 109milionu spermií a já měla taky dobře vyvinutá vajíčka, takže ted jen musíme doufat. Holky, ale jinak doporučuji :)Když to nevyjde, tak pak musíme na umělé. Petra

• Citovat
  • Upravit
3564
19.8.13 16:56
@Petulee1 píše:
Ahoj holky, my byli dnes na první inseminaci..je to úplně bezbolestné, takže se nemusíte ničeho bát, ve středu jdeme na další, tak se taky modlíme, aby to vyšlo, ptž já mám ještě k tomu endometriozu.Ale přítel měl 109milionu spermií a já měla taky dobře vyvinutá vajíčka, takže ted jen musíme doufat. Holky, ale jinak doporučuji :)Když to nevyjde, tak pak musíme na umělé. Petra

tak to přeju mnoho štěstíčka :kytka: a 109 8o 8o ty jo tak to taky gratuluju :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulee1
19.8.13 17:09

Děkujem :) ano 109milionu..taky se mi válely oči, uvidíme, o miminko se snažíme asi 3 roky, už jsem dvakrát potratila..a ted při operaci my zjistily tu endometriozu, takže u mě jen inseminace nebo umělé..Jinak moc děkujeme Hani ;)

• Citovat
  • Upravit
3564
19.8.13 17:20
@Petulee1 píše:
Děkujem :) ano 109milionu..taky se mi válely oči, uvidíme, o miminko se snažíme asi 3 roky, už jsem dvakrát potratila..a ted při operaci my zjistily tu endometriozu, takže u mě jen inseminace nebo umělé..Jinak moc děkujeme Hani ;)

vůbec nemáš za co :hug: jinak ve skupině máme 2 holky s endošou a povedlo se s pomocí inseminace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulee1
19.8.13 17:44

A nevíš prosím na který pokus?

• Citovat
  • Upravit
2041
19.8.13 17:51

@hankaaaa juuu tak to je super, já ji mám taky, sice jedno ložisko, ale bylo tam! Tak to je super, že i tak pomáhá! Ted tomu uplně věřím a manžilek má taky problémy, tak snad se mu to za ten měsíc zlěpší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulee1
19.8.13 17:59

Takže já budu držet moc pěstičky, já tomu taky věřím, ikdyž vyjít to nemusí hned na poprvé, ale snad ano, já mám taky endošku, tak snad nám to vyjde ;)

• Citovat
  • Upravit
3564
19.8.13 18:02
@Petulee1 píše:
Takže já budu držet moc pěstičky, já tomu taky věřím, ikdyž vyjít to nemusí hned na poprvé, ale snad ano, já mám taky endošku, tak snad nám to vyjde ;)

Myslim ze na 5 a na 3ale nevim to stopro :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
19.8.13 18:03

@Macik84 jinak muj manžel měl taky horši spermio, ale bere řádně selen a zleošilo se to o dost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
19.8.13 18:07

@hankaaaa můj taky selzink, B komplex a kyselinu listovou, to nám bylo doporučeno, 2× denně kotvičník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulee1
19.8.13 18:16

Děkuji za ifo Hani ;)

• Citovat
  • Upravit
Petulee1
19.8.13 18:17

Můj přítel měl 109 milionu spermií, takže supr, ted zaleží, jak se stím popere mé tělo :? Jinak Macíku držím pěstičky :)

• Citovat
  • Upravit
6286
19.8.13 18:23

Holaaa ja mela prvni iui a hned uspesne uz 6 msicu mi delaji radost ma dvojcatka chlapecci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulee1
19.8.13 18:29

Tak to moc gratuluji.. :) a jak byl na tom manžel nebo přítel??jak mu dopadl spermiogram atd.? děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex