Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti se cvičním pro těhotné u Apolináře. Jsem tam registrovaná k porodu v květnu a uvažovala jsem že bych vyzkoušela i jejich cvičení.
Ahoj,
ja jsem chodila pri tehotenstvi a bylo to super, je to hodne o protazeni, o zpevneni panevniho dna a ty cviky muzes delat i po porodu. Vede to moc prijemna fyzioterapeutka, ktera je tam i ted, loni jsem podruhe rodila, to uz jsem na cviceni nechodila, ale fyzioterapeutka dochazela za moji spolubydlici, kterou chytily zada a pomahala ji to rozhybat
ja bych to doporucila, odreagujes se a poznas par novych tehulek a treba najdes kamosku jako ja
ale je otazka jestli jeste budou mit misto, za me pred tema 4 lety bylo radne nacvaknuto a ja zacala chodit i kdyz jsem jeste nemela brisko, ale ja ho nemela jeste v 6. mesici ![]()
Tak to tam vyzkouším zítra zavolat a zjisti jak mají volno, jsem doma a chtěla jsem něco na zpestření, Dříve jsem hodně cvičit, ale nebylo to vhodné pro těhu, tka jsem přestala
a teď mě ten pohyb nějak schází
Ráda bych i poznala další těhulky…no jsem v 5.měsíci a bříško se ještě nějak neukázalo, zatím mě skor nikdo nevěží že jsem těhu a já si to tak přeju ![]()
Jeee ja jsem take kvetnova a chystam se jit na cvico k apolinari
muze se od 24 tydne
.chci rake volat a zamluvit si hodinku snad se potkame ![]()
jo melo by byt.ja se tam nahlasim az po 23.1. musis mit potvrzeni od sveho doktora ze muzes cvicit.tak se budu tesit. z jake casti prahy jsi?
Jj to si nechám napsat, 10.1. jdu na kontrolu, tak si o to řeknu
já jsem kousek od Prahy ( Blevice), ale v Praze máme rodiče přítele, kde občas jsme a to je na Chodově
Jituna78 ten svet je malej, v Blevicich mam kamosku
a to jsem si rikala, ze v Blevicich uz nikoho jinyho nepoznam ![]()
@babetka333 píše:
Jituna78 ten svet je malej, v Blevicich mam kamoskua to jsem si rikala, ze v Blevicich uz nikoho jinyho nepoznam
tak to jsem teda nečekala
tak se třeba někdy uvidíme ![]()
Ahoj, nějaké nové zkušenosti??Mám věčně skripnuty záda dole a bolí mě kostr, tak doufá, že mi cvico pomůže. Jak to tam chodí, kolik je tehulek? Diky
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.