Doktor u porodu - Zlín

Anonymní
2.1.13 15:38

doktor u porodu - Zlín

Ahoj, chci se zeptat, kdy chodí doktor/ka k porodu? Je to pouze pokud jsou nějaké problémy nebo císař? Jinak vždy jen PA? Konkrétně zlínská nemocnice, jestli máte někdo zkušenost. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
2.1.13 15:56

Sice nemám zkušenost ze Zlína, ale u prvního porodu přišel na kontrolu placenty a pak na šití, u druhého tam byla doktorka celou dobu, neb byly špatné ozvy (plus jsem tam byla sama, kdo rodil)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.1.13 15:59

Ahoj já rodila přirozeně, praskla mi voda 24. ve dvě ráno a rodila jsem nakonec císařem až následujícího dne-25. v 18 h odpoledne, takže poměrně dlouhá doba a v boxu se vystřídalo x porodních asistenek, co měli službu.. doktorka přišla až na konci, kdy rozhodla, že bude císař…
Jestli mezi tím tam někdo byl jenom mrknout asi ano, nevím, ale nikdo tam nebyl.. a to jsem dostala dvě tablety na otvírání epidural a neotevřela jsem se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11670
2.1.13 16:15

Rodila jsem ve Zlíně 2×, v roce 2010 a 2012. V obou případech byla doktorka u počátečního vyšetření, jen zkontrolovala stav otevření a šla. Pak jsem ji už neviděla a přišel až na šití doktor, v obou případech. Pokaždé jiný. :mrgreen:
U porodu byla jen studentka a PA. A můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.1.13 16:41

Me dokonce ve zline i PA sila :lol: doktor byl u pocatecniho vysetreni asi minutua na konci se koukl asi sekundu na siti a rekl : v poradku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
2.1.13 21:27

Rodila jsem v Baťovce ve Zlíně. Doktor mě vyšetřil jen při přijetí, potom až po porodu mě zkontroloval a zašil nástřih. U samotného porodu nebyl vůbec a já jsem byla ráda. Bylo to v noci, porod bez problémů, tak doktor chrněl a já jsem měla klid a mohla jsem se soustředit ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková