Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
sice už tady diskuse byly na tohle téma, ale mě by zajímala nějaké z Vás zkušenost z poslední doby-třeba týden, měsíc…ale né rok
to se mohlo leccos změnit…co vše potřebuji, když jdu na císaře a budu mít celkovou? To mě „vyčistí“ i kočku a budu muset nosit vložky nebo mi všechno vyndaj břichem? ![]()
Děkuji za reakce…
Potřebuješ stejné věci jako u normálního porodu a očistky mít budeš i přes císaře, takže vložky také, poporodní kalhotky též apod.
Tetes:a ty vložky tam jsou nebo si je musim koupit? a josu vhodný na císaře takový ty síťovaný kalhotky nebo co to je? ![]()
Musíš si je koupit, jo přesně tyhle kalhotky jsou vhodné. A co se vložek týče doporučuji obyčejné, které nemají igelit, protože je budeš mít 24 hodin denně, tak aby jsi nebyla zapařená. Ale tyhle informace najdeš kdekoliv v diskuzi o císaři. Císař je pořád stejný nezměnilo se na něm nic ani po roce.
@tetes píše:
Musíš si je koupit, jo přesně tyhle kalhotky jsou vhodné. A co se vložek týče doporučuji obyčejné, které nemají igelit, protože je budeš mít 24 hodin denně, tak aby jsi nebyla zapařená. Ale tyhle informace najdeš kdekoliv v diskuzi o císaři. Císař je pořád stejný nezměnilo se na něm nic ani po roce.
tak to je mi jasné, mě spíš šlo o to, jestli se třeba nezměnilo to, že dřív tamto nedávali, teď to dávaj a naopak
ale děkuju, si hodná
Jo, myslím, že tam nějaké vložky byly, ale určitě ne dostatek a kalhotky tam nebyly.Ale samozřejmě je možné, že se to změnilo. Tak snad se najde někdo, kdo na něm byl nedávno. ![]()
@tetes píše:
Jo, myslím, že tam nějaké vložky byly, ale určitě ne dostatek a kalhotky tam nebyly.Ale samozřejmě je možné, že se to změnilo. Tak snad se najde někdo, kdo na něm byl nedávno.
a ještě blbá otázka, ty síťované kalhotky koupím třeba v drogerce nebo je mají v lékárně?
Kalhotky se dají koupit v lékárně i drogerii, mají je i u krtečka. Vložek je v porodnici neomezené množství, tak jen třeba balík nebo dva na doma.
@Petrra píše:
Kalhotky se dají koupit v lékárně i drogerii, mají je i u krtečka. Vložek je v porodnici neomezené množství, tak jen třeba balík nebo dva na doma.
dobře, děkuju za info.si hodná!!
Já tam rodila před rokem a přirozeně, ale vložky jsme tam normálně měli na pokoji když došli tak jsem si řekla a dostala jsem další a dokonce i několikery ty jednorázový kalhotky jsem tam dostala, když jsem si řekla…
Vložky jsou neomezeně k dispozici, sítované kalhotky jedny dostaneš a další už musíš mít své, sítované jsou ideál. Minimálně 24h na JIP kde ti nenechají mobil, ale nechají zavolat od nich tak znát tel. číslo. Rodila jsem před 4m. @Michaela87
@marieondatra píše:
Vložky jsou neomezeně k dispozici, sítované kalhotky jedny dostaneš a další už musíš mít své, sítované jsou ideál. Minimálně 24h na JIP kde ti nenechají mobil, ale nechají zavolat od nich tak znát tel. číslo. Rodila jsem před 4m. @Michaela87
ok, děkuji za info, si hodná!
Ahoj, mám dotaz k pobytu na JIP. Nedovolí telefon ani návštěvu tatínka? To si nedovedu vůbec představit. A celých 24 hodin je nutné ležet nejspíš teda se zavedenou cévkou, ale jak s výměnou vložek nebo pampersek nebo co po císaři dávají?
Fakt nemám představu jak to chodí. ![]()
Na JIP te prebalujou, mejou, celou dobu lezis…des, nemela jsem u sebe vubec nic a nikdo za mnou nebyl…zajimavy ze tam nikoho nepusti, ale ze nam tam behal hodinu pan a zkousel zasuvky to bylo v poho
kdyz mi prendali na normalni pokoj, vlozek byla plna skrinka, kalhotky jsem taky dostala, vzhledem k jizve byly super ze jsou vysoky a nezarejvaj se do jizvy, rodit normalne, tak bych je ale nechtela a pouzivala bych normalni…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.