Císař ve FN Plzeň Lochotín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
29.12.12 20:34

Císař ve FN Plzeň Lochotín

Ahoj holky,
sice už tady diskuse byly na tohle téma, ale mě by zajímala nějaké z Vás zkušenost z poslední doby-třeba týden, měsíc…ale né rok :-) to se mohlo leccos změnit…co vše potřebuji, když jdu na císaře a budu mít celkovou? To mě „vyčistí“ i kočku a budu muset nosit vložky nebo mi všechno vyndaj břichem? 8o
Děkuji za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1710
29.12.12 20:37

Potřebuješ stejné věci jako u normálního porodu a očistky mít budeš i přes císaře, takže vložky také, poporodní kalhotky též apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.12.12 20:42

Tetes:a ty vložky tam jsou nebo si je musim koupit? a josu vhodný na císaře takový ty síťovaný kalhotky nebo co to je? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
29.12.12 20:49

Musíš si je koupit, jo přesně tyhle kalhotky jsou vhodné. A co se vložek týče doporučuji obyčejné, které nemají igelit, protože je budeš mít 24 hodin denně, tak aby jsi nebyla zapařená. Ale tyhle informace najdeš kdekoliv v diskuzi o císaři. Císař je pořád stejný nezměnilo se na něm nic ani po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.12.12 20:51
@tetes píše:
Musíš si je koupit, jo přesně tyhle kalhotky jsou vhodné. A co se vložek týče doporučuji obyčejné, které nemají igelit, protože je budeš mít 24 hodin denně, tak aby jsi nebyla zapařená. Ale tyhle informace najdeš kdekoliv v diskuzi o císaři. Císař je pořád stejný nezměnilo se na něm nic ani po roce.

tak to je mi jasné, mě spíš šlo o to, jestli se třeba nezměnilo to, že dřív tamto nedávali, teď to dávaj a naopak :-) ale děkuju, si hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
29.12.12 20:54

Jo, myslím, že tam nějaké vložky byly, ale určitě ne dostatek a kalhotky tam nebyly.Ale samozřejmě je možné, že se to změnilo. Tak snad se najde někdo, kdo na něm byl nedávno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.12.12 20:56
@tetes píše:
Jo, myslím, že tam nějaké vložky byly, ale určitě ne dostatek a kalhotky tam nebyly.Ale samozřejmě je možné, že se to změnilo. Tak snad se najde někdo, kdo na něm byl nedávno. ;)

a ještě blbá otázka, ty síťované kalhotky koupím třeba v drogerce nebo je mají v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
29.12.12 21:04

Kalhotky se dají koupit v lékárně i drogerii, mají je i u krtečka. Vložek je v porodnici neomezené množství, tak jen třeba balík nebo dva na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.12.12 21:05
@Petrra píše:
Kalhotky se dají koupit v lékárně i drogerii, mají je i u krtečka. Vložek je v porodnici neomezené množství, tak jen třeba balík nebo dva na doma.

dobře, děkuju za info.si hodná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
29.12.12 21:25

Já tam rodila před rokem a přirozeně, ale vložky jsme tam normálně měli na pokoji když došli tak jsem si řekla a dostala jsem další a dokonce i několikery ty jednorázový kalhotky jsem tam dostala, když jsem si řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
29.12.12 21:41

Vložky jsou neomezeně k dispozici, sítované kalhotky jedny dostaneš a další už musíš mít své, sítované jsou ideál. Minimálně 24h na JIP kde ti nenechají mobil, ale nechají zavolat od nich tak znát tel. číslo. Rodila jsem před 4m. @Michaela87

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.12.12 21:44
@marieondatra píše:
Vložky jsou neomezeně k dispozici, sítované kalhotky jedny dostaneš a další už musíš mít své, sítované jsou ideál. Minimálně 24h na JIP kde ti nenechají mobil, ale nechají zavolat od nich tak znát tel. číslo. Rodila jsem před 4m. @Michaela87

ok, děkuji za info, si hodná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 12:52

Ahoj, mám dotaz k pobytu na JIP. Nedovolí telefon ani návštěvu tatínka? To si nedovedu vůbec představit. A celých 24 hodin je nutné ležet nejspíš teda se zavedenou cévkou, ale jak s výměnou vložek nebo pampersek nebo co po císaři dávají? :oops: :lol: Fakt nemám představu jak to chodí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9
7.2.15 10:51

Na JIP te prebalujou, mejou, celou dobu lezis…des, nemela jsem u sebe vubec nic a nikdo za mnou nebyl…zajimavy ze tam nikoho nepusti, ale ze nam tam behal hodinu pan a zkousel zasuvky to bylo v poho :D kdyz mi prendali na normalni pokoj, vlozek byla plna skrinka, kalhotky jsem taky dostala, vzhledem k jizve byly super ze jsou vysoky a nezarejvaj se do jizvy, rodit normalne, tak bych je ale nechtela a pouzivala bych normalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.7.15 10:46

Absolutne souhlasim s Britus1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková