Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky je mozné aby pri objednavani byla volná místa jen v dubnu a pak až v říjnu??vzdyt se nemohl nikdo objednat na ty termíny není nikdo jeste 14+0tt:/ nebo jsou tam nějaké změny nevíte? ![]()
Ty termíny vždy naskočí až v ten datum, kdy si 14+0, aby se tam nikdo nemohl hlásit dřív…
@j.a.n.i1 píše:
Ty termíny vždy naskočí až v ten datum, kdy si 14+0, aby se tam nikdo nemohl hlásit dřív…
přesně tak já mněla 14+0 v neděli a naskočilo to až v ne ráno.
Prosím Vás, já se registrovala dříve než 14+0 (chtěla jsem si to zkusit a můj termín porodu mi tam naskocil, dokoncila jsem objendávku) a prisla mi potvrzující sms. Nevíte, jestli to teda platí? Aby mi nerekli, ze mam smulu, ze jsem se registrovala o den driv ![]()
@nedrtaka co jsem cetla, tak pokud se ta registrace udela driv nez 14+0 tak ten termin propadne, pisou to i na webovkach..
Ja jsem se nakonec radsi zaregistrovala ve 14+0 a tu registraci z predchoziho dne jsem zrusila ![]()
Ale je to teda blbe udelane, vsude jsem na webovkach cetla, ze se do 14+0 neobjevi termin porodu a normalne to videt je.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.