Apolinář objednávky!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
16.12.12 18:55

Apolinář objednavky!

Ahoj holky je mozné aby pri objednavani byla volná místa jen v dubnu a pak až v říjnu??vzdyt se nemohl nikdo objednat na ty termíny není nikdo jeste 14+0tt:/ nebo jsou tam nějaké změny nevíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101452
16.12.12 19:34

Ty termíny vždy naskočí až v ten datum, kdy si 14+0, aby se tam nikdo nemohl hlásit dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
16.12.12 19:42
@j.a.n.i1 píše:
Ty termíny vždy naskočí až v ten datum, kdy si 14+0, aby se tam nikdo nemohl hlásit dřív…

přesně tak já mněla 14+0 v neděli a naskočilo to až v ne ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.1.21 08:52

Prosím Vás, já se registrovala dříve než 14+0 (chtěla jsem si to zkusit a můj termín porodu mi tam naskocil, dokoncila jsem objendávku) a prisla mi potvrzující sms. Nevíte, jestli to teda platí? Aby mi nerekli, ze mam smulu, ze jsem se registrovala o den driv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
3.1.21 22:13

@nedrtaka co jsem cetla, tak pokud se ta registrace udela driv nez 14+0 tak ten termin propadne, pisou to i na webovkach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.1.21 13:01

Ja jsem se nakonec radsi zaregistrovala ve 14+0 a tu registraci z predchoziho dne jsem zrusila :)

Ale je to teda blbe udelane, vsude jsem na webovkach cetla, ze se do 14+0 neobjevi termin porodu a normalne to videt je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková