Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj nemůžu se rozhodnout, zda jít k Apolináři nebo na Vinohrady ty mám blíže..obojí mě zaujalo..ale fotky z Apolinaře me moc nezaujaly..tak nevím..i ty recenze byvaji podobné tak nevím co z vlastní zkušenosti byste radili vy?:) díky ![]()
Ahoj. S Vinohradama nemám zkušenosti, jen s Apolinářem a nějak si nestěžuju. Je pravda, že záchody na oddělení děs, ale jinak jsem neměla problém. Porod i když trošičku komplikovaný v pohodě, sestřičky na oddělení milé. Nic mi tam nechybělo a na druhou stranu 3dny přežiješ všude ![]()
Já jsem u Apolináře rodila a všechno bylo v naprostém pořádku. Personál, porod..úplně bez problému, ale máš pravdu to jak to tam vypadá, je nic moc. Mě vadily ty koje, ve kterých se rodilo, takže jsem teď zaregistrovaná v Podolí. O tom jsi neuvažovala?
@Tarfinka PODOLÍ je uz daleko vybíram radeji co nejblíz at to je…nez es dostanu pres centrum rodím v aute, jsem prvorodicka tak se bojím.. ![]()
Tak ja byla u Apolinare a spokojenost. Hlavni rozdil bych videla v tom, ze Vinohrady nemaji novorozeneckou JIP a pokud by mimco melo problem, musi ho odvezt. Tedy doufam, ze se to nejak nezmenilo. Ale pro me to bylo docela podstatne. Kamaradka s tim mela spatnou zkusenost, ona zustala, a dite odvezly. Nic moc situace.
..první porod apolinář…druhej vinohrady…kdyby byl třetí (snad doufám, že už ne teda) tak beru vinohrady…
@cvana Tak já mám Podolí a Apolináře tak na stejno, ale to, že to nestihneš toho se určitě neboj, radši vybírej podle sympatií. Někdo jezdí do porodnice i 50km
Mě se to Podolí zamlouvá nejvíc. Jsou tam super ty porodní pokoje ![]()
Lidi jezdí i sto kiláků do Vrchlabí
Jinak taky myslím, že Apolinář s těma kójema s tím, že během „hekání“ s Tebou nemůže být tatínek, není nic moc. Jako doktoři a personál nemají chybu, na císaře skvělý, barák krásnej, ale přirozeně bych tam asi rodit moc nechtěla.
Nevím jak je to na Vinohradech, ale na Podolí a jejich porodní pokoje jsem slyšela taky samou chválu. Ještě bych to zvážila, prvorodičky obvykle nerodí tak nakvap…
PS: Kamarádka loni rodila na Vinohradech, celkem komplikovaně (skončilo to císařem), a byla nadšená ze všeho. Čili asi bych je nezatracovala, přístup doprovodu k porodu atd. je tam určitě lepší.
Příspěvek upraven 13.12.12 v 21:42
@cvana Ahoj řeším ted to samé, kam se jít registrovat. musím už za týden. Já chtěla Vinohrady nebo Bulovku.Byla jsem se na Vinohradech zeptat minulý týden a už mě tam nikdo neuvidí. Na recepci nepříjemný, zrovna tam řešila něco doktorka, odsekla mi at jdu k okénku a čekám, přitom tam vůbec nikdo nebyl a chtěla jsem se jenom zeptat jak je to u nich s registrací. Pak na mě vyštěkla že u nich není novorozenecká JIPKA a že jestli bude něco s díťetem tak ho budou převážet jinam. A pak na mě vyštěkla znova proč se ptám tak brzo že mám ještě čas. Na Bulovce rodili mé dvě kamarádky a ségra a byli spokojený. Takže já jdu na Bulovku. ![]()
Určitě bych doporučila Apolinare, kdyby se cokoli dělo jsou tam lépe vybavení, mají tam neonatal s luxusní péči, to ve Vin není.
A ve Vin jsou nepříjemní snad úplně všichni..
u Apolinare je sice asi horší vybavení pro maminky, pokoje, sprchy, ale není to hotel na dovolené. Pro mě byla priorita zdravé miminko a ne zda budu mít luxusní pokoj.
Já rodila u Apolináře v lednu jdu zas, ale jen kvůli zrdavotnímu stavu. Mám na výber Apolinář - Podolí.
Vinohrady mám skoro v ulici a taky jsem tam chvilku ležela v prvním těhu jela jsem rychlou a byla nejblíš.
Já pokud bych měla na výběr tak bych rodila ve Vinohradská, ale nechci mé malé budou kvůli protilátkám na 90% mněnit krev takže by jí stejně převáželi k Apolináři nebo do Podolí.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.