Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Ivuska23 Tak nejde o hotel. Ale to, že první dobu porodní musíš být bez manžela/partnera, to mi teda jako problém přijde.
@hanča74 Jinak já mám teda od kamarádky dost hroznou zkušenost z Bulovky (a to tam měla protekci, tchyně vrchní sestra na jednom oddělení), a stejně s ní teda zacházeli nic moc. Asi je to o tom, na koho natrefíš…
Já všude vychvaluju a doporučuju vinohrady
jak v poradne spica tak primo u porodu spica
je to porodnice kam bych se s prehledem a rada vratila ![]()
Mockrát děkuji zatím vede Apolinář, je lepší tam mít tu péči přimo v místě aby mi nedejbože miminko odvezli
a tak snad na mě zbude místo jinak Vinohrady..:)
@Janam20 píše:
Já všude vychvaluju a doporučuju vinohradyjak v poradne spica tak primo u porodu spica
je to porodnice kam bych se s prehledem a rada vratila
naprostý souhlas taky se tam jednou chci vrátit s porodit i druhé a popřípadě i další dětičky ![]()
Ja rodila ve Vinohradech, nevím jak to probíhá u Apolináře, ale ve Vinohradech to bylo celkem fajn, až na to, ze tatínka nepustili k porodu a občas se tam našla nepříjemná sestra
@werra Ahoj,proč nepustily tatínka k porodu? já jsem taky registrovaná tak si mě docela vystrašila
@hanča74 píše:
@werra Ahoj,proč nepustily tatínka k porodu? já jsem taky registrovaná tak si mě docela vystrašila
protoze, tam byla už pritelova matka a byli dohodli, ze sestrami ze až přítel přijede ze se vystřídají a když tam přítel přišel a zazvonil tak mu uz jenom řekla, ze tam mám maminku a zabouchla mu před nosem takže je potom servala doktorka
@werra To je síla…ale na nepříjemnou sestru/doktora prostě můžu narazit kdekoliv. Přítel je naštěstí dost průbojný na to, aby si takové jednání nechal jednoduše líbit, tak snad bude vše ok.
Ahoj, zrovna se rozhoduji stejně. Bydlím skoro na půli cesty mezi Vinohradskou nemocnicí a Apolinářem ![]()
Jsme předběžně domluveni s partnerem, že u porodu spíše nebude, ale rád by byl se mnou v I. době porodní, abych ji nemusela trávit sama. To, že u Apolináře nemůže být tatínek na „hekárně“ mě docela zaskočilo :-/
@drozdnet V tomhle je to tam trochu předpotopní… Já bych asi pro „přirozený“ porod Apolinář nevolila.
No na mě zbyly vinohrady…ale doufám že osud to chtěl takto
kdy máte termín, ja v červnu
@cvana ahoj taky jsem registrovaná na Vinohradevh, jeden termín 11 června druhý 21 června kdy máš termín ty?
@hanča74 prý se mám dle utz řídit takže 19.6 jinak dle pm 21.6
odkud si z prahy? ja z 3
@cvana Jsem z Prahy 9 kousek od černýho mostu, dle PM menstruace mám termín taky 21.6 a dle UZ 11.6.Já přemýšlelal nad Bulovkou a Vinohrady. Nakonec to vyhráli Vinohrady.Na Bulovce byli protivný. Ještě mě čeká UZ ve 20 týdnu a pak už budu v klidu.Kam ty chodíš na UZ?
Já mám termín už 21.3. Tak vám pak napíšu, jaký to na Vinohradech bylo ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.