Apolinář, nebo Vinohrady?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
14.12.12 00:09

@Ivuska23 Tak nejde o hotel. Ale to, že první dobu porodní musíš být bez manžela/partnera, to mi teda jako problém přijde.

@hanča74 Jinak já mám teda od kamarádky dost hroznou zkušenost z Bulovky (a to tam měla protekci, tchyně vrchní sestra na jednom oddělení), a stejně s ní teda zacházeli nic moc. Asi je to o tom, na koho natrefíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
14.12.12 06:58

Já všude vychvaluju a doporučuju vinohrady :) jak v poradne spica tak primo u porodu spica :pankac: je to porodnice kam bych se s prehledem a rada vratila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.12.12 10:07

Mockrát děkuji zatím vede Apolinář, je lepší tam mít tu péči přimo v místě aby mi nedejbože miminko odvezli :kytka: a tak snad na mě zbude místo jinak Vinohrady..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
16.12.12 16:23
@Janam20 píše:
Já všude vychvaluju a doporučuju vinohrady :) jak v poradne spica tak primo u porodu spica :pankac: je to porodnice kam bych se s prehledem a rada vratila ;)

naprostý souhlas taky se tam jednou chci vrátit s porodit i druhé a popřípadě i další dětičky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.13 00:39

Ja rodila ve Vinohradech, nevím jak to probíhá u Apolináře, ale ve Vinohradech to bylo celkem fajn, až na to, ze tatínka nepustili k porodu a občas se tam našla nepříjemná sestra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
13.1.13 18:43

@werra Ahoj,proč nepustily tatínka k porodu? já jsem taky registrovaná tak si mě docela vystrašila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.1.13 20:43
@hanča74 píše:
@werra Ahoj,proč nepustily tatínka k porodu? já jsem taky registrovaná tak si mě docela vystrašila

protoze, tam byla už pritelova matka a byli dohodli, ze sestrami ze až přítel přijede ze se vystřídají a když tam přítel přišel a zazvonil tak mu uz jenom řekla, ze tam mám maminku a zabouchla mu před nosem takže je potom servala doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5861
15.1.13 13:21

@werra To je síla…ale na nepříjemnou sestru/doktora prostě můžu narazit kdekoliv. Přítel je naštěstí dost průbojný na to, aby si takové jednání nechal jednoduše líbit, tak snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.1.13 15:12

Ahoj, zrovna se rozhoduji stejně. Bydlím skoro na půli cesty mezi Vinohradskou nemocnicí a Apolinářem :-)
Jsme předběžně domluveni s partnerem, že u porodu spíše nebude, ale rád by byl se mnou v I. době porodní, abych ji nemusela trávit sama. To, že u Apolináře nemůže být tatínek na „hekárně“ mě docela zaskočilo :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.1.13 17:09

@drozdnet V tomhle je to tam trochu předpotopní… Já bych asi pro „přirozený“ porod Apolinář nevolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
21.1.13 20:07

No na mě zbyly vinohrady…ale doufám že osud to chtěl takto :kytka: kdy máte termín, ja v červnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
21.1.13 20:30

@cvana ahoj taky jsem registrovaná na Vinohradevh, jeden termín 11 června druhý 21 června kdy máš termín ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
21.1.13 21:26

@hanča74 prý se mám dle utz řídit takže 19.6 jinak dle pm 21.6 :)odkud si z prahy? ja z 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
22.1.13 08:26

@cvana Jsem z Prahy 9 kousek od černýho mostu, dle PM menstruace mám termín taky 21.6 a dle UZ 11.6.Já přemýšlelal nad Bulovkou a Vinohrady. Nakonec to vyhráli Vinohrady.Na Bulovce byli protivný. Ještě mě čeká UZ ve 20 týdnu a pak už budu v klidu.Kam ty chodíš na UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5861
22.1.13 09:24

Já mám termín už 21.3. Tak vám pak napíšu, jaký to na Vinohradech bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková