Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem ve 21.tt a hledám nějaké cvičení pro nás těhotné
Jednou jsem byla na joze na Praze 10 v Dolnoměcholupské, ale bylo tam hrozně plno, že ani nemám chuť to zkoušet znovu
Nevíte o nějakém cvičení a i cenové přijatelném?
Sama sebe doma ke cvičení donutit neumím ![]()
Ahoj, já dostala dneska typ od dr na jogu na Vyšehradě, tak jestli se chceš přidat, zkusím to příští čt, teď jsem nemocná.
@veverka87 já chodím od 14.týdne do Studia pro ženy ve Vodičkově ulici a naprostá spokojenost. Jsou tam moc milí, ochotní. Určitě tam budu chodit i s prckem ![]()
@Bella1988 Opravdu? O Vyšehradě jsem ještě neslyšela. Lokalita dobrá ![]()
mám sedavé zaměstnání a bolí mě záda… Nevíš od kolika hodin?
@Barunka88 děkuji za tip. Mrknu ![]()
Ja nechodila, ale hodne si zname chvalily A-centrum v Karline
Tak na Vyšehradě to prý neotevřeli pro nedostatek zájmu
tak zkouším oslovit Chodov
@veverka87
Chodila jsem přímo k Apolináři ( není podmínka že tam musím rodit), cvičení 60 minut 100,– ale cvičí přímo rehabilitační sestřičky jsou moc milé a cvičení super. Byla jsem moc spokojená.
Chodím cvičit do klubu Slunečnice na Staroměstské, 1 hodina 120,– Kč.
Já mám tip na Prahu 6 Břevnov, ale to je asi pro tebe taky z ruky…moc si tam lidi (a maminky) chválí nové studio YogaArt. Já tam chodím na normoš jógu a pilates a super… ![]()
Dokud jsem mohla, tak jsem chodila do studia Elixír na Jiřího z Poděbrad, na pilates pro těhotné. Můžu jen doporučit, moc příjemné cvičitelky, kromě pondělka není narváno, krásně jsem si protáhla záda, přestalo mě bolet v kříži. Navíc se tam hodně věnujou pánevnímu dnu, jak posílit ty správné části k porodu a jak naopak uvolnit jiné části. Škoda, že už tam nemůžu ![]()
@Dracunculus Proč už tam nemůžeš? Včera jsem nad Elixírem uvažovala, kdysi jsem tam chodila na zumbu. Ale píšou, že je to spíš vhodnější pro ty, kteří pilates už někdy cvičili…což já nejsem ![]()
Holky, děkuju za tipy, určitě mrknu. Já se včera konečně dokopala doma ke cvičení s balonem. Ale potřebovala bych dohled ![]()
@veverka87 Od epizody s krvácením a hospitalizací mám nařízený klidový režim, donedávna jsem potom stejně nebyla schopná ani uvařit. Teď už se zmůžu třeba na pomalou procházku na půl hodinky, ale víc bohužel ne.
Jinak tam chodily ženský většinou spíš který pilates nikdy nedělaly. Já jsem ho předtím cvičila někdy před pěti lety, pak jsem přesedlala na jiné aktivity.
Na tohle cvico sem chodi 1-2 baby http://www.centrumfunkcnihopohybu.cz/rozvrh/ takze se trener venuje skoro individualne ![]()
Letní jógový kurz pro těhotné v Praze na Letné. První lekce 7.7.(17:00-18:00), poté vždy ve středu ve stejnou dobu(celkem 4 lekce) v Centru hormonální jógy.