Cvičení pro těhulky Zlín

5492
14.11.07 09:23

Cvičení pro těhulky Zlín

Ahojte těhulinky!
Za nedlouho budu začínat 4. měsíc těhotenství a ráda bych chodila do gravijogy nebo cvičení pro těhulky. Jsem ze Zlína, proto prosím o pomoc ty z vás, které jste tu nějaká cvičení absolvujete a jak jste spokojené.Děkuji moc za odpovědi.
Přeji všem pohodové těhotenství a zdravá miminka. Zdraví vás Palonka z červňátek 2008 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3467
14.11.07 09:39

Ahoj Palonko! :D

V prvním těhu jsem chodila na plavání do Městských lázní s paní Křemenovou. Bylo to každé pondělí myslím od 17:15 (nebo 18:15). Paní Křemenová vede i cvičení na balónech a těhotenské kurzyv Domě kultury (u Flipu). Telefon na ni (alespoň takový měla :wink: ): 736 520 479. Plavání i cvičení se mi líbilo. I když u plavání pozor na kvasinky… :roll:

Těhotenský kurz jsem absolvovala u paní Dorazilové. Byla jsem naprosto spokojená. Kurzů bylo 10, 1× za 14dní. Cena byla 1500,–, ale nevím, jestli nezdražila. :wink: Průběh kurzu: Ze začátku mluví o určité problematice (což byl nejen porod, ale i výživa v těhotenství, péče o miminko) asi 1 - 1,5hodiny, potom se maminky můžou na cokoliv zeptat a nakonec je i cvičení na balónech a celková relaxace. Kurzy Radmily Dorazilové nyní probíhají v Prštném nad Cyklosportem (naproti Intersparu). Tel.č.: 604 256 266. Stará se i o maminky po porodu, takže jsem uvítala, že ke mně chodil někdo, koho jsem znala. A vede pak taky baby masáže a cvičení s miminkami, na které chodíme. Doporučuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.2.13 12:25

Ahojte těhulky, chodí některá z vás do těhu kurzu nebo cvičení do městských lázní Nekky baby clubu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí