Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj,
poradí mi někdo, kam se dá ve Zlíně chodit cvičit s dětmi? Mám dceru 4roky a chci s ní začít cvičit, ale nevím kde. Myslím nějaké opravdové cvičení, žádné kroužky s básničkami a hrami, prostě všestranný pohyb, aby se dcera protáhla atd… Případně kde bych našla nějaké takové dvd, aby se dalo cvičit doma?
všem díky ![]()
Koukala si se na Domino? http://domino-zlin.cz/
Sice to neznám, plánuju tam chodit s malou v Otrokovicích, ale zatím je asi malá na ty jejich kroužky. ![]()
Holky a co cvičení s mimčama ve Zlíně? Máte někdo nějaký tip?
Jsem tu furt sama a už mě nebaví být jen doma nebo sama brouzdat s kočárem po Zlíně…do plavání se mi teď na zimu moc s malým nechce, ale na nějaké cvičení bych šla ![]()
Pro miminka má Nekky club na Hradské nebo možná i na Svazích. Zkus mrknout na www.nekky.cz - mají od 6m Broučka pro děti. Chodím s malou od 8m a líbí se jí tam ![]()
Cvičení - formou říkanek je ve Zlíně hodně, stačí zapátrat. Organizuje to „Kamarád Nenuda“, „Beruška, centrum pro rodinu má "Sedmikráska“ - je to na stejném principu, rozdíl je asi v ceně.
S malou jsem chodila 2 roky do Sedmikráska, cena v pohodě, líbilo se nám to. Teď bych řekla, že už pro nás není přínosem - je to stejné jako loni. Ale možná i proto, že je větší, chodí do školky…
Na sokolovně je cvičení pro batolata, výhodu mělo tu, že se nepředplácelo, ale platila se konkrétní hodina. Jinak tam je k dispozici veškeré nářadí, obrovská trampolína, kruhy… Pro menší vztáhnou i hračky.
Nevím, co konkrétně hledáte.
Pak už jedině „opravdové“ cvičení - třeba aerobik pro děti, teď ale nevím, jestli tam nemusí být samy bez rodičů. ![]()
Jé, díky holky, mrknu na to…
Alichi, tak aerobik atd., to by pro nás nebylo, malý má 5 měsíců ![]()
Loci, jasně, že ne. Jen že původní dotaz byl právě na cvičení jako takové.
Já jsem s malou chodila v 6ti měsících cvičit k porodní asistentce Dorazilové, pak kolem 9ti měsíců už k rehabilitační, kterou zaměstnávala (ona to vedla, i když jsme rehabilitaci jako takovou nepotřebovali).
Od 14ti měsíců pak ten Sedmikrásek - tam se nám fakt líbilo a cena super.
Kenny (teď už Nekky) mne nikdy nelákalo.
Beruška mi přišla předražená… Tak uvidíš.
Dobrý den.
Právě taky řeším, kde začneme chodit cvičit. Je toho ve Zlíně víc, tak nevím co zvolit, nejradě bych po lekci obešla vše a udělala si vlastní názor. Ráda si ale nechám poradit. Paní Dorazilová má kde to cvičení? Vím o Nekky, Nenuda (to jsem uplně vyločila, začínají brzy, to mi syn ještě spí
Beruška, Vlnka a pak ještě v Prštném nad bývalo prodejnou kol, ale to jsem se paní nedovolala, tak nevím, jestli to stále funguje, no a to je vše o čem vím. Děkuji! ![]()
@vercuska píše:
Dobrý den.
Právě taky řeším, kde začneme chodit cvičit. Je toho ve Zlíně víc, tak nevím co zvolit, nejradě bych po lekci obešla vše a udělala si vlastní názor. Ráda si ale nechám poradit. Paní Dorazilová má kde to cvičení? Vím o Nekky, Nenuda (to jsem uplně vyločila, začínají brzy, to mi syn ještě spíBeruška, Vlnka a pak ještě v Prštném nad bývalo prodejnou kol, ale to jsem se paní nedovolala, tak nevím, jestli to stále funguje, no a to je vše o čem vím. Děkuji!
v prštném nad prodejnou kol je práve p. Dorazilová
Aha, děkuji. Já dostala telefon na paní Dobru Slončíkovou a té jsem se včera nedovolala. Zřejmě cvičení vedou obě. Vy kontakt na paní Dorazlovou nemáte, prosím?
Krátká 4447
760 01 Zlín
(2. patro)Telefon: +420 577 105 633
Mobil: +420 604 256 266
Email: radmila. dorazilova@quick.cz
Jé, jste užasná, děkuji! Ještě dnes to obvolám, at už konečně můžu něco zvolit.
Tak a my máme se cvičením na nějakou dobu utrum, páč se nám v prosinci narodí druhé mimino, tak to nevím, jak bych zvládala chodit cvičit s malým a do toho tam mít mimino…nebo máte s tím někdo zkušenosti? Kde je to třeba takhle možné?
Ahojky je to možné v Nekky já tak chodila s malým synovcem švagrová ho přivezla autem a čekala venku a já jako teta jsem tam s ním cvičila ale bylo to tak u nás přes prázdniny pak začal malý chodit do školky a já šla zpátky do školy těd du do 3 ročníku
@katula9 píše:
Ahojky je to možné v Nekky já tak chodila s malým synovcem švagrová ho přivezla autem a čekala venku a já jako teta jsem tam s ním cvičila ale bylo to tak u nás přes prázdniny pak začal malý chodit do školky a já šla zpátky do školy těd du do 3 ročníku