Cvičení s dětmi ve Zlíně

252
7.10.11 16:47

cvičení s dětmi ve Zlíně

ahoj,
poradí mi někdo, kam se dá ve Zlíně chodit cvičit s dětmi? Mám dceru 4roky a chci s ní začít cvičit, ale nevím kde. Myslím nějaké opravdové cvičení, žádné kroužky s básničkami a hrami, prostě všestranný pohyb, aby se dcera protáhla atd… Případně kde bych našla nějaké takové dvd, aby se dalo cvičit doma?
všem díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
7.10.11 17:06

Koukala si se na Domino? http://domino-zlin.cz/

Sice to neznám, plánuju tam chodit s malou v Otrokovicích, ale zatím je asi malá na ty jejich kroužky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15887
12.10.11 23:29

Holky a co cvičení s mimčama ve Zlíně? Máte někdo nějaký tip? :think: Jsem tu furt sama a už mě nebaví být jen doma nebo sama brouzdat s kočárem po Zlíně…do plavání se mi teď na zimu moc s malým nechce, ale na nějaké cvičení bych šla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.10.11 07:29

Pro miminka má Nekky club na Hradské nebo možná i na Svazích. Zkus mrknout na www.nekky.cz - mají od 6m Broučka pro děti. Chodím s malou od 8m a líbí se jí tam :)

• Citovat
  • Upravit
5631
13.10.11 11:31

Cvičení - formou říkanek je ve Zlíně hodně, stačí zapátrat. Organizuje to „Kamarád Nenuda“, „Beruška, centrum pro rodinu má "Sedmikráska“ - je to na stejném principu, rozdíl je asi v ceně.
S malou jsem chodila 2 roky do Sedmikráska, cena v pohodě, líbilo se nám to. Teď bych řekla, že už pro nás není přínosem - je to stejné jako loni. Ale možná i proto, že je větší, chodí do školky…
Na sokolovně je cvičení pro batolata, výhodu mělo tu, že se nepředplácelo, ale platila se konkrétní hodina. Jinak tam je k dispozici veškeré nářadí, obrovská trampolína, kruhy… Pro menší vztáhnou i hračky.
Nevím, co konkrétně hledáte.
Pak už jedině „opravdové“ cvičení - třeba aerobik pro děti, teď ale nevím, jestli tam nemusí být samy bez rodičů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
13.10.11 16:46

Jé, díky holky, mrknu na to…

Alichi, tak aerobik atd., to by pro nás nebylo, malý má 5 měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
13.10.11 17:18

Loci, jasně, že ne. Jen že původní dotaz byl právě na cvičení jako takové.

Já jsem s malou chodila v 6ti měsících cvičit k porodní asistentce Dorazilové, pak kolem 9ti měsíců už k rehabilitační, kterou zaměstnávala (ona to vedla, i když jsme rehabilitaci jako takovou nepotřebovali).
Od 14ti měsíců pak ten Sedmikrásek - tam se nám fakt líbilo a cena super.

Kenny (teď už Nekky) mne nikdy nelákalo. :nevim: Beruška mi přišla předražená… Tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vercuska
13.8.12 22:29

Dobrý den.
Právě taky řeším, kde začneme chodit cvičit. Je toho ve Zlíně víc, tak nevím co zvolit, nejradě bych po lekci obešla vše a udělala si vlastní názor. Ráda si ale nechám poradit. Paní Dorazilová má kde to cvičení? Vím o Nekky, Nenuda (to jsem uplně vyločila, začínají brzy, to mi syn ještě spí :-) Beruška, Vlnka a pak ještě v Prštném nad bývalo prodejnou kol, ale to jsem se paní nedovolala, tak nevím, jestli to stále funguje, no a to je vše o čem vím. Děkuji! :-)

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.8.12 07:38
@vercuska píše:
Dobrý den.
Právě taky řeším, kde začneme chodit cvičit. Je toho ve Zlíně víc, tak nevím co zvolit, nejradě bych po lekci obešla vše a udělala si vlastní názor. Ráda si ale nechám poradit. Paní Dorazilová má kde to cvičení? Vím o Nekky, Nenuda (to jsem uplně vyločila, začínají brzy, to mi syn ještě spí :-) Beruška, Vlnka a pak ještě v Prštném nad bývalo prodejnou kol, ale to jsem se paní nedovolala, tak nevím, jestli to stále funguje, no a to je vše o čem vím. Děkuji! :-)

v prštném nad prodejnou kol je práve p. Dorazilová

• Citovat
  • Upravit
vercuska
14.8.12 07:56

Aha, děkuji. Já dostala telefon na paní Dobru Slončíkovou a té jsem se včera nedovolala. Zřejmě cvičení vedou obě. Vy kontakt na paní Dorazlovou nemáte, prosím?

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.8.12 08:16

Krátká 4447
760 01 Zlín
(2. patro)

Telefon: +420 577 105 633
Mobil: +420 604 256 266
Email: radmila. dorazilova@quick.cz

• Citovat
  • Upravit
vercuska
14.8.12 08:30

Jé, jste užasná, děkuji! Ještě dnes to obvolám, at už konečně můžu něco zvolit.

• Citovat
  • Upravit
15887
14.8.12 12:01

Tak a my máme se cvičením na nějakou dobu utrum, páč se nám v prosinci narodí druhé mimino, tak to nevím, jak bych zvládala chodit cvičit s malým a do toho tam mít mimino…nebo máte s tím někdo zkušenosti? Kde je to třeba takhle možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.8.12 14:43

Ahojky je to možné v Nekky já tak chodila s malým synovcem švagrová ho přivezla autem a čekala venku a já jako teta jsem tam s ním cvičila ale bylo to tak u nás přes prázdniny pak začal malý chodit do školky a já šla zpátky do školy těd du do 3 ročníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
14.8.12 21:22
@katula9 píše:
Ahojky je to možné v Nekky já tak chodila s malým synovcem švagrová ho přivezla autem a čekala venku a já jako teta jsem tam s ním cvičila ale bylo to tak u nás přes prázdniny pak začal malý chodit do školky a já šla zpátky do školy těd du do 3 ročníku
:mrgreen: no jo, ale to se někdo má, když má hlídací tetu :mrgreen: Já budu na obě děti sama :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí