Cvičení s kočárkem Brno

489
18.6.14 10:57

Cvičení s kočárkem Brno

Ahoj maminky, nechce nekdo chodit na cvicpení s kocrkem do Lužánek a Kravi horu? Nechci chodit sama a musim se sebou neco udelat :D Tady je odkaz http://www.strollering.cz/…sela/rozvrh/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2880
18.6.14 11:32

Jee, ja bych chodila do luzanek, akorat mam teprve 2mesicni dite, tak nevim jestli to jde.Jdu si přečíst ten odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
18.6.14 11:36

Tak jsem na to koukla a asi budu muset jeste počkat, necvici se jen s kočárkem, ale i dítětem, různé se zvedá atd.,což by ted asi jeste neslo-neudrží hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.6.14 11:51

To je skoda nase mala ma skoro 3 mesice a hlavicku uz udrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.6.14 11:56

Ahoj, já bych se ráda přidala. Kdy? Mám jednu šestiměsíční dceru. A taky se sebou potřebuju něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
18.6.14 11:59

A to budete cvicit s 3mesicni? me se ty deti zdají aspon roční. Tak jako ona hlavicku taky udrží, ale ne cely den, prijde mi, ze je to tak od veku, kdy uz mimino aspon sedí. nevim, no, treba se k tomu nekdo vyjádří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
18.6.14 12:44

@natacha mrkni na ten odkaz je to jiz tento patek je tam napsana cena a kde je sraz.Jak mas stare miminko? Mimochodem na tom odkazu si musis zarezervovat misto, ze tam budes. @Rakodnicek198 nase mala hezky udrzi hlavickz a celkem dlouho. Uvidim co mi lektorka rekne ktere cviky mohu a ktere ne a myslim ze urcite bude vedet o nahradnim cviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.6.14 21:46

Ahoj milé maminky…Jsem přímo lektorka Strolleringu a mám hodiny jak na Kraví hoře, tak i v Lužánkách…
Na cvičení můžete s miminkem po šestinedělí, pokud nebyl císař a neměly jste vážnější komplikace..Dále je to na Vás, jak se cítíte a případně na lékaři, pokud máte nějaká omezení…
Maminky mě chodí jak s dvouměsíčními tak i s ročními..Je to různé..Však se zastavte, budu se na Vás těšit.
Jinak se ptejte, ráda Vám případné dotazy zodpovím.
Pěkný večer.
Dominika Veselá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
18.6.14 22:19

@D2013 ja cisar mela, ale cítím se naprosto fit a začít cvicit chci uz pěkné dlouho.proc se s císařem nesmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.6.14 23:40

Ale ano smí, ale mělo by se začít později. Ale pokud jsi dva měsíce po a jizva je zahojená a vše v pořádku, tak je vše ok.
Je to hodně individuální. Je to jen ochrana nás lektorek, je to doporučení, že vše konzultujete s lékařem nebo je to jen Vaše rozhodnutí. Je to případ od případu. Měla jsem klientku, která ani tři měsíce po císaři nebyla fit, necítila se.
Pokud jsi bez komplikací, není čeho se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.6.14 09:22

@D2013 Dobry den, primo u Vas jsem si na zitrek zarezervovala misto.Chci se zeptat kolik byva ucastniku? Na Vasich strankach jsem koukala, ze mame zarezervovany cas pouze 3 lide. Zrovna vcera jsem zkusila podle Vasi eknihy na stranchach cviky a dnes mne vse boli :D Jeste mam dotaz, jde o zpevneni svalu nebo jdou i kila dolu? Po porodu mam necelych 7kg nahore a ne to jit dolu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.9.14 15:39

cvičení s kočárkem v Plzni?

Není tady někdo, kdo by chtěl chodit na cvičení s kočárkem v Plzni? Sem hrozná, nedokopu se sama… Kdyžtak pište, domluvíme se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí