Cvičení s Míšou - kvalita

2.1.15 22:18

Cvičení s Míšou - Kvalita

Koupila jsem dceři na vánoce první tři díly DVD cvičení s Míšou. Chtěla jsem, aby na to koukala na televizi a v lepší kvalitě, než je to na youtube. Ale byla jsem tedy velmi zklamaná, protože to vypadá dosti podobně. Máte taky takovou zkušenost? Jak to vypadá s těmi dalšími díly, je to pořád stejné, nebo tam došlo ke zlepšení kvality, když jsou ta DVD novější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25160
3.1.15 09:19

@DášaMáša Občas to běží v televizi na kanále Písnička - je to bratr Šlágru. Holkám to pouští babička, my to chytáme blbě. A je pravda, že i tam je kvalita videí mizerná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
8.1.15 13:02

Já stahuju z internetu přez rapidshare, nebo ulozto a kvalita není moc dobrá. Ale díl 5 a 6 je mnohem lepší. Ještě bych chtěla 7 ale to zatím ke stažení není. Naše malá je do toho uplně zažraná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
10.1.15 19:53
@electrac píše:
Já stahuju z internetu přez rapidshare, nebo ulozto a kvalita není moc dobrá. Ale díl 5 a 6 je mnohem lepší. Ještě bych chtěla 7 ale to zatím ke stažení není. Naše malá je do toho uplně zažraná

MOhu poprosit o odkaz kde bych si stáhla to cvičeni 5 a 6 děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 15:40

Ještě mě tak holky napadá, není něco pěkného podobného, jako to Cvičení s Míšou? Já narazila na Šikulkové a pak slovenské Fiha Tralala. Nenarazili jste ještě na něco? Občas koukáme i na zahraniční minidisco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.1.15 18:08

My máme všech 6 dílů, ale postupně se mi to přestává líbit. Je to pořád dokola, jednička a dvojka byly nejlepší. Malá má ale Míšu ráda, tak jsme jí pořídili i ty ostatní díly. Už jste některá objevila např. Spievankovo 1 - 4? To doporučuji, je super. Mnohem lepší kvalita a i toto u nás frčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.1.15 19:48
@petunie1 píše:
My máme všech 6 dílů, ale postupně se mi to přestává líbit. Je to pořád dokola, jednička a dvojka byly nejlepší. Malá má ale Míšu ráda, tak jsme jí pořídili i ty ostatní díly. Už jste některá objevila např. Spievankovo 1 - 4? To doporučuji, je super. Mnohem lepší kvalita a i toto u nás frčí.

mohu se optat to máte origináli, nebo stáhnute poslední dvě právě dvd shánim, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.1.15 19:52
@petunie1 píše:
My máme všech 6 dílů, ale postupně se mi to přestává líbit. Je to pořád dokola, jednička a dvojka byly nejlepší. Malá má ale Míšu ráda, tak jsme jí pořídili i ty ostatní díly. Už jste některá objevila např. Spievankovo 1 - 4? To doporučuji, je super. Mnohem lepší kvalita a i toto u nás frčí.

o m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
11.1.15 22:38

@Lenca222 Máme originály. V posledním díle se děti učí trochu anglicky, tak to u nás zatím oblíbené není. Ale trojka by jela v jednom kuse. :roll: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí