Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Koupila jsem dceři na vánoce první tři díly DVD cvičení s Míšou. Chtěla jsem, aby na to koukala na televizi a v lepší kvalitě, než je to na youtube. Ale byla jsem tedy velmi zklamaná, protože to vypadá dosti podobně. Máte taky takovou zkušenost? Jak to vypadá s těmi dalšími díly, je to pořád stejné, nebo tam došlo ke zlepšení kvality, když jsou ta DVD novější?
@DášaMáša Občas to běží v televizi na kanále Písnička - je to bratr Šlágru. Holkám to pouští babička, my to chytáme blbě. A je pravda, že i tam je kvalita videí mizerná…
Já stahuju z internetu přez rapidshare, nebo ulozto a kvalita není moc dobrá. Ale díl 5 a 6 je mnohem lepší. Ještě bych chtěla 7 ale to zatím ke stažení není. Naše malá je do toho uplně zažraná
@electrac píše:
Já stahuju z internetu přez rapidshare, nebo ulozto a kvalita není moc dobrá. Ale díl 5 a 6 je mnohem lepší. Ještě bych chtěla 7 ale to zatím ke stažení není. Naše malá je do toho uplně zažraná
MOhu poprosit o odkaz kde bych si stáhla to cvičeni 5 a 6 děkuji ![]()
Ještě mě tak holky napadá, není něco pěkného podobného, jako to Cvičení s Míšou? Já narazila na Šikulkové a pak slovenské Fiha Tralala. Nenarazili jste ještě na něco? Občas koukáme i na zahraniční minidisco.
My máme všech 6 dílů, ale postupně se mi to přestává líbit. Je to pořád dokola, jednička a dvojka byly nejlepší. Malá má ale Míšu ráda, tak jsme jí pořídili i ty ostatní díly. Už jste některá objevila např. Spievankovo 1 - 4? To doporučuji, je super. Mnohem lepší kvalita a i toto u nás frčí.
@petunie1 píše:
My máme všech 6 dílů, ale postupně se mi to přestává líbit. Je to pořád dokola, jednička a dvojka byly nejlepší. Malá má ale Míšu ráda, tak jsme jí pořídili i ty ostatní díly. Už jste některá objevila např. Spievankovo 1 - 4? To doporučuji, je super. Mnohem lepší kvalita a i toto u nás frčí.
mohu se optat to máte origináli, nebo stáhnute poslední dvě právě dvd shánim, děkuji ![]()
@petunie1 píše:
o m
@Lenca222 Máme originály. V posledním díle se děti učí trochu anglicky, tak to u nás zatím oblíbené není. Ale trojka by jela v jednom kuse.
![]()