Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Necvičila jsem na plotynku tak snad nevadí že pisu ale mam jiné problémy se zády (dle lékaře stredni zavazne) a opravdu jsem cítila zlepšení už když jsem cvičila 1× týdne. Jo nebyt tak lemra a cvičit aspoň obden
A háček doma taky nemám na klice se to da.
@smutnalucy dekuju, musim to nejak vychytat s tim uchtem
jak jsi to myslela s tema klicema? ![]()
@AniNevim
ano, to je jediny, co me napadlo jako jediny mozny.
ale myslela sem treba, ze ma napad s tim krouzkem od klicu. Ale klika je jasna ![]()
@Happy Hippo Mi Teda SM systém nepomohl vůbec, rok a půl jsem zkoušela vše možné- trakce, obstřiky, rehabilitace v nemocnici, masáže. První, co mi pomohlo, bylo cvičení Mojžíšovky a to během pár dnů a docela výrazně ![]()
@Little_Talker tak tu ja cvicim taky, ale ta mi prave nepomaha
asi je to o problemu. Na panevni dno a vse s tim spojene je mojza a na plotynku to asi musi byt komplexnejsi. Tezko rict.
tak hlavneze ti to pomaha. Ja taky stale hledam. Uz sem vyzkousela pravidelne yogu, pilates, ale nic. Mozna by to ale bez toho bylo horsi ![]()
@Happy Hippo píše:
@AniNevimano, to je jediny, co me napadlo jako jediny mozny.
ale myslela sem treba, ze ma napad s tim krouzkem od klicu. Ale klika je jasna
@Happy Hippo jo a ještě jedna věc - u mě už to potom spíš byly svalové bolesti než přímo ta ploténka, jako by to pořád uhýbalo bolesti a přetěžovala se mi jedna strana. Teď jsem v těhu začala brát magnézko kvůli křečím do nohou a bolest zad zmizela úplně…
@Little_Talker dekuju, o magnezku jsem taky uvazovala. Mne prave ted taky chytlo takovy ostry paleni vlevo, tak si rikam, co to je. Snad je to od te plotenky a ne zase nejaka novinka ![]()
Zkousim obnovit diskuzi,
Mam plocha zada (narovnanou kyfozu a lordozu). Je mozne, ze by mi sm system oomohl od bolesti?
Dekuji za odpovedi
Pekny vecer, je zde nekdo, kdo cvici pravidelne smsystem na vyhrezlou plotynku a citi zlepseni? Chtela bych na nej chodit, bohuzel nikde moc neni a kdyz, tak je to hodne drahy. A doma to nemam kde zavesit. A obavam se, ze bych v nasem pidi byte ani neroztahla ruce