Cvičení v druhém trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5425
22.1.15 09:27

Cvičení v druhém trimestru

Ahoj,

vím, že tady je spoustu témat ohledně cvičení v těhotenství, nicméně projela jsem jich pár a kromě rad, které znám, jsem nenašla nic konkrétního. Před otěhotněním jsem cvičila relativně aktivně, ačkoliv ne dlouho (mám 19ti měsíční cácoru, před prvním těhotenstvím jsem ale taky cvičila), bohužel jakmile jsem otěhotněla, bylo mi celý první trimestr až do pátého měsíce tak zle, že jsem prostě nebyla schopná ničeho, sotva jsem doma uklidila, uvařila a postarala se o dceru. V prvním těhotenství jsem měla nahoře celkem asi 14kg, teď mám už skoro 12 a to jsem ve 23tt, letí to nahoru strašně rychle, do toho mě už bolí kyčle, třísla. Takže bych potřebovala něco dělat, ne nijak intenzivně, dívala jsem se na gravid jógu, ale zajímalo by mě, jestli nemáte nějaká osvědčená videa, stránky? Nemůžu nikam chodit skupinově, takže jen cvičení na doma. Určitě nejsem sama, kdo se s tím potýká, po porodu jsem byla na původní váze během měsíce, teď v to ani nedoufám, ale nechci si úplně oddělat tělo tím, že přibírám, ačkoliv se necpu hamburgerama a koblihama.

Předem díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
277
22.1.15 09:56

Ahoj! Já jsem celkem sportovní typ, aerobic, posilka, běhání..
Měřím 164 cm a váha 50 kg! Mám za sebou 2 těhotenství.
1. těhu jsem absolutně nesportovala, nehlídala se extra v jídle a nabrala jsem celkem 34 kg :mrgreen:!… za rok jsem měla opět svých 50 kg!
2. těhu jsem nechtěla dopadnout stejně, takže: první trimestr jsem necvičila vůbec! Od 4. měsíce jsem začala chodit na aerobic 2× týdně (jen jsem neskákala a neposilovala břicho-jinak vše),denně jsem chodila pěšky rychlou chůzí 3 km! Jedla jsem zdravě!
Výsledek?…opět jsem odcházela do porodnice s 34 kily navrch! :mrgreen:…rok po porodu 50 kg!

Teď jsem opět těhotná ( 8 týden)… a asi vím, čím to je!
Prostě mé těhotenské hormony víc podporují JO-JO efekt! Vem si, že silnější maminky, které před těhu nijak necvičí a nehlídají si stravu tolik nikdy nepřiberou! Ale zase jim po porodu kila zůstanou, zato my, které cvičíme je zase shodíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
22.1.15 09:58

Ahoj cvičím toto..výborné cvičení!
http://uloz.to/hledej?…
mě baví nejvíc druhý level, ale to je na tobě :-) Já jsem v 28tt a mám 6kilo nahoře, ale ted nějak přibírám…mám chut na sladké což není u mě až tak normální :-) akorát do sebe cpu ledové kaštany :-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.1.15 10:00

@Evička0 Kurnik, tos mě moc nepotěšila :D jakože tím přibíráním, ačkoliv ses hlídala :D Já jsem chodila na kickbox, po porodu jsem si ke kickboxu přidala ještě denně cvičení s Jillian, do toho denně několik hodin procházky s kočárkem a psem a lítalo to dolů fakt samo, i když jsem cvičila až půl roku po porodu, byla jsem po císaři. Ale fakt to ze mě letělo po porodu snad jen tím kojením. Teď přibírám i ze vzduchu, to není možný :D je fakt, že teď tolik nechodím ven, to taky udělá svoje. No ale potěšila jsi mě, že i podruhé jsi to shodila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.1.15 10:00

@macina25 No přesně něco takovýho jsem potřebovala, díky moc!! Hned dneska to zkusím, až mi malá usne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
22.1.15 10:07

@lussynet ..u mě kojením šly sice nějaká kila dolů, ale radikálně až při sportu! A musím teda říct, zadek bez celulitídy, bříško vyrýsované :D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.1.15 10:26

@Evička0 No já jsem kojením shodila fakt všechno, cvičením jsem pak zpevnila, jooo, kde jsou ty časy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí