cvičení v těhu

5618
20.1.06 16:34

cvičení v těhu

Ahojky holky,

mam docela problemy se svoji vahou, takze se to snazim regulovat mimo jine i nekolikrat tydne aerobicem. Ted se zaciname snazit o mimi. Proto se ptam (kdyby to nahodou vyslo), jak se divate na cviceni v tehu? Chodim pouze na hladky aerobic + posilovani.

A druha otazka. Cviceni pro tehotne - co si pod tim mam konkretne predstavit? Posilovani urcitych svalovych skupin dulezitych pro porod nebo udrzovani kondicky obecne, proti bolesti zad..... ?!?

diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
440
20.1.06 17:47

Ahoj Stazko,
o cviceni v tehotenstvi se urcite hodne doctes na internetu, staci to zadat do vyhledavace. Jinak se toho dost doctes v knizce Fit maminka od Lucie Vyborne - je to zamerene hlavne na cviceni v tehotenstvi, takze muzu doporucit. Cviceni v tehotenstvi muze byt zamereno na temer vsechny svalove skupiny s vyjimkou bricha, tam se musi davat bacha. Lepsi je si o tom neco precist prave treba v te knizce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.06 18:31

Janco, diky za tip!!

• Citovat
  • Upravit
5618
20.1.06 18:32

samozrejme dekuju ja, jenze neprihlasena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
20.1.06 19:48

Chodila jsem na plavání pro těhotné a můžu to jen a jen doporučit. Pokud máš možnost někde poblíž docházet na plavání, tak to zkus. Voda krásně nadnáší, tlumí nárazy a krásně si tam natáhneš záda, celé tělo se uvolní a současně to dobře působí na pánev, tudíž by se ti mělo lépe rodit. :lol: :lol: :lol: Prostě plavání je BOMBA!!!! Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.1.06 12:42

Ahoj Stazko,
jsem instruktorka aerobicu a řešila jsem stejný problém :lol: :lol:
jednoduchá rada, hlavně neskákat, neposilovat břišní svaly a pozorovat se,nic zbytečně nehnat. Někde sice píšou že šikmý břišní svaly se můžou, ale moc bych to nedoporučovala.
Já jsem aerobic cvičila do 6.měsíce, a zároveň jsem ještě předcvičovala powerjogu. Bylo mi dobře a neměla jsem žádné problémy. Teď už si cvičím jenom doma jogu pro těhotný a různě posiluju nohy,ruce záda, třeba i s 1kg činkami nebo s gumou. Doktorovi se nezdálo že mám moc tvrdý bříško, ale to je tím že jsem intenzivně cvičila 8let a svaly ne a ne povolit :lol: :lol: a to hned jak jsem zjistila že jsem těhotná tak už jsem ho neposilovala :lol: :lol:
Taky můžu doporučit knížku od Výborný Fit maminka, a já ještě využila i knížku Jóga-cvičení pro těhotné.
Moc přeju brzské otěhotnění a hlavně buď v pohodě a nestresuj se kvuli váze :lol: :lol: Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí