Cybex Callisto nebo I´coo pluto?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16908
14.6.15 13:11

Cybex Callisto nebo I´coo pluto?

Už tu dlouho nebylo žádné téma na kočárky :mrgreen: ale vážně, rozhoduji se mezi těmito dvěma a vůbec se nemůžu rozhodnout :zed: viděla jsem naživo pouze Pluta a ten je úžasný, ale u callista mě láká spojená rukojeť a ta stříška…vím, že CC je menší, ale četla jsem, že má 33 na šířku a zádovku 48 cm? ale bohužel jsem nemohla přeměřit, tak rprosím všechny majitelky Callista, jestli by nemohly mi říct přesná čísla..ono sedák 30 cm nebo 33 je rozdíl, stejně jako zádovka 45 nebo 49 cm :think: teď máme nunu pepp a ta je mrňavá, sedák hloubka 21 cm, sedák 26-31 cm široký a zádovka 43 cm..ale malé se v ní líbí, je jí rok a půl a má 12 kg…i coo by jí vyhovoval na 100% ale callisto je zas něco jiného…nejbližší obchod, kde je mají oba je ode mě 1:20 včetně vlakem a to se třemi dětmi nedám prostě :zed: včera jsem se byla podívat aspoň na i´coo ale callista neměli na prodejně
děkuju všem za jakýkoliv poznatek…kočárek chci tak do prosince, nechci do terénu, ani super skladný do auta-na to mám nunu..jezdit budu po městě ;)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Callisto?

Přidejte zkušenost s Cybex Callisto
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16908
15.6.15 09:05

Fakt nikdo nemá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.4.17 15:26

I cool Pluto VS Cybex callisto

Prosím obnovuji diskuze, mohly byste poradit, mám možnost koupit z druhé ruky golfky i cool Pluto a Cybex callisto viz foto…Nemohu se rozhodnout..Můžete napsat bvase poznatky a zkušenosti a poradit? Děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
24.4.17 18:24

@QUINCY já mám cybex callisto a super. Lehký, na golfky dobře ovladatalný. vešla se tam dcera při výška 100cm. jen složené jsou delší, ale to mi nikdy nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.4.17 19:48

@uf-ounek děkuji,mě u toho i'coo baví rozměry sezeni, jsou fakt prostorné…Tím asi budou možná i větší složené než callisto tedy. Chci je vzít i na letní dovolenou a vymenit za valco. Nějaký názor na i'coo by nebyl k porovnání?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí