Cybex e-priam

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
8.9.21 10:15

Cybex e-priam

Ahoj maminky, uvažujeme nad koupi kočárku Cybex e-priam (není to klasicky priam, ale E-priam, což je elektro kocarek), a přemyslime nad tim, jestli se vyplatí? Nebo jestli máme jit jen do klasického Priamu? Dal se ještě nemůžeme rozhodnout, jestli koupit korbicku Spring blossom light, nebo od Karoliny Kurkove (chceme určitě rosegold podvozek), jaká se vic líbí vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
8.9.21 11:17

Jako nechces tlacit kocar, ale ma jet sam?

Hmotnost e-podvozku je pres 15 kg, budes to zvedat do mhd, skladat do auta, natahas se s tim „jako prase“, to podle me ty vyhody elektrojizdy neprevazi.

On teda ani ten klasicky podvozek neni zadna slava, pisou hmotnost 12,6, to je o kilo vic nez cely nas sportak :nevim:.
Nejak by mi za to ten design nestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.9.21 11:53

Ja se teda musim priznat, ze mne se ty barevny kolekce od Cybexu vubec nelibi. Prijde mi to jak od kolotocu, ale to je muj nazor. K tomu rose gold podvozku bych zvolila nejakou jednoduchou barvu treba soho grey at to neni uplne preplacany. No a na ten e-priam bych se taky vykaslala. Myslim, ze je to uplna zbytecnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.9.21 14:09

Ja jsem naopak velky zastance e-priamu. Neni to vubec o tom, ze by se nekomu nechtel tlacit kocar, ale nemusis se s nim tlacit do kopce (nespadne na Tebe) a pridrzovat ho z kopce (neujede Ti).

Ty funky kombinace se mi taky moc nelibi, k rose gold podvozku mam cernou barvu a jsem spoko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.9.21 14:17

Taky se mi nelibi tyhle barevny kombinace, jedina limitka se mi libi jewels of nature. Jinak jsme stejne nakonec vzali rose gold podvozek a k tomu cernou klasiku. :nevim:.. s tim elektrem neporadim, nepremyslela jsem nad tim, podle me to neni zas tak potreba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.9.21 15:33
@Sardelka píše:
Ja jsem naopak velky zastance e-priamu. Neni to vubec o tom, ze by se nekomu nechtel tlacit kocar, ale nemusis se s nim tlacit do kopce (nespadne na Tebe) a pridrzovat ho z kopce (neujede Ti).Ty funky kombinace se mi taky moc nelibi, k rose gold podvozku mam cernou barvu a jsem spoko :palec:

No a jak to skladas do auta? Jak nastupujes do busu…?
Vzdyt je to desne tezky.

(do kopce lehky kocar vytlacim, z kopce mam brzdu. Leda snad bydlet nekde v prudce kopcovate vsi, tak tam asi na prochazky po okoli jo.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
8.9.21 16:25
@Lucie_Sx píše:
No a jak to skladas do auta? Jak nastupujes do busu…?
Vzdyt je to desne tezky.(do kopce lehky kocar vytlacim, z kopce mam brzdu. Leda snad bydlet nekde v prudce kopcovate vsi, tak tam asi na prochazky po okoli jo.)

Autobusem nejezdim, do auta ho hodi manzel. Neprijde mi nejak tezky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.9.21 16:55
@Sardelka píše:
Autobusem nejezdim, do auta ho hodi manzel. Neprijde mi nejak tezky :nevim:

Aha. Ja prave jezdila temer denne autem sama (skolka, skola, krouzky, vylety…), proto jsem chtela lehounky kocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí