Cybex Gazelle S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
250
13.1.24 10:50

Cybex Gazelle S

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s kočárkem Cybex Gazelle S? Ať už s variantou pro jedno nebo dvě děti? 🙂 Potřebovala bych vědět, jak se vypořádá s městskými nerovnostmi (kočičí hlavy, praskliny v asfaltu…). Předem moc děkuji za všechny zkušenosti a postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
25.2.24 18:07

Ahoj,
já mám tento typ kočárku na kluky. (15 měsíců a 3 týdny ) a jsem s nim naprosto spoko. :palec: Ať už jízda po pražských “kostkách” :D nebo praktičnost co se tyče kočárku jako takového. Je super, ze se daji vozit samostatně i dohromady. Mam od Cybex i autosedačky a když je potřeba, tak nacvaknu na kocarek rovnou autosedačky a nemusim kluky přendavat případně budit :mrgreen: takže za mě to byla super volba! Původně jsem vahala jestli vůbec pořídit dvojkocarek a ted si to bez nej nedovedu představit. Jo a je lehoučký! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
25.2.24 20:43

@AlenaKriz moooc dekuju za reakci! Zjistila jsem, že jich je po Praze docela málo a ani v žádné fcb skupině mi nikdo nedal recenzi, takže jsem moc vděčná za jakékoliv zkušenosti :srdce: budu mít děti cca 13 měsíců od sebe, tak jsem zvědavá a strašně se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.1.25 16:17

@AlenaKriz ahoj, měla bych prosím otázku. Jaky zimní fusak sis pořídila do sportovní verze. Musí být origo cybex?? Děkuji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
13.1.25 08:56

@Bobina87 ahoj! Snad nevadí, že odpovídám i já. Ale já jsem ve starém kočárku měla Zopa Fluffy a jsem spokojená i v Cybex kočárku, jen trochu čouhá, jak je delší než korba. A do sporťáku mám pro staršího Fillikid Kamet a ten sedí super jak synovy tak i do kočárku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
13.1.25 14:32

@Unicorn5
Ahoj, děkuju moc jsi zlatá 🌹podívám se na to :))) hezky den 🌈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.25 14:22

VIZ má recenze: prodejce Dětský růžek, kde jsme kočár zakoupili absolutně nedoporučuji. Zakoupili jsme drahý kočár. Chtěli jsme ho po dvou měsících užívání reklamovat kvůli nefunkčnosti koleček (kostrukční chyba, v podstatě se dá jezdit jen po suchém rovném terénu a to i když prodejce osobně na prodejně i v popisu produktu na eshopu uvádí, že je kočár i do mírného terénu). Byli jsme odkázáni, ať si reklamaci řešíme sami se cybexem. Cybex odpověděl, že o konstrukční chybě vědí, ale že jsme si zakoupili kočár určený do nákupních center (viz manuál), čili reklamaci neuznávají. A že stejně by se na kolečka nevztahovala (kolečka-taková nedůležitá součást kočáru, že? 😁). Čili teď si můžu vybrat, jestli,,vyhodim" 25 000 KČ a koupím jiný nový kočár nebo budu jezdit vozit jen do nákupáku. Dětský růžek to odmítá jakkoli dále řešit.
Ještě k produktu Cybex gazel S: kolečka mají širší blatník postavený velmi nízko nad kolečky(navíc blatník není uvnitř hladký ale strukturovaný), tudíž jakýkoliv binec (stačí i list nebo trocha jehličí na chodníku) se okamžitě pod blatníkem zasekne, kolečko se přestává točit a a řešíte, jak se dostanete domů. Po rozmontování koleček jsme navíc našli levně vyhlížející totálně zrezlá ložiska. A to, jak jsem již uvedla, po dvou měsících užívání po městě (ta kolečka v podstatě vůbec nedostala šanci se dlouhodobě točit a fungovat 😁). Takže pokud nechcete používat kočár pouze v nákupáku, ale budete chtít vyrazit i do města, nebo dokonce i do nějakého mírného terénu, tak si koupi cybexu určitě rozmyslete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
29.1.25 16:04

@Mimimisa moc mě mrzí takováto zkušenost. My s kočárkem jezdíme už rok a můžu se na něj maximálně spolehnout. Zvládl sníh, bahno, les, déšť. Samozřejmě horší terén není dobrý, ale to víme, nekupovali jsme sporťák, ale městský kočár. A proto nás velmi kile překvapil, jak zvládne polní cesty, sem tam nějaký kořen, hlubší rozbahněnou trávu. Na to jak je s dětmi těžký nám slouží skvěle. Ale je super, že sem někdo dá i negativní recenzi, to je moc důležité. Je však vidět, že zde to je kus od kusu, protože my jsme zatím maximálně spokojeni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.25 16:06

@Unicorn5
No my jsme koupili i nahradni kolecka a stejny problem ;). A to se neda o pouziti v terenu vubec bavit, tak nevim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
28.2.25 07:33

Zdravím, jak je to prosím se dvěmi korbičkami? Vlezou se? A jak je to potom s rozměry? Vejdu se do klasického průměrného výtahu? Děkuji :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí