Cybex Mios kočárek

3023
21.2.19 15:21

Mrkni na fb skupiny se Cybex… tam ti to holky popisou. Me se taky libi Mios, balios do mesta jako sportacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
21.2.19 16:23

Ahoj,

Díky za info, mrknu na to :) Přesto pokud se tady najde někdo, kdo by mi dal recenzi tady na emiminu, tak za to budu moc ráda :))

Díky,

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.2.19 16:28

@katkame V případě, že bys ho koupila, dej prosím potom vědět dojmy. Zatím jsem rozhodnutá pro cybex priam, mios mě podle fotek oslovil trošku méně než priam, ale na 100% rozhodnutá nejsem.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.2.19 16:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.2.19 17:09

@smoule.koule: Mám ho objednaný, kolekce 2019 a vypadá to, že přijde v polovině března - což je asi ten problém, objednávala jsem ho v listopadu a pořád protahují dodání a tím pádem mám spoustu času řešit, jestli ho fakt chci nebo ne :-D… Pokud teda objednávku nakonec nezruším, tak recenzi určitě napíšu:) Byla jsem se na něj podívat v obchodě a paní prodavačka mi na něj pěla ódy, že hodně maminek si ho kupuje jako cestovní a nakonec ho mají jako jediný kočár protože je fakt super. Co se týče Priamu tak ten bude podle mě super jako hlavní kočár, taky jsem se na něj dívala ale pro mé účely se mi víc líbil Mios…
@Káťa19: Moc díky, našla jsem pár recenzí i na youtube, jen jsem spíš chtěla názor normální české maminy, která ten kočár používá třeba už nějaký ten pátek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.2.19 17:23

@katkame Já bych ho právě chtěla jako hlavní kočárek, stejně to ale vidím, že budu nosit v šátku. To dodací lhůta mě děsí, to abych si ho objednala už teď, abych ho do září měla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.2.19 17:35

@smoule.koule: Ta dodací lhůta je jen kvůli tomu, že ta kolekce je prý ještě ve výrobě a údajně bude k dispozici až od toho března, takže když ho objednáš teď tak Ti přijde stejně jako mě, ikdyž jsem objednávala v listopadu:) Jinak já si před porodem myslela, že budu šátkovat jak divá a malý šátku přišel na chuť až teď v 6ti měsících a stejně tam dlouho nevydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.2.19 17:38

@katkame ségra právě šátkuje už se třetím, kočár na něj myslím ani nemá, tak budu mít rádkyni na telefonu, zanošené šátky, správně vybraný šátek atd. Na to se těším.
Tak ono jestli je ještě ve výrobě a lhůty mají jaký mají, tak paní v obchodě asi maličko kecala, že si ho maminky kupujou ve velkým. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.2.19 17:56

@smoule.koule: ja se prave v obchode divala na lonskou kolekci, ta uz je pres rok v prodeji ale letosni se jeste vyrabi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.2.19 18:00

@katkame Tak to pak jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie