Kočárek Kinderkraft Veo

109
21.2.19 10:47

Já s ním tedy zkušenosti nemám ale zajímala jsem se o jiný kinderkraft, prý je na ně hodně reklamací a konstrukce tolik nevydrží. Tenhle sem viděla na živo a je teda strašně nizkej oproti ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.3.19 11:53

@Jkřížalova Taky se mi líbí a zajímaly by mě zkušenosti. :-) Ty sis ho pořídila nebo nakonec vyhrál jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.3.19 11:59

@NicoleMenette já ještě ne, ještě mame cas. ale naaahodou ho meli na jedne prodejne v Plzni, takze jsme se na nej byly podivat a aby si ho pritel vyzkousel kvůli vysce rukojeti. pritel je vyssi..ale vse v pohode. rukojet kocaru je vysoka stejne jako u všech jinych kocaru, co staly vedle. mozna korbicka je polozena niz (viz neonato puro, bugaboo) ale to je zase otázka vkusu.
Kazdopadne my do nej pujdeme urcite :palec: na to jak je vymakanej, tak je za hubicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.19 14:13

@Jkřížalova Moc děkuji za odpověď. Já právě pořád nevim, ta cena mi přijde hodně nízká a recenze skoro nikde žádný. Nízký kočárek by mi ale zase vyhovoval, takže vůbec nevim. Mam ve výběru ještě další asi 4 kočárky, které mě zaujaly, ale většina se pohybuje okolo 15tisíc, tak si říkám jestli je to fakt nutný. :-) A kdy máte termín? My máme 29.6. takže si taky říkám, že je ještě dost času se správně rozhodnout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.3.19 15:45

@NicoleMenette prave já hrozné moc chtěla neonato puro. Ale ten stojí 25tis…a použity okolo 15tis. Kočárky ve stylu dorjan a taková ta kulatá korba se mi nelíbí… takže my to riskneme. Já mám termín až v srpnu. Tak dej vědět jak si se rozhodla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.3.19 15:52

@NicoleMenette prave já hrozné moc chtěla neonato puro. Ale ten stojí 25tis…a použity okolo 15tis. Kočárky ve stylu dorjan a taková ta kulatá korba se mi nelíbí… takže my to riskneme. Já mám termín až v srpnu. Tak dej vědět jak si se rozhodla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.19 16:16

@Jkřížalova Jako ta cena je hodně lákavá no, kočárek vypadá nádherně. Ale zase si říkám jestli není nějak podezřele nízká. Aby to nebyl nějakej šunt. 8o Tak nevim, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
14.3.19 16:42

@NicoleMenette k na prvního syna kupovala kočárek za 8tis dvojkombinaci a byli jsme hodně spokojeni. Vždy nezáleží jen na ceně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.19 14:05

@Jkřížalova Toť právě otázka no. Mně je jasný že dneska už nejvyšší cena negarantuje kvalitu a kolikrát je to spíš naopak, že se platí jenom značka, ale pořád nevim no. Přece jen jde o kočárek, ale líbí se mi teda sakra moc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.3.19 21:00

Ahojte, tez me zaujaly kocarky kinderkraft. Ceny maji super. Zatim se nam nejvice libi moov a jiz zminovany veo. Jen se musime vydat nekam na prodejnu jej omrknout. Jen skoda, ze recenzi je na ne velice malo. Takze tez budu rada za jakekoliv poznatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.5.19 14:05

Zdravim, taky bych uvitala par recenzi na tento kocarek😊Sice se mi libi kocarky jako jsou Neonato, bugaboo ale myslim, ze na rok staci uplne tenhle a pak radeji zainvestovat do kvalitnejsiho sportaku. Navic designove kinderkraft Veo se hodne povedl. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.5.19 16:19

@Nici111 já ho videla jednou v kamenném obchodě a jednou “na ulici” a půjdu do nej, hrozné se mi libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
9.5.19 11:19

Ahoj, našla jsem nějaké recenze na německých stránkách , s překladačem v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.19 11:43

Já pujdu do kočarku určitě, tak pak můžu dát info. ale mam termín az srpen-zari a kočarek budeme kupovat tak v červnu-červenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.5.19 18:06

@Jkřížalova to budete moc hodna o podani infa, jak jste s kocarkem spokojena 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie