Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já s ním tedy zkušenosti nemám ale zajímala jsem se o jiný kinderkraft, prý je na ně hodně reklamací a konstrukce tolik nevydrží. Tenhle sem viděla na živo a je teda strašně nizkej oproti ostatním.
@Jkřížalova Taky se mi líbí a zajímaly by mě zkušenosti.
Ty sis ho pořídila nebo nakonec vyhrál jiný?
@NicoleMenette já ještě ne, ještě mame cas. ale naaahodou ho meli na jedne prodejne v Plzni, takze jsme se na nej byly podivat a aby si ho pritel vyzkousel kvůli vysce rukojeti. pritel je vyssi..ale vse v pohode. rukojet kocaru je vysoka stejne jako u všech jinych kocaru, co staly vedle. mozna korbicka je polozena niz (viz neonato puro, bugaboo) ale to je zase otázka vkusu.
Kazdopadne my do nej pujdeme urcite
na to jak je vymakanej, tak je za hubicku.
@Jkřížalova Moc děkuji za odpověď. Já právě pořád nevim, ta cena mi přijde hodně nízká a recenze skoro nikde žádný. Nízký kočárek by mi ale zase vyhovoval, takže vůbec nevim. Mam ve výběru ještě další asi 4 kočárky, které mě zaujaly, ale většina se pohybuje okolo 15tisíc, tak si říkám jestli je to fakt nutný.
A kdy máte termín? My máme 29.6. takže si taky říkám, že je ještě dost času se správně rozhodnout. ![]()
@NicoleMenette prave já hrozné moc chtěla neonato puro. Ale ten stojí 25tis…a použity okolo 15tis. Kočárky ve stylu dorjan a taková ta kulatá korba se mi nelíbí… takže my to riskneme. Já mám termín až v srpnu. Tak dej vědět jak si se rozhodla ![]()
@NicoleMenette prave já hrozné moc chtěla neonato puro. Ale ten stojí 25tis…a použity okolo 15tis. Kočárky ve stylu dorjan a taková ta kulatá korba se mi nelíbí… takže my to riskneme. Já mám termín až v srpnu. Tak dej vědět jak si se rozhodla ![]()
@Jkřížalova Jako ta cena je hodně lákavá no, kočárek vypadá nádherně. Ale zase si říkám jestli není nějak podezřele nízká. Aby to nebyl nějakej šunt.
Tak nevim, uvidíme.
@NicoleMenette k na prvního syna kupovala kočárek za 8tis dvojkombinaci a byli jsme hodně spokojeni. Vždy nezáleží jen na ceně ![]()
@Jkřížalova Toť právě otázka no. Mně je jasný že dneska už nejvyšší cena negarantuje kvalitu a kolikrát je to spíš naopak, že se platí jenom značka, ale pořád nevim no. Přece jen jde o kočárek, ale líbí se mi teda sakra moc. ![]()
Ahojte, tez me zaujaly kocarky kinderkraft. Ceny maji super. Zatim se nam nejvice libi moov a jiz zminovany veo. Jen se musime vydat nekam na prodejnu jej omrknout. Jen skoda, ze recenzi je na ne velice malo. Takze tez budu rada za jakekoliv poznatky ![]()
Zdravim, taky bych uvitala par recenzi na tento kocarek😊Sice se mi libi kocarky jako jsou Neonato, bugaboo ale myslim, ze na rok staci uplne tenhle a pak radeji zainvestovat do kvalitnejsiho sportaku. Navic designove kinderkraft Veo se hodne povedl. 😊
@Nici111 já ho videla jednou v kamenném obchodě a jednou “na ulici” a půjdu do nej, hrozné se mi libi
Ahoj, našla jsem nějaké recenze na německých stránkách , s překladačem v pohodě ![]()
Já pujdu do kočarku určitě, tak pak můžu dát info. ale mam termín az srpen-zari a kočarek budeme kupovat tak v červnu-červenec.
@Jkřížalova to budete moc hodna o podani infa, jak jste s kocarkem spokojena 😊