Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Priml tady na emiminu v bazaru
byl tam ten kocarek asi tyden a pak si ho prvni zajemce odvezl
myslim si,ze zakladem je za to nechytit takovou cenu,u ktere si vetsina lidi rekne,ze si radsi prida par tisic a koupi novy ![]()
@Kejmienka Nebude to tím, že ten kočárek není dobrý? Právě když sloužil jenom půl roku, asi to má nějaký důvod…Radila bych rapidně snížit cenu a nabízet ho na více stránkách, případně se ptát v okolí......my jeden z kočárků darovali do ústavu s nezletilými maminkami - potěšilo je tam. Na prodej jsem neměla nervy, ono dobře se dají prodat kočárky, o které je opravdu zájem (Britax, BabyJogger,.....) …tak záleží tedy, jaký ten kočárek je. Jestli o něj delší dobu nebude zájem, tak také radím neprodávat ale podarovat. Ona je pravda, že celkem málo maminek se smíří s tím mít kočárek z druhé ruky (mně to nějak nevadí u sporťáku a golfek, hluboký nebo kombinaci bych takhle nechtěla)
Já když někde čtu, že byl kočárek používaný jen půl roku, tak bych ho automaticky nechtěla, protože je jasné, že dotyčnému na 90% nevyhovoval
. A hlavně, trojkombinaci z ruky bych asi nekoupila ani starší, pokud by to nebyla jedna z těch kvalitních značek ![]()
Uveď do inzerátu důvod, proč ses ho zbavila po půl roce, když ti měl vydržet dva roky. Mě by to u inzerátu zarazilo. Ty můžeš být s něčím nespokojená, jinému to může být jedno. Ale musí vědět, co přesně to bylo.
Na sbazaru cca do týdne, dál bych zkusila avízo, let go, nebo můžete zkusit nabídnout přímo v nějakém bazárku ( prodejně )
Nejlíp se mi prodávaly na Mimibazaru,nějaký na sbazaru a také jsem dala kočár na Aukro od 1 Kč a nakonec jsem za něj dostala víc,než kolik jsem myslela,že by mohl být.Také bych uvedla,proč se prodává,já měla kočárků vždy více najednou,protože ten,se kterým jsem jezdila na bruslích mi moc nevyhovoval na procházky po lese a další lehký byl na cestování po městě…Takže úplně chápu vyměnit jeden model za jiný i brzy,ale dobré to napsat.A pak se za něj nedá chtít nesmyslná cena. Říkat si-měla jsem ho půl roku,tak z dvaceti slevím na 16, tak to určitě nikdo nekoupí…
My taky na Sbazaru, cca do dvou měsíců, když už jsme ani nedoufali. No a další měsíc jsem otehotnela
ale já taky automaticky přeskakují inzeráty, které prodávají nový, jen pár měsíců používány kocarek, je to divné, z nějakého důvodu se ho zbavovat musí, ale nikdo ten důvod nenapíše. Taky často jsou inzeráty za takovou cenu, že by se už víc vyplatilo si koupit rovnou nový.
Takže doporučuji napsat důvod prodeje, promyslet cenu a inzerovat na více místech.
@Čičorečka @nanoBETA byl hodně dobrý ale od začátku, než jsem si koupila tenhle, tak jsem chtěla kočárek mima xari ale novej je drahy a když to někdo prodával tak taky třeba 13-15 tis.Ted prodávala kamarádka za první, tak jsem hned koupila.Kdyby mima nebyla srdcovka , tak ten starý používám dokud můžu 😊
Na letgo. Výhoda je, že kupující vidí co kupuje. Já teda prodávala po dvou dětech, na dojezdeni.
@Kejmienka nám to nepiš, napiš to do toho inzerátu. Ale nějak, aby to mělo hlavu a patu, jo?
@Čičorečka a to co jsem napsala nemá hlavu a patu?Nebo to nechápeš?
@Kejmienka chápu, ale do inzerátu se takhle… květnatá věta moc nehodí. Těch nabídek je tolik, že co není jasné hned, to lidi přeskakují. A rady ti chybí interpunkce, musela jsem dávat pozor, abych přesně pochopila, cos chtěla sdělit. Já věřím, že to napíšeš jinak, než to píšeš nám. To byla jen taková nadbytečná rada.
Nejlíp se mi prodává na SBazaru. Všech pět kočárků jsem tam prodala do tří týdnů. Stejně tak ostatní věci.