Kde jste prodali kočárek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5040
8.2.19 22:49

@Kejmienka chápu, ale do inzerátu se takhle… květnatá věta moc nehodí. Těch nabídek je tolik, že co není jasné hned, to lidi přeskakují. A rady ti chybí interpunkce, musela jsem dávat pozor, abych přesně pochopila, cos chtěla sdělit. Já věřím, že to napíšeš jinak, než to píšeš nám. To byla jen taková nadbytečná rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
9.2.19 05:02

Prodávala jsem všude možně kočárek po 1 dítěti asi 3/4 roku. Cenu jsem snižovala jak blázen a začínala být zoufalá, že se ho nezbavím. Nakonec jsem ho prodala a paní se divila, že tak krásný a zachovalý kočár prodávám tak dlouho. Nakonec jsme se shodli, že to bude lokalitou a dopravní dostupností. Ve městě bych ho určitě prodala mnohem dřív za víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.2.19 16:21
@Čičorečka píše:
Uveď do inzerátu důvod, proč ses ho zbavila po půl roce, když ti měl vydržet dva roky. Mě by to u inzerátu zarazilo. Ty můžeš být s něčím nespokojená, jinému to může být jedno. Ale musí vědět, co přesně to bylo.

S tímto musím souhlasit, prodávat kočárek po pár měsících je k zamyšlení.
Dobře se prodává i na místním bazárku , zkus, chce to chvilku čas, ne vše se prodá hned. nedoporučuji nastavovat cenu dohodou… lidi to odradí i napsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.2.19 16:23

@Kejmienka pokud chceš, založ si tu inzerát a já ti pomohu to formulovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie