Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kejmienka chápu, ale do inzerátu se takhle… květnatá věta moc nehodí. Těch nabídek je tolik, že co není jasné hned, to lidi přeskakují. A rady ti chybí interpunkce, musela jsem dávat pozor, abych přesně pochopila, cos chtěla sdělit. Já věřím, že to napíšeš jinak, než to píšeš nám. To byla jen taková nadbytečná rada.
Prodávala jsem všude možně kočárek po 1 dítěti asi 3/4 roku. Cenu jsem snižovala jak blázen a začínala být zoufalá, že se ho nezbavím. Nakonec jsem ho prodala a paní se divila, že tak krásný a zachovalý kočár prodávám tak dlouho. Nakonec jsme se shodli, že to bude lokalitou a dopravní dostupností. Ve městě bych ho určitě prodala mnohem dřív za víc peněz.
@Čičorečka píše:
Uveď do inzerátu důvod, proč ses ho zbavila po půl roce, když ti měl vydržet dva roky. Mě by to u inzerátu zarazilo. Ty můžeš být s něčím nespokojená, jinému to může být jedno. Ale musí vědět, co přesně to bylo.
S tímto musím souhlasit, prodávat kočárek po pár měsících je k zamyšlení.
Dobře se prodává i na místním bazárku , zkus, chce to chvilku čas, ne vše se prodá hned. nedoporučuji nastavovat cenu dohodou… lidi to odradí i napsat ![]()
@Kejmienka pokud chceš, založ si tu inzerát a já ti pomohu to formulovat ![]()