Cybex Priam - skúsenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2414
14.2.19 13:07

Mám Bugaboo Fox a za mě je to top kočárek. Vlehu jsou kolínka výše, ale je to stejná poloha jako když spíš na boku s pokrčenýma nohama, ničemu to neškodí. Buffalo je podle mě na vesnici, do města je zbytečně těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
14.2.19 13:18

Hledala bych určitě celkový leh a ne kolibkovy tip jako ma buga. Obě moje děti spaly často na boku nebo brisku, buga jsme měli půjčeno na dovce a děs. Z tvých mam zkušenost s britaxem a je to dobrý kočár i do přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.2.19 13:28

Máme Cybex Priam od 11/2017 a za mě super kočárek, jsme s ním i s manželem moc spokojení, oba jsme vyšší postavy a nikdy se nam nestalo, že bychom se kopali o korbu nebo sporťák. Zvládli jsme s nim i Jizerské hory, cesty zvládá v pohodě, ale na nějaký horší terén to není. Jsme také z Prahy a ve městě jsem neměla problém na žádném povrchu. Sportovní sezení je dobře vymyšlené. Kočár je skladný. Já osobně ho doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.2.19 14:18

Měla jsem možnost ho párkrát povozit a prozatím jsem rozhodnutá, že si ho pořídím. Dají se k němu dokoupit jiná kolečka, takže můžeš mít do přírody jiná a do města taky. Moc se mi líbí tato recenze http://ekozahrada.blog.cz/…-prvni-dojmy
Myslím, že v ní najdeš snad všechno…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.2.19 20:33

@smoule.koule @sissi87 @Tichošlápek @Little_Talker -dekuji vam moc za vase nazory a taky za tu recenzi z ekozahrady. Dnes nas s manzelom napadlo, ze ak by nebol vobec do prirody, poridime si taky krome Cybexu nejaky levnejsi jenom ciste do prirody (asi ten Thule, ten prej projede vsechno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.2.19 20:34

@Jana108 Pokud máš ještě nějaký čas, tak v březnu je veletrh v Brně, předpokládám, že tam bude více kočárků na vyzkoušení. Jestli je nějaký v Praze, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
21.11.19 08:02

Cybex

Ahojky holky :mavam: Prosím jaký je rozdíl v kočárku Cybex priam a cybex mios?? 8o ( libi se nám ten butterfly)
Chodíme hodně na procházky a do lesa tak potřebujeme, aby zvládnul i nějaký ten terén :)
Děkuji za názory a rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.11.19 08:54

@Míša 7 ahoj Miso, my jazdime 3 mesiace Priam a kupila som schvalne stary tip podvozku, lebo ma terennejsie kola a ked ideme do lesa, davame terenne aj dopredu, vymena trva asi 5sekund a za mna super, vysli sme aj hore na Divoku Sarku :) len si musis dokupit prednu osku a 2 terenne kola navyse. S tym Miosom skusenost nemam, ale som velmi spokojna s Priamom, dali sme si na neho novu korbicku a sportak stary tip, pretoze je pevnejsi (zozadu ma plast, nove maju len latku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
22.11.19 10:01

@Jana108
Jee moc dekuju za radu, ja si myslim ze ten Mios bude asi typ spis do mesta, protoze me zarazilo ze ma vsechna kolecka mala :think: a ty kolecka se teda daji dokupovat ju? a k tomu musis mit jeste osu tedy? a na kolik treba vyjdou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.11.19 18:59

@Míša 7 jasne je to super, kupi sa len osa a 2 velke kola, take ako su vzadu a teraz fakt uz neviem kolko to stalo, ale urcite sa to da najst na nete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
15.7.20 09:03

Ahoj, chtěla bych vědět jaký je rozdíl mezi modelem 2018 a 2020?Jedna se mi o tu zlatou limitku jeleny scott t moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí