Golfky Cybex nebo Babypoint

13
14.3.11 11:01

Cybex nebo Babypoint

Holky poradíte prosím?

Sestra vybírá pro skoro ročního chlapečka golfáč, chce spojenou rukojeť a zaujaly nás Cybex Callisto a Babypoint Mark Q.

Teď máme dilema které, protože na oboje jsme našly kladné reference, oba jsou polohovací, oba se nám líbí..

Tak spíš jak je to s kvalitou těchto dvou značek a s jízdními vlastnostmi? Jaké máte zkušenosti?

Díííky moc! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1656
14.3.11 11:23

S Callistem zkušenost nemám, kupovala jsem Cybex Ruby- chtěla jsem co nejlehčí golfky a jsem ráda, že jsem zvolila právě Cybex. Jsem s nima spokojená, mám je skoro rok a kromě toho, že pěkně vypadají tak i 100% plní svojí funkci. Takže za mě Cybex!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.3.11 12:01

Tak to teda rozhodně Callisto, Mark je takovej dost divnej mně se teda osobně fakt nelíbí, ale jsou maminky, který jsou z něj unešený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.3.11 12:34

tak z tohoto výběru jasně CYBEX. Je tam rozdíl v ceně a hlavně v kvalitě…
(můj názor)

měla jsem golfky podobné Babypointu Mark Q a už bych je nikdy nechtěla. Calisto jsou propracovanější, proto taky dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.3.11 22:21

cybex. callisto je opravdu super kočár, mám ho, vozím ve vložné tašce miminko, a jsem spokojená. kvalita je jinde, než u BP, kočár je větší (pro dítě, vleze se tam i metrový tříleťák). jízda je dobrá, snese i menší terén. jedině co, je větší po složení.. ale skládá se do deštníku,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.3.11 12:34

Holky díky moc za vaše rady a zkušenosti! Mark Q jsme vyřadily, objednáme Callisto! :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí