Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, mám dilema, synovi teď bude rok a chceme koupit takový golfky, který nám vydrží dokud nebudeme žádný vozítko potřebovat:)V užším výběru je teď cybex callisto a inglessina trip. Callisto mi přijde úplně skvělý na teď, když ještě nechodíme, ale příští rok, když budou malýmu dva roky bude asi už lepší ta inglesina trip, co?
Prosím poraďte, už jsem na netu a v obchodech strávila několik dní!:)
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex CallistoMěla jsem ho ve výběru taky.
Ale mně se prostě 31.5 cm šířka zdá do tří let fakt málo.
Dělala jsem si předvýběr golfek a Cybex Callisto jsem zkoušela s naší malou v obchodě teď v 11měs a měla to s délkou opěrky zad jen taktak! Má 80cm. Takže u nás by neprošly. Ty druhé si vybavuju matně, tuším, že měly tu opěrku delší ![]()
Ahojky,
já mám Cybex Callisto. Kupovala jsem ho synovi ve 13m. s tím, že ho má jako první a poslední golfky. Je pravda, že neí moc široký, ale já jsem ráda, syn je spíš užší a v širokých kočárech tak divně spadává ke straně (např. Jané). Ale i teď v zomě ve fusaku a nabalený má na šířku místa dost. Syn je od narození hodně dlouhý, takže jsem řešila to, co ty. Upřímně neexistují golfky (co jsem našla a splnily mé jiné požadavky), které budou mít tak vysokou opěrku, aby 3leté dítě mělo opěrku za celou hlavou. Myslím, že Cybex není žádný extrém na délku, ale v pohodě vystačí. Nataša psala, že se jí tam vešel i 3letý syn v pohodě. Vybírej hlavně tak, aby ti golfky vyhovovaly a bylas s nima spokojená teď, třeba budete ve 2 letech bez kočáru ![]()
Dobrý výběr ![]()
a nejsou potom když už dítě chodí praktičtější co nejlehčí a „nejjednodušší“ golfky? Cybex mi přijde pak už takovej jakoby zbytečně bytelnej ![]()
Já vím, že je blbý vybírat podle toho co bude za rok, ale když to tak rychle uteče a nechci pak zase být nespokojená…
Raduš, pak asi pro dvouleťáka asi jo. Ale záleží, jestli bude spát venku ještě v kočáru, zda to bude jen na převoz domů a tak
To je teď věštění z křištálové koule ![]()
Mně se ty Cybexy zdají dobře ovladatelné, umím si je představit i pro větší dítě. Počítám s tím,že nám prostě vydrží a pokud ne, tak je prodám a koupím jen nějaké na pobíhání, do auta a tak.
Pokud cheš podívat na fotky Cybexu v reálu, tak jukni tady: https://www.emimino.cz/…o-2011-4634/ (focené děti jsou 13m., můj syn dlouhý, kamarádky holčička naopak prcek
)
Ale nechci lobovat za CC, Inglesiny jsou kvalitní golfky, možná o maličko delší záda, ale já nechtěla rozdělenou rukojeť a dvojitá kolečka…
koukla jsem na to, no vypadají super, ale já prostě furt nevím…čím dýl to rozhodování trvá, tím víc jsem zmatená co vlastně chci ![]()
Tak vybírej, zkoušej, hlavně ať jsi ty i prcek spokojená
Každý kočárek má něco pro a proti, nevím, proč ještě nikod nevymslel kočárek zcela geniální ![]()
jo, přesně, žádnej ideální asi neexistuje:) tak už chci mít vybráno a mít ho doma, abych už to nemusela řešit ![]()
Já mám Cybex Callisto,dcera má 2roky,měří 90cm a vejde se v pohodě.
Samozřejmě ve věku 2-3 na občasné použití je lepší asi lehčí Inglesina,ale já bych brala víc v potaz ten věk do 2roků,to je pro dítě stěžejní,protože v tý době v golfkách stráví daleko víc času.
A Callisto se dá vdycky prodat a koupit pak obyč golfky.
uf, tak už něco musím koupit, na nic jinýho už nejsem schopná myslet!
a všechno mluví pro callisto…tak se na něj jedeme ještě jednou (asi popátý
) podívat
kooupila jsem ho na miminko s taškou a zkoušela s tříleťákem, co měl na výšku metr a 16kg. viz foto… fakt se vešel dobře… tříleťák stejně v kočárku sedí jen občas, my používali kočár do 2 let a pak jen jednoduché ruby od cybexu do skoro 3, ale hlavně páč jsem byla těhotná a nemohla jsem ho nosit..
tak jsem se nakonec rozhodla pro peg perego Si, byla to i moje první volba, ale pak jsem začala hledat alternativy a nakonec se k tomu vracím… zítra si ho jdu vyzvednout a hurá s ním do ulic:)