Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím poraďte mi s výběrem kočárku. Mám 15ti měsíčního syna a vybíráme nový kočárek. Teď jezdíme s X-landrem. Zádová opěrka se tam nedá moc zvednout, takže malý má špatný rozhled na svět
Pořád se nemůžu rozhodnout který kočár koupit, tento typ se mi docela líbí vzhledově. Bydlíme na vesnici, takže hrbaté chodníky i cesty a polňačky. Jezdíme autem, takže by se měl dobře skládat. V létě se chystáme na dovolenou letadlem, tak bych uvítala, kdyby nám ho vzali na palubu a dalo se s ním dobře manipulovat.
Děkuji moc za rady, už fakt nevím…
Ahoj, mám SAfety 1st Road Master,tak můžu popsat krátké zkušenosti.
Fakt lehký, skladný- po odstranění sportovní sedačky se podvozek skopí do placky, ale pozor, jsou poměrně velká zadní kola a mají taky poměrně široký rozchod - asi dobré na stabilitu. JInak přední kolečka bez nafukování, ale při jízdě na trochu horším povrchu se velmi lehce přizvednou (kočárek je fakt lehký ) a jede se super.
Pozor, přijde mi docela malá sedačka - asi bude srovnatelná s buzzem, zkoušela jsem tam posadit 1,5 letou holčičku - no, vešla se , ale nevím v zimě s fusakem.
Sezení do sedu dobré.
Jo, nevim jestli je jasné, polohuje se celá sedačka- jako houčka. Nejdou zvlášť záda ani nožičky.
No, já zatím jezdím víceméně doma - prcek je malý a venku převážně spí, čili leží v čtyřkolce. Ale myslím, že za tuhle cenu jde o velmi fajn kočárek, který velmi dobře vypadá a myslím, že ta velká nafukovací kolečka mají něco do sebe. Eva