Safety 1st Advancer nebo Safety 1st Road Master či Espiro Magic

31
13.3.11 21:11

Safety1st Advancer nebo Safety1st Road Master či Espiro Magic

Dobrý den, prosím poraďte mi s výběrem kočárku. Mám 15ti měsíčního syna a vybíráme nový kočárek. Teď jezdíme s X-landrem. Zádová opěrka se tam nedá moc zvednout, takže malý má špatný rozhled na svět :-) Pořád se nemůžu rozhodnout který kočár koupit, tento typ se mi docela líbí vzhledově. Bydlíme na vesnici, takže hrbaté chodníky i cesty a polňačky. Jezdíme autem, takže by se měl dobře skládat. V létě se chystáme na dovolenou letadlem, tak bych uvítala, kdyby nám ho vzali na palubu a dalo se s ním dobře manipulovat.
Děkuji moc za rady, už fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
efffina
5.4.11 19:31

Ahoj, mám SAfety 1st Road Master,tak můžu popsat krátké zkušenosti.
Fakt lehký, skladný- po odstranění sportovní sedačky se podvozek skopí do placky, ale pozor, jsou poměrně velká zadní kola a mají taky poměrně široký rozchod - asi dobré na stabilitu. JInak přední kolečka bez nafukování, ale při jízdě na trochu horším povrchu se velmi lehce přizvednou (kočárek je fakt lehký ) a jede se super.
Pozor, přijde mi docela malá sedačka - asi bude srovnatelná s buzzem, zkoušela jsem tam posadit 1,5 letou holčičku - no, vešla se , ale nevím v zimě s fusakem.
Sezení do sedu dobré.
Jo, nevim jestli je jasné, polohuje se celá sedačka- jako houčka. Nejdou zvlášť záda ani nožičky.
No, já zatím jezdím víceméně doma - prcek je malý a venku převážně spí, čili leží v čtyřkolce. Ale myslím, že za tuhle cenu jde o velmi fajn kočárek, který velmi dobře vypadá a myslím, že ta velká nafukovací kolečka mají něco do sebe. Eva

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4