Cybex Pallas 9-36 2009

Anonymní
6.3.10 16:47

Cybex Pallas 9-36 2009

Ahoj

Dostali sjme darem autosedačku Cybex Pallas 9-36 2009, ale nechchceme ji používat. U nás v obci bydlí rodina, která přežívá hlavně díky hodným lidem. Mají myslím deseti měsíční holčičku a potřebují novou autosedačku…
Do téhle situace se dostali omylem, je mi jich opravdu líto.
Tak jsem se chtěla zeptat, zda by bylo hloupé jim nechat právě tu Cybex… Nám je k ničemu a jim by moc pomohla…
Je to tato sedačka alespoň trochu bezpečná, zvlášť pro deseti měsíční dítě?
Děkuji za odpověď…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
6.3.10 17:11

myslím, že cybexky jsou dobré autosedačky, tahle je sice nová, nevím, jak dopadla v testech, ale rozhodně, zvlášť pokud jsou nemajetní, poslouží daleko lépe než cokoliv, co by si mohli dovolit.. v reálu jsem jí neviděla, ale přijde mi za této situace vhodná…

myslím, že je skvělé rozhodnout se tak pomoct té rodině, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
6.3.10 18:50

Zalezi jestli ta jejich holcicka uz ma alespon 9kg a jestli umi sama sedet. Jinak sedacka je dobra, ja ji taky chtela koupit, ale kdyz sem tam malou posadila, tak by bylo hned jasne ze ani nahodou. Pod tim pultikem byla jak zavalena, sotva nad nim vystrcila ty rucicky. A pak taky je nutne mit v aute dostatecne dlouhy pas, aby sla pripasat. To uz sme nezkouseli.
Ale tak muzes jim sedacku nabidnout s tim, ze pokud jim nebude vyhovovat tak ji muzou prodat a koupit si jinou. Sedacka stoji nova cca 4 tisice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.3.10 08:35

Sedačky Cybex Pallas je kvalitní, technicky vychází z modelu Solution X , který má z bezpečnosti 4 hvězdičky a navíc pro menší děti má přídavný pultík.
Jediné je potřeba vyzkoušet v sedačku v autě, u některých menších aut můžou být krátké pásy a sedačka nejde dopnout.
Určitě jako dárek je to skvělý nápad, sami by si třeba sedačku díky situaci nekoupili a jezdili s malým dítětem bez sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.10 09:05

Tak to mockrát děkuji.
Holčička sedí sama, 9kg také má… Tak snad nebude problém…
Zkusím jim ji tam dneska hodit a ať si vyzkouší, zda jim bude pasovat do auta…Jezdí hodně málo autem, ale k lékaři nemají jinou možnost, takže sedačku potřebují…
Zrovna předevčírem byl manžel u nehody, je policista. Měla havárku 32letá žena s dvěma dětma. Měla je bez sedačky, a osmiletá holčička zemřela na místě a druhá dcerka a maminka jsou těžce zraněné…
Takže tohle nás přesvědčilo neváhat a sedačku jim darovat…
A taky mě napadlo, že by ji třeba mohli prodat a koupit jinou, třeba tu 9-18kg… Jenže to by pak pro ně byly další finance. Možná by do té doby byli z téhle špatné situace pryč, ale člověk nikdy neví, a aby pak jezdili s dítětem bez sedačky, protože na další nemají peníze, to raději ať jezdí v té 9-36kg…
Nebo mě ještě napadlo, že by tuhle mohli prodat a koupit jinou 9-36kg.. Ale nevím, no…

• Citovat
  • Upravit
7159
7.3.10 11:29

zkuste jak jim půjde do auta, jestli půjde tak ať ji používají, mezi 9-36 je dobrá, nemá smysl ji prodávat a kupovat jinou 9-36, on omezi 9-36 jich moc kvalitních není, to ji by museli prodat a jít do 9-18, tak budou lepší, ale ne v ceně, jakou dostanete za Pallase( nový Pallas cca 4000,– a kvalitní 9-18 jsou nad 4000,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí