Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@smutnalucy píše:
Ahoj, tady v Brně třeba není jediná prodejna kde by se dala M FIx vidět naživo. Kdyžtak mě opravte pokud jste někdo narazil ale já fakt ne, obvolávala jsem to. To mě trošičku točí, nechápu jako pročnakonec mi to na jednom e-shopu objednali, že má objednačku měsíc a že až přijde tak si ji vyzkoušíme v autě a buď koupíme nebo ne. Objednala jsem červenou protože malá strašně chtěla furt růžovou a taková v té řadě není, tak jsem si řekla že teda jen kvůli ní červenou no jsem zvědavá jak to v tom autě bude vypadat
hlavně ať je pohodlná, taky občas jezdíme hodně dlouhé trasy.
V sam baby ji naživo na prodejně mají
@Pumouš třeba ti to pomůže při výběru. Určitě si vyzkoušej více sedaček přímo v autě!!!
ZKOUŠENÍ SEDAČEK PŘÍMO V AUTĚ
Tak jsem vyrazila vyzkoušet sedačky přímo v autě. Mám dobře polohovatelné zadní sedadla, tak proč toho nevyužít.
Concord je naprosto krásný a i dobře opracovaný, jenže… bud jsme něco špatně nastavily a nebo prostě jsou ty ramena isofixu tak dlouhé, že nebylo vůbec možné naklnit sedačku v žádné poloze až na opěradlo
Což se mi teda vůbec nelíbilo. Byla tam mezera cca5cm a to je fakt dost.
Cybex i Besafe šly naklonit uplně super a krásně zapadly do sedadla!!!
Akorát teda až jsem si ten Cybex prohlédla pořádně a osahala, tak už vím proč Steeve upozornuje, že jsou vyráběny v Číně. Ta kvalita je tam prostě fakt nižší než u těch německých, to je bez diskuzí, aspoň teda podle mě.
Ten Cybex je opravdu zajímavě řešený a moderní design, na který asi přiláká hodně maminek. Ještě jsem neviděla na živo ten potah PLUS, ale to bude asi to samé předpokládám.
Takže já asi zůstanu už u toho Be Safe IZI UP X3 ![]()