Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To vypadě ale opravdu dost dobře.
Na kolik ta sranda vyjde ?
Ahoj, no práveže na 49.000
![]()
možná jsem to měla dát spíš do kategorie „pro pobavení“
Ne, mě to přide i bez té ceny děsný. Po rovince možná OK, ale do malýho kopečka nevím nevím..Navíc mě teda dostalo že mimino (natož mamka) na fotce nemá helmu ![]()
Vypadá to pěkně, tedy až na tu cenu. Takhle bych se malého vozit nebála, na rozdíl od cyklosedačky ![]()
Mně se to náhodou líbí. Až na tu cenu teda… Hned se zkusím zeptat bráchy, jestli by to neuměl sestrojit
Že by se tam nacvakla třeba sedačka z Plika
![]()
Ale teď se dívám, že to nemá žádné převody… To musí být celkem dřina
Zas super cvičení ![]()
Asi to není dělané na nějaké velké výlety do terénu, spíš pohodlnou projížďku po cyklostezce. ![]()
Maminka vypadá, že projela na tom kole nákupní centrum, stihla si koupit nové rifle a balerínky a spěchá na pokec s kámoškama do cukrárny..Néé dělám si srandu, ale nevypadá jako tuctová maminka.. ![]()
No teda jak to na konci složila a byl z toho kočar tak to mě nadchlo. Podle mě je to super. Zkusim to sehnat v bazárku
![]()
No myslím, že by mohla mít alespon batoh s nákupem na zádech, nějakou tu zeleninu strčenou pod sedátkem kočárku a dítě by drželo balík plen
![]()
Lizbeth píše:
No myslím, že by mohla mít alespon batoh s nákupem na zádech, nějakou tu zeleninu strčenou pod sedátkem kočárku a dítě by drželo balík plen![]()
no, to sou holt ta promo videa … k nám na kopec bych to brala jedině s elektromotorem a stupátkem pro maminku, aby pak ani ten kočár tlačit nemusela … to bych tu „pajcku“ aj obětovala ![]()