Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
janac píše:
přidávam pezentaci z utube :nevypadá, že by se jí těžko šlapalo
http://www.youtube.com/watch?…
Tak to je bozi
![]()
Tak to je zase dobrý nápad
Až na tu cenu teda ![]()
Asi to nebude na nějaké dlouhé ježdění a výletování, spíš do města, ale přilbu mohli mít obě no
I když to by už pak to promo video nevypadalo tak dobře, že?
Ale říkám si, že kdyby jeli třeba na hřiště, hned by se poznalo, kdo přijel na kole (víte jak se pozná veselý cyklista?) ![]()
ještě jedno zajímavé videjko s Tagou http://www.youtube.com/watch?…
No já zíííírááám
![]()
Za tu pajcku máte celkem solidní auto
![]()
A nenadřete se.
„No mamča úplně normalní tuctovka neee,na každé dědině jich máte takových nespočítaně“
![]()
Ukážu to tátovy,třeba s klukama vyrobý nějakej domazrob.
Ten její posed mi hodně připomněl Sobi 20,tam se taky sedí jako za stolem.
Takže taťka koupí sobinu v bazáru,přišroubuje na řidítka autosedačku a je to to samé
![]()
U nákupáku to přivážem a spraťourek bude aspoň někde chodit pěšmo a né se snim tahat v kočáře po obchodě ![]()
Krásná věc, to jo
ta cena je taky moc krásná
řekla bych, že za ty peníze máš už dneska malé městské auto..No jo, musím to večer ukázat manželovi, protože si o mě myslel, když jsme přišla s vozíkem za kolo, že jsem blázen. Pravda, pak s tím jezdil hlavně on, ale tohle by mi asi neprošlo
![]()
Bako píše:
![]()
![]()
No já zíííírááám
![]()
![]()
Za tu pajcku máte celkem solidní auto![]()
A nenadřete se.
„No mamča úplně normalní tuctovka neee,na každé dědině jich máte takových nespočítaně“![]()
Takže taťka koupí sobinu v bazáru,přišroubuje na řidítka autosedačku a je to to samé![]()
![]()
U nákupáku to přivážem a spraťourek bude aspoň někde chodit pěšmo a né se snim tahat v kočáře po obchodě
Krásně napsané, dlouho jsem se tak nenasmála
![]()
Tohle bych na silnici nechtěla potkat, jak ho předjíždím. Zezadu jedno kolo, netušíš na kolik se vozítko rozšiřuje, žádné odrazky vzadu ani na kolách. Tohle asi homologizaci nemá, takže ani na cesty nemůže.
Na projížďky po cyklostezkách dost drahé, ale i tam někteří jezdí tak rychle, že by to bylo o strach.
janac píše:
ahoj, tak jsem dne narazila na toto:
http://www.batolata.cz/detail.php?…
Mrkněte na cenu![]()
PeZa píše:Bako píše:Krásně napsané, dlouho jsem se tak nenasmála
![]()
![]()
No já zíííírááám
![]()
![]()
Za tu pajcku máte celkem solidní auto![]()
A nenadřete se.
„No mamča úplně normalní tuctovka neee,na každé dědině jich máte takových nespočítaně“![]()
Takže taťka koupí sobinu v bazáru,přišroubuje na řidítka autosedačku a je to to samé![]()
![]()
U nákupáku to přivážem a spraťourek bude aspoň někde chodit pěšmo a né se snim tahat v kočáře po obchodě![]()
já taky ne
![]()
napadlo mě totéž co Mimu: kde jsou nějaký odrazky? (na silnici bych s tím sice nevlezla, ale i na cyklostezce je potřeba být vidět, none? ![]()
Navíc do našeho kopce mám co dělat na trecku a navíc na přažský dlažbě by mě bolela pr** po 5metrech ![]()
Tak je to hezké, líbí se mi, jak se to pěkně skládá. No, tak kdybych žila někde v Holandsku, tak bych za to tu pajsku i dala, ale u nás v našem terénu s ohleduplnými řidiči na silnicích, množstvím cyklostezek, prostornými obchoby a bezbariérovým MHD
Bych pak z té jízdy byla taky poblitá a vystresovaná ![]()
Zkoušela jsem na výstavě jízdu s cyklokočárkem Dandy. Má to být nějaká novinka, dokonce schválená pro provoz na silnicích. Docela uvažujeme o koupi.