správné usazení v cyklosedačce

17180
20.4.10 08:52

správné usazení v cyklosedačce

Ahojky, tak jdu zase s hloupým dotazem :oops:

Jak má vypadat správné usazení (připoutání) dítěte v cyklosedačce? Máme teď nově kopenou Hamax siesta. Dceři je 11 měsíců je spíše drobnější (73 cm a necelých 9 kilo), ale už pevně sedí tak bych pomalu chtěla na kratší cesty zkusit.

• Když jsem jí tam dnes zkusila posadit a zapnout pásy tak je mám stažené na minimum a stejně tam má ještě vůli. Z ramen jí nespadnou, ale může se docela předklonit (ne moc cca 10 cm), jak moc mají být pásy pevně?
  • Je mi jasné že nožičky musí být připoutané, což jsem dnes bez řevu nedokázala ale předpokládám, že jak se pojede tak jí to přejde (doufám). :lol:
  • jak je menší tak jí helma sice vychází do té prohlubně na helmu, ale i tak je vidět, že jí to lehce „předklání“ prostě i když má nejmenší přilbu co jsem sehnala tak materiál co je za hlavou je pořád dost velký - vadí to něčemu?

Možná blbé dotazy vím, ale než vyjedu, chtěla bych to mít vychytané. Je mi taky jasné, že brzy zase povyroste a už to bude úplně v pohodě, jen jestli máte zkušenosti s drobným dítětem. dííííííííííííky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
20.4.10 15:16

Taky jsme jezdili a takovým prďousem. Zkus sedačku trošku sklopit do lehu - aby ji to nenutilo se předklánět. No a s přilbou se teda přiznám, že jsme to dost šulili, protože i ta nejmenší byla příliš veliká a po pár metrech se mu vždycky svezla přes oči a nepasovala moc do té připravené prohlubně tak měl hlavu dost nepohodlně. Naopak doporučuju dokoupit takový ten dětský „nákrčníkový polštářek“ moc se nám osvědčil když Vítek v sedačce neplánovaně usnul. Dávali jsme mu ho obráceně - pod bradu, aby mu neklimbala hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.4.10 17:07

ivusho díky, máme tu polohovatelnou sedačku tak jsem si říkala že na začátek jí to asi fakt trošku naklopím a uvidím. S tím polštářkem je to dobrý nápad, máme ho doma, kdysi jsme ho od někoho dostali. I tak díky. s tou helmou uvidím, ona celkově na hlavě cokoliv nesnáší, ale chtěla bych jí zvykat od mala. :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.4.10 22:49
8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie