Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím, poraďte mi. Rozhlížíme se po cyklosedačkách a chtěla bych vědět 1 věc. Pro jak staré dítě jsou??? Asi musí samo pevně sedět, že? Ale to může i v 10 měsících, tak to už může na kolo???
A prosím o váš názor na tuto http://www.duhovysvet.cz/…s/detail.asp?… Je tam psáno, že je už pro děti od 6 měsíců
Mám tomu věřit? To dítě ještě nesedí, tak to chápu, že to mají udělaný na ty polohy i na spaní, že mi to trochu přijde podobný autosedačce. Co vy na to?
Moc díky, Alenka
Zkusil bych pouvažovat místo cyklosedačky, kde dítě nesmí usnout o cyklopřívěsu na dítě.
Pro starší děti jsme měli cyklosedačky a nebylo to nic moc. Nevidí, nesmí usnout a kolo je míň stabilní. Pro nejmladšího jsem si z e-baye koupil levný cyklopřívěs asi za 90€ i s poštovným a nedá se to srovnávat. Dítě má místo a pohodlí, může usnout. Navíc se kolo chová naprosto standardně jako bez vleku. Do kopce je to samozřejmě znát.
Do sedačky bych dnes už nešel.
Máte někdo zkušenosti přímo s některým typem cyklopřívěsu?
Vím, že jich existuje víc typů? A co dva sourozenci v jednom? Mám obavy aby ten starší netyranizoval toho mladšího, přece jen jestě nemá rozum.
Sendy