Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
prosím,jaké máte zkušenosti s golfkama Chicco c1?
Díky
Katka
Ahojky, když jsem vybíraLA golfky, přemýšlela jsem mezí Inglesinou zippy, peg peregem pliko P3 a chicco C1, vzhledem k tomu že C1 jsou nejtěžší maji něco přes 10 kg, tak jsem od nich upustila, jediné co měly super to byly natáčecí madla ( jakoby do pozice vcelku) . PP má možnost prodloužení madel tak jsem zvolila PP( jsem vysoká). JInak Chicco má nejhorší pověst co jde o poruchy, to byl taky důvod proč jsem Ch. nevolila. Jinak jsou pěkné.
pa Lime
ahoj, já jsem taky vybírala mezi Zippy, Pliko a C1 a nakonec jsem vybrala ty Chicco. Prostě se mi nejvíc líbily a zatím nelituji. Jezdím s nimi ale necelý měsíc, tak uvidím, jaké vady se vyskytnou - ta natáčecí madla jsou opravdu super, ale na druhou stranu, každou chvíli čekám, kdy upadnou. Jinak kočár mi příjde docela prostorný a pohodlný pro mě i pro prcka.
Pokud dáš víc na vzhled, myslím, že dáš přednost C1, pokud víc na praktičnost, pak jsou asi lepší PP. Inglesinu moc prozkoumanou nemám, ale prý má dobré odpružení.
Ahoj puci,
díky,chtěla bych se ještě zeptat jestli jde u Chicca C1 sklopit boudička trochu dopředu k madlu proti sluníčku a jak jsou odpružené .
Jinak proč si myslíš ,že jsou PP praktičtější,taky jsem na ně koukala ale moc se mi nelíbí barvy a zdají se mi míň prostorné, já do nich potřebuju dát 11 měsíčního kloučka i s fusakem.
Díky
Katka
odpružení u C1 mi nepřijde nějak znatelné - když zkusím zapérovat, tak sice je vidět, že to pruží, ale v provozu kočár spíš drncá. Nevím, jak je to u ostatních golfek, ale asi nemůžeme čekat zázraky - jsou to golfáče. Na druhou stranu - synovi to nijak nevadí, i když byl zvyklý na houpací pérovací hluboký kočár i sporťák.
O té praktičnosti - mám takový pocit (nevím, kde jsem k němu přišla, ale asi v diskuzích
- viz názor výše), že Chicco má obecně horší pověst než PP co se týká poruchovosti. Doufám ale, že pokud se vyskytne nějaká vada, tak kočár prostě vyreklamuju a bude.
Jinak C1 má dost vysoká zádíčka, takže se tam prý pohodlně vejdou i větší děti (zatím nevím, synovi je 11 měsíců, má 10 kg a vejde se pohodlně i s fleesovým fusakem).
Boudička JDE dost sklopit k madlu. Hodí se to nejen v létě proti slunci, ale i teď v zimě, když spí, tak mrňouse zakryju a je krásně schovaný.
Ještě jedna dobrá věc - myslím, že třeba pliko to nemá - když je kočár složený, může samostatně stát na výšku - takže ho nemusím pokládat na zem a špinit.
papa
Ahoj, mam PP a jsem spokojena. Slozeny stoji sam, boudicka jde sklopit az k madlu a ma bezva ksiry, ktere nejsou na pevno pridelane k operce zad a ditko se muze pohodlne po:,–(it!! A ma jeste stupatka pro dalsi dite, to se mi taky libi. Vysuvne rukojeti taky ocenuji, jsem taky vysoka.
Odpruzeny neni, je to drncacka. Prostorny taky moc ne.Tom se zimni vybavou se tam vejde tak akorat. Kdybych vybirala priste, vzala bych si spojenou rukojet,muzes kocirovat i jednou rukou ![]()
Ahoj C1 mám již na druhého prcka a jsem s nimi nadmíru spokojena. V zimě jezdily ikdyž sněhu bylo všeude hafo, praktické, skladné, funkční a vychytané. Byly to první golfky tohoto typu unás na trhu již v roce 2004!! a od té doby je mám!! a jsem s nimi opravdu spokojena!! Nikdy žádný zádrhel, porucha ani vyšisovaná barva. Perfektne se myjí a na látce ani přes všechna ta snědená lízátka zmrzliny nikdy nic nezbylo…:-)I po těch letech jsou pořád krásné skvělé a neporuchové!!!! …a že už si něco zažily! Neváhala bych při jejich koupi ani minutu, opravdu stojí za to.
Jediná maličkost, ale ta je u všech golfek stejná, nedá se s nimi jezdit na bruslích… ![]()