Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
mám vyhlídnutý tento kočárek pro prcka. Chtěla bych ho jako cestovní kočárek do MHD, obch. center apod. Je hodně malinký a váží něco přes 5 kilo. Nezmám ale nikoho, kdo ho má, aby mi poskytl reference. Prosím, máte někdo s tímto kočárkem zkušenosti?
Díky Karkulka ![]()
ahojky,
taky se mi líbil, ale v reálu je takovej „připosraženej“ takže když pak budeš mít větší a robusnější dítko tak v něm bude narvanej:-(
Jak paní pravila je to od PP taková hračka:-(
Nakonec jsem koupila Jané ENergy mají taky 5kg a jsou super skladné:-) a cena je 4100,–Kč + se dá dokoupit orig. nánožník za 980,– kč nebo univerzál asi za 350,–Kč:-)
Jo a PP Aria má malinký kolečka- prcek bude cítit každý otřes:-(
Tak pa Hana a Lukášek:-)
Díky za názor. Já už jsem ho včera zkoušela i v reálu. Prckovi je rok a to tam byl OK…
U Energy mi zase vadí, že tam není madlo ![]()
Myslíš že to tak nevadí? Mě právě madlo vyhovuje, že se třeba na minutky nemusí poutat. Tak nevím… Mám v hlavně guláš. Kdyby nebylo madlo potřeba, šla bych do PP Pliko Lite.
Madlo nemadlo - u nas na sportaku i golfaci to byla skvela vec. Dcera se ho drzela, obcas kdyz usla tak si pres nej polozila nozky, takze ja byla a jsem pro kocarky s madlem.
Ale k tomu poutani, dceri byly necele 2 roky - byli jsme na dovce a podotykam, ze to nikdy predtim neudelala, ale najednou si v mziku stoupla a samozrejme z kocarku po hlave vypadla. Byla to opravdu otazka par sekund a ani ja ani manzel, ktery stal pred kocarkem - jsme tomu padu nezabranili!
Takze poutat v kazdem pripade! Od ty doby to samozrejme neudelala. Nastesti mela jen odrenou hlavu a nic to nebylo, jeste ke vsemu jsme byli na Kanarech, nastesti manzel mluvi spanelsky a ja anglicky, takze jsme o doktorovi uvazovali, ale nakonec to bylo dobry. Takze poutat!
Ted mame golfky Quinny ZAPP, jsou bez madla a zatim dceri vubec madlo nechybi - samozrejme, ze ji poutam. Je to idealni kocarek pro vetsi chodici ditko a vecne nastupovani a vystupovani, taky je lehoucky. No nemuzu si ho vynachvalit…
Hanka1
Ahoj, já jsem o něm taky uvažovala, ale nakonec jsme skončili u Jané Energy. Jediným důvodem bylo, že byl pro nás dlouhány moc nízký a taky pro naše dítko, které je velmi dlouhé, byla sedačka na můj vkus moc nízko posazená. Jinak se mi zdál naopak vevnitř velmi prostorný, prostornější než Energy, madlo bylo taky sympatické. Vadili nám ještě kolečka, která se nám zdála trochu rozhrkaná. Ale jinak byl sympatický. Ziza.
Tak teď o těhle golfkách taky uvažuju, opravdu se nenajde někdo kdo je má?
Díky, Věrka
Ahojky, má tyto golfky někdo? Koupila jsem si je z druhé ruky, ale teď koukám že v 16 mésicí jsou tak akorát
. Škoda s jízdními vlastnosti jsem spokojená, ale ta délka žárové opěrky. Do jaké délky jste je využili? ![]()