Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo zkušenost s tímto kočárkem?
Díky V.
Posouvám téma nahoru - kočárek mi připadá super. Nemá někdo zkušenost s hlubokou korbou Navetta, která se na něj dá na:,–(it? Jaké má rozměry? Záda se dají na sporťáku položit úplně do rovna - dá se tam vozit miminko od narození?
A co autosedačka Peg perego - není moc malinká?
Ahoj holky,
měla jsem v plánu tento sporťák koupit s neznačkovou vložnou taškou…v Dětském ráji mi to předváděli…ale! když se otočí stříška, tak aby člověk na mimi viděl, tak by bylo miminko hlavou dolů…poradili mi jedině zkusit vložnou tašku od Perega (měla by mít nějaký upínací systém…) - musím ještě napsat do Malli. Jinak s tou Navettou by to asi bylo v pohodě, ale je to o penězích, navíc ta korba mi přijde malinká. Autosedačka má zase docela velký podstavec a polohovat lze jen trochu. Ale jinak mi kočár přijde suprovej…
Opravdu ho žádná z vás nepoužívá?!? uvítám jakékoliv připomínky ![]()
Dneska jsem byla v dětském ráji
a nechala jsem si ho porovnávat s Mutsy, ta hluboká korba Navetta je fakt malá a hlavně se mi nelíbí, že se na:,–(í na tu sportovní sedačku vypadá to pak moc přeplácaně. Vložný tašky se mi taky nijak moc nelíbí takže u mě má zatím mínus. Asi vyhraje ten Mutsy.
Ahoj maminky! Obracím se na Vás s prosbou o zveřejnění zkušeností, ať už dobrých či špatných se sportovním kočárkem Peg-Pérego AT- 4 Completo. ( http://www.ajuty.cz/shop/index.php?… ). Stále uvažujeme nad vhodným sporťákem a tento se nám zatím jeví jako favorit. Děkuji!
A co Peg Perego Centro - máte někdo špatné zkušenosti?
Kde kupujete Peg Pérega na Moravě?
Krásný den! A. ![]()
S Centrem jezdím chvilku - špatné zkušenosti jsou se stříškou - je lehce deformovaná z přepravy, a když ji jel manžel vyměnit do Malli, tak mu dali téměř stejnou, že deformované jsou všechny. Jinak se s ním jezdí dobře, je lehoučký, ale nevim, jak v terénu - nejlépe se jezdí po nových chodnících
Pak mi ještě vadí průhledné okýnko ve stříšce - na malou svítilo, tak jsem tam nacpala plenu.
Kde na Moravě - nevím. Jinak prodává Dětský ráj, Malli.
ahojky,
PegPerega prodává Babystar v Brně, je to na cestě k Makru,
K.
Ahoj holky,
pořád tento kočárek ještě nikdo nemá? Žádná zkušenost?
Díky Soňa
Ahojky,mají ho známí,záleží na tom,co od toho čekáš.Je poměrně těžký-asi 15 kg,ale do terénu,oproti jiným kočárkům Peg-pérego,dobrý.Teď je dělají i s originál nánožníkem.Já měla kombinaci Navetta,golfový podvozek,autosedačka a po 4 měsících jsem to prodávala,protože to byl na malém městě,při „kvalitě“ zdejších chodníků,drnčák a bylo mi miminka líto.AT4 ale samozřejmě víc pruží.Autosedačka Peg-pérego je poměrně úzká,pokud je mimčo na zimu,s kombinézkou a Navetta je menší,ale pokud pořídíte fusak do autosedačky,pasuje i do Navetty a to bylo bez problémů.
Moc díky, já mám ročního prcka a má 90 cm, hledám kočár, který je velký - všude se píše že je a taky do terénu. Váha mi nevadí, kočár je stabilnější. S.
Tak to bude pro tebe ideální,je prostorný a pěkný-já odpovídala tak všeobecně i na předchozí dotazy.V době,když jsem sháněla kočárek já,na něj nebyly originál nánožníky,což teď už existuje,takže další plus.Peg-perégo je dobrá značka,můj trochu negativní postoj je ovlivněn spíš konkrétním prodejcem,ve snaze prodat nás dokonale ošálil a já se pak drahého kočárku musela pod cenou zbavit,ale vlastně taky můj problém,měla jsem mít svůj rozum ![]()