Tmavý kočárek a sluníčko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
472
9.2.06 13:29

Tmavý kočárek a sluníčko

Ahoj holky,
chtěla bych radu.Slyšela jsem,že tmavá barva kočárku přitahuje víc sluníčko než světlá.Měli jste některá tmavší kočárek?Je to pravda?
Ten typ co se mi líbí,je kombimace tmavě modrá s červenu barvou.Je škoda,že ten typ kočárku,co se mi líbí,nemají vůbec ve světlym provedení :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7708
9.2.06 13:33

Já jsem měla kombinaci tmavěmodré a oranžové a vůbec v něm nebylo vedro.Záleží hodně na materiálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.2.06 13:37

Ahoj Kelinko,
nechci Tě nejak odrazovat, ale tmavá barva sluníčko opravdu přitahuje. My máme tmavě modrý kočár se světle modrými doplňky. Tam, kde se sluníčko nedostalo, je tmavý stále, ale na boudičce je to dost vyrezlé :( . Třeba se zapojí někdo další, tak uvidíš, jaké s tím mají zkušenosti.
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.2.06 13:38

ahoj kelinko,
mam cernocerveny kocarek (Jané) a vubec mi nevybledl, i kdyz tmave barvy slunce pritahuji, zalezi asi na kvalite potahu.

Radka

• Citovat
  • Upravit
2239
9.2.06 13:48

Ja mam kocarek RED CASTLE SPORT v tmave sede barve v kombinaci s cernou. Teplo v nem nebylo vetsi nez v jinych a ani trosku neztratil barvu. Mozna proto jsou pry oblibene v Australii. V Cesku jsem jich zatim moc nepotkala.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.2.06 14:43

Děkuji holky za odpovědi.Taky mam strach aby v tmavém kočárku mimčo nebylo jako ve skleníku.Ale co si pamatuju,tak když bylo horko,tak byl malej spocenej i ve světlym kočárku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí