Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
včera jsem v obchodě viděla sportovní kočárek od španělské firmy casualplay, typ S4 a byla to láska na první pohled:-) Je naprosto úžasný, nádherný, lehoučký (9,6 kg), vpředu zdvojené otáčecí kolo o 360°, prostorný (ložná plocha cca 35×80), má skvěle polohovací záda, nožky a stříška jde sklopit skoro až k lůžku, takže tam můžete mimino jakoby zaklopit. Má nákupní košík, výškově nastavitelnou rukojeť s ruční brzdou, pláštěnku, která se připíná zipem na stříšku. Stojí 11900,–. Uvažovala jsem o Quinny Comfort nebo o Jané Slalom, ale tenhle je fakt bomba! Dá se k němu koupit i korbička a autosedačka (což už já neužiju). Snažila jsem se ho najít v některém internetovém obchodě, ale bohužel Seznam mi nenašel vůbec žádné české stránky, jen španělské a kupodivu ruské.
Jestli ho některá máte, napište mi prosím vaše zkušenosti. (I když jsem na 99% rozhodnutá, že si ho koupím) ![]()
Dík evitka
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Tak jestli je to on,tak ten jsem nemyslela,ten se mi nelíbí…Evitko je to ten tvůj?
Kočárky jsou na trhu krátce a jsou perfektní.
Autosedačka-vajíčko má polohovací zádíčka, v ceně kočárku je automaticky stříška a pláštěnka. Chtěla jsem do něj jít, ale nehodí se nám rozměrově poskládaný na cesty.
Servis je v ČR zajištěn, tak není problém. Lze tam dokoupit i náhradní potah (ten vyndávací), tašku na kočárek a fusak. Nánožníky tam nejsou, ale ty se běžně v zahraničí neprodávají ani u jiných kočárků.
Mě zaujal Play Vintage.Já ho chci jako golfky, ale musí být lehký a skldaný a to se mi nepodařilo zjistit. Je to stejná firma???
Ahoj holky,
podle vašich reakcí nejsem sama, koho zaujal:-) Ta fotka co sem dávala amazonka to není S4, ale T5.
Takže kočárek už mám doma, koupila jsem černý s cihlově červenou vložkou. K tomu jsem koupila univerzální černý nánožník na golfky od Emitexu za 400,– a vypadá to, jako by k tomu odjakživa patřil. Dovnitř se krásně pasuje fusak Combi od Emitexu. Z kočárku jsem nadšená, včera jsem s nim jezdila v Tescu na nákupu a dneska v něm poprvé chrupká venku Honzík. Pokusím se vložit fotečku:
Kdyby se fotka nevložila, tak je ve fotoalbu Květňátka 2005.
Na fotce je kočárek v poloze úplně v lehu a uvnitř chrupká Jenda. Boudička jde krásně zatahnout hodně dopředu, když mimčo sedí, tak dokonce ho tou boudičkou můžete úplně zavřít a ono pak kouká ven slídovým okénkem ve stříšce:-)
Ráda zodpovím případné další praktické otázky!
evitka
Skvělé! Já měla vyhlídnuté golfky Play Vintage s autosedačkou. Bohužel kvůli skladnosti jsme je nekoupili. Dcerka je naštěstí ještě novorozenec a za rok bude potřeba přejít z hlubokého kočárku na jiný, tak třeba ještě manžela přemluvím:-)
MMCH cena těchto kočárku je stejná jako v zahraničí. Máme katalog jednoho obchodu ze Španělska a vycházelo to stejně.
Evitko ake ma ten kocik kolesa - bezdusove alebo nafukovacie?
Dakujem, T.
Tanito,
kočárek S4 má všechna kolečka nafukovací a je k němu mimo pláštěnky dodávána i pumpička. Podobný typ S6, který má vepředu dvě velká zdvojená kolečka, ten má nenafukovací celoplastová.
Evitko, prosím Tě, ty nánožníky a fusaky mají přímo v té prodejně, abych je mohla do kočárku vyzkoušet? Líbil se mi kočárek S6 a play vintage, ale bez nánožníku jsem do toho nechtěla jít. Jinak jsem přes google našla nějaké informace právě o těchto dvou kočárcích: S6 váží 9.4 kg, jeho rozměry ve složeném stavu jsou 61.5×81×43.5 cm, play vintage váží 6.9 kg a jeho rozměry ve složeném stavu jsou 28×75.5×45 cm.
Evitko, chtěla bych se zeptat v jakém obchodě a městě jsi ho koupila, předpokládám, že v Plzni. jsem z Prahy, ale tady jsem ho nezaregistrovala. je teda pravda, že jsem neprošla moc obchodů a tak nemám ještě tak velký přehled. tento kočárek mě zaujal svou velmi nízkou hmotností.jenže v googlu, jsem ho našla jen ve sportovní verzi a bez střechy a tu tvou fotku v květňátkách jsem také nenašla. což mě docela mrzí. ještě jeden dotaz mám u teto tříholky jako snad u všech je sportovní sedačka daná jen po směru jízdy a tudíž se nedá otočit směrem na mamku,že???
Koupil sem včera našemu prckovi Casualplay T5 . Je to super kára , chtěli jsme golfky ale tenhle kočár je předčí ve všech směrech .
Jo akorát sem chtěl říct , že jsem ho koupil v Plzni , je k tomu návod na použití , ale je to orig , takže je jen v anglině , španěl , portugal , ale ten českej návod mi dali jen na papíru a to jen stroze přeložený . To mi trošku mrzí , ale stejnak sem chlap a hnedka sem si s ním pohrál , sem nadšenej . Poprvé jsem měl pocit jako když něco kupuju sobě . Je to sice pro prcka ale sem na ten kočár pyšnej je tu super kára . už se těším až budem s mylým jezdit a frajeřit venku . čau Tomáš