Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Tento kočárek se mi moc líbí ale má hodně krátkou zádovou opěrku a tak mě to odradilo,ale je pěkný,to zase jo ![]()
Gabule
ahojky,
viděla sem casualplay na výstavišti a je fakt úžasnej, holky prosím kdo už ho má napiště zkušenost a taky nevím jak vypadá ten typ T5, na stránkách www.casualplay.com mají jen S4, S6, Vintage a Downtown, poradíte prosím?
Kosmi
Tuhle diskuzi jsem zakládala, mám S4 a jezdím s ním už skoro dva měsíce a to denně a zatím je to fakt supéeeer:-) Jezdím tedy převážně ve městě na asfaltu nebo zámkové dlažbě, do nějakého těžkého terénu jsem ještě nezavítala, ale ono někdy stačí přejíždět obrubníky a vyhýbat se různým dírám:-) Oceňuji jak je lehoučký, jak se s ním krásně zatáčí a taky se mi fakt hodně líbí vzhledově, takže vždy když ho vidím stát v chodbě, tak srdíčko zaplesá:-) Už jsem s ním byla i na bruslích a nemělo to chybičku. Zatím jsem na něm nic negativního nenašla.
Jak tu někdo psal, že má krátkou opěrku zad, tak to mi vůbec nepřipadá. Honzíkovi bude 11 měsíců a když v kočárku sedí, tak mu opěrka zad ještě kousek přečuhuje nad hlavičku.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru kočárku!
evitka
moc děkuju Evitko, nevíš prosím ještě kde bych mohla vidět tu T5?
díky Kosmi
T5 můžeš vidět na www.babyraj.cz nebo v jejich obchodě, který je v Plzni u velkého Tesca. Prodavačka je tam dost ochotná a ví toho poměrně dost. Mě zajímal S6 a vintage a oba mi je předvedla, dala je vedle sebe, abych mohla srovnávat, fakt se nám dlouho věnovala. Já mám pořád dilema, čekáme druhé dítě, na první jsme měli Deltim sport a s ním moc spokojená nejsem, tak nyní pořád váhám mezi S6, vintage, Gesslein future (výměna koleček to je něco úžasného) a Jané nomad. Pokud máte někdo zkušenost s těmito kočárky, ráda se dozvím, jak jste spokojení.
Hm,mě se taky líbily na netu,a i ve skutečnosti nejsou špatný,jen takový „jako umělý“,ale mé 21 měsíční holčičce čouhalo 3/4 hlavičky…takže opěrka je fakt krátká.
A to není obřík,má 87cm…je fakt,že v 11 měsících měla 72cm,takže v tom věku by tam byla jako královna…ale takhle ![]()
Jinak Kosmi,ta T5 je tu hned na začátku,v Brně jí neměli…
V Plzni u Tesca maji opravdu vsechny Playe - a za dost nizsi ceny nez byly videni v Brne - dost siroka nabidka - maji ho jediny v CR ihned k dostani
Nevíte někdo o obchodu v Brně že by je měli?Plzeň je přeci jen z ruky ![]()
Díky K.
Amazonko,náš mladý má ve 13m 83cm takže bysme opěrku měli krátkou,díky za info.
Gabka
Ahoj holky,
na MMB teď nabízí paní všechny kočárky této značky. Jsou ta fotky i s mírami. Soňa
Akorát na MMB bych si to nevzala,slyšela jsem že tam byly pak nějaké problémy s reklamacemi ![]()
Gabka
Hezký den všem… pokud někoho zajímají kočárky PLAY, prodávám je na internetu,zatím ve svém albu na www.mimibazar.cz, svoje stránky teprve připravuji…pokud vás cokoliv zajímá, klidně mě napiště na mail kocarky.play@seznam.cz…jsou opravdu super, pro mě to byla láska na první pohled…a nánožník je v ceně!!!!
jen jsem tady zahlídla, že některá maminka psala, že k nim nejsou! Mějte se hezky…Radka
Ahojky, mě velice zaujala S6, chci si hi také pořídit i s korbičkou, sice bude celkem drahý, ale úplně jsem se do něj zamilovala. Píšete tady, že k nim nejsou nánožníky, já ale v propozicích našla, že je v ceně, tak možná není jen u té S4. ![]()
Ahoj holky. Tak co, najdou se tady další maminy s novýma zkušenostma? Moc se mi tento kočárek líbí, tak bych se chtěla poptat na vaše zkušenosti.
Lidičkové…výhradní dovozce Casualplay do ČR je Groupfashion…na stránkách www.groupfashion.cz máte všechny prodejce. My jezdíme do prodejny do Zlína na oblečení Dodipetto a tam mají kočárky vystavené všechny…jinak jsem též toho názoru, že opěrka zad je příliš krátká…L