kočárky casualplay

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
27.3.06 08:07

Tento kočárek se mi moc líbí ale má hodně krátkou zádovou opěrku a tak mě to odradilo,ale je pěkný,to zase jo :wink:

Gabule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.3.06 11:55

ahojky,
viděla sem casualplay na výstavišti a je fakt úžasnej, holky prosím kdo už ho má napiště zkušenost a taky nevím jak vypadá ten typ T5, na stránkách www.casualplay.com mají jen S4, S6, Vintage a Downtown, poradíte prosím?
 Kosmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
27.3.06 12:56

Tuhle diskuzi jsem zakládala, mám S4 a jezdím s ním už skoro dva měsíce a to denně a zatím je to fakt supéeeer:-) Jezdím tedy převážně ve městě na asfaltu nebo zámkové dlažbě, do nějakého těžkého terénu jsem ještě nezavítala, ale ono někdy stačí přejíždět obrubníky a vyhýbat se různým dírám:-) Oceňuji jak je lehoučký, jak se s ním krásně zatáčí a taky se mi fakt hodně líbí vzhledově, takže vždy když ho vidím stát v chodbě, tak srdíčko zaplesá:-) Už jsem s ním byla i na bruslích a nemělo to chybičku. Zatím jsem na něm nic negativního nenašla.
Jak tu někdo psal, že má krátkou opěrku zad, tak to mi vůbec nepřipadá. Honzíkovi bude 11 měsíců a když v kočárku sedí, tak mu opěrka zad ještě kousek přečuhuje nad hlavičku.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru kočárku!
 evitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.3.06 13:28

moc děkuju Evitko, nevíš prosím ještě kde bych mohla vidět tu T5?
díky Kosmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.06 15:12

T5 můžeš vidět na www.babyraj.cz nebo v jejich obchodě, který je v Plzni u velkého Tesca. Prodavačka je tam dost ochotná a ví toho poměrně dost. Mě zajímal S6 a vintage a oba mi je předvedla, dala je vedle sebe, abych mohla srovnávat, fakt se nám dlouho věnovala. Já mám pořád dilema, čekáme druhé dítě, na první jsme měli Deltim sport a s ním moc spokojená nejsem, tak nyní pořád váhám mezi S6, vintage, Gesslein future (výměna koleček to je něco úžasného) a Jané nomad. Pokud máte někdo zkušenost s těmito kočárky, ráda se dozvím, jak jste spokojení.

• Citovat
  • Upravit
342
27.3.06 16:32

Hm,mě se taky líbily na netu,a i ve skutečnosti nejsou špatný,jen takový „jako umělý“,ale mé 21 měsíční holčičce čouhalo 3/4 hlavičky…takže opěrka je fakt krátká.

A to není obřík,má 87cm…je fakt,že v 11 měsících měla 72cm,takže v tom věku by tam byla jako královna…ale takhle :cry:

Jinak Kosmi,ta T5 je tu hned na začátku,v Brně jí neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.06 10:12

V Plzni u Tesca maji opravdu vsechny Playe - a za dost nizsi ceny nez byly videni v Brne - dost siroka nabidka - maji ho jediny v CR ihned k dostani

• Citovat
  • Upravit
170
28.3.06 15:48

Nevíte někdo o obchodu v Brně že by je měli?Plzeň je přeci jen z ruky :D
Díky K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
31.3.06 22:59

Amazonko,náš mladý má ve 13m 83cm takže bysme opěrku měli krátkou,díky za info.

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.4.06 12:35

Ahoj holky,
na MMB teď nabízí paní všechny kočárky této značky. Jsou ta fotky i s mírami. Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.4.06 13:00

Akorát na MMB bych si to nevzala,slyšela jsem že tam byly pak nějaké problémy s reklamacemi :o

Gabka

• Citovat
  • Upravit
1
6.4.06 16:07

Hezký den všem… pokud někoho zajímají kočárky PLAY, prodávám je na internetu,zatím ve svém albu na www.mimibazar.cz, svoje stránky teprve připravuji…pokud vás cokoliv zajímá, klidně mě napiště na mail kocarky.play@seznam.cz…jsou opravdu super, pro mě to byla láska na první pohled…a nánožník je v ceně!!!! :-) jen jsem tady zahlídla, že některá maminka psala, že k nim nejsou! Mějte se hezky…Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
22.4.06 12:19

S6

Ahojky, mě velice zaujala S6, chci si hi také pořídit i s korbičkou, sice bude celkem drahý, ale úplně jsem se do něj zamilovala. Píšete tady, že k nim nejsou nánožníky, já ale v propozicích našla, že je v ceně, tak možná není jen u té S4. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.4.07 16:10

Ahoj holky. Tak co, najdou se tady další maminy s novýma zkušenostma? Moc se mi tento kočárek líbí, tak bych se chtěla poptat na vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
215
2.5.07 10:55

Lidičkové…výhradní dovozce Casualplay do ČR je Groupfashion…na stránkách www.groupfashion.cz máte všechny prodejce. My jezdíme do prodejny do Zlína na oblečení Dodipetto a tam mají kočárky vystavené všechny…jinak jsem též toho názoru, že opěrka zad je příliš krátká…L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí