kočárky casualplay

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.8.07 15:29

Tak už jsem se dopátrala k pár informacím :lol: . Kočárek HERMES je pouze ve sportovní verzi, pokud by se kombinovalo, tak pasují veškeré doplňky (korbička, vajíčko, atd…) z kočárků CASUAPLAY :) , ale pozor musí to být ta starší verze „adaptérová“ !
Teď ta nová verze CASUALPLAY je už bez adaptérů a tam by kombinovat nešlo :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.8.07 21:08

Ahojte.Dočetla jsem se na jiných stránkách že kočárek Hermes je polská výroba.Nevím co je na tom pravdy já má Casual S4.Kdo ji má můžete mi poradit?Klepe mi přední kolo o konstrukci a vždy když najedu na jakoukoliv nerovnost tak dost hlasitě to klepne.Dělají to všechny tyto kočárky?To přední kolo jakoby mělo vůli a moc se hýbe a tím tříská do konstrukce.I když zatlačím na rukojet tak slyším narazit tu tyčku od kola do konstrukce.Děkuji za info.V pondělí ho asi budu muset vyreklamovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.3.08 11:01

Ahoj, dá se ještě kočárek Hermes někde koupit? Nikde ho nemůžu najít. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
15
1.4.08 11:21

CP S4

Poradím mi někdo? Na fotkách jsem viděla sporťák bez stříšky, tak nevím jestli se tam dá dodat. A ještě jsem se nedočetla jestli se dá přehazovat po směru a proti směru jízdy. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.08 12:12

Ahojky IvanaŽ, stříška se prodává jako komplet už s kočárkem, ale dá se sundávat a kočár vypadá super i tak. Rukojeť přehazovat nejde, ale teď je prý nějaký nový typ, u kterého to jde, mám pocit, že se jmenuje reverz.
napřihlášná Kiera

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.4.08 15:06

Nevíte náhodou, zda jsou ještě v prodeji korbičky k casualplay T4 nebo T5? Na netu jsem našla pouze korbičky play moon, ale u nich uvádí kompatibilitu pouze s S4 a S6. Díky

• Citovat
  • Upravit
Vavruška
4.5.10 09:27

Casualplay S6

Ahoj maminy.No já ke kočárku Casualplay přišla náhodou.Od rodiny.Teprve mi dojde,tak ještě nemám žádnou skušenost.Prostě jen spoléhám na to,že když je docela drahý a na S4 se pěje chvála,že se s ním dobře jezdí v terénu i ve sněhu,tak že to bude podobné i u S6..Trošku mám strach z toho sněhu…A taky jsem nevěděla,že má S6 plastová kolečka narozdíl od S4.Máte někdo skušenost s S6?

• Citovat
  • Upravit
Vavruška
4.5.10 10:20

Jo,:-) ještě se chci zeptat,jestli na verzi S6 2008 pasuje nová bezadapterová verze korbičky.Asi je to 2009.Poradí někdo?Jsem z toho zmatená.Korbičku jsem objednala zvlášť,ale nenapadlo mě,že by to nemuselo pasovat.Snad to bude dobré.B-I

• Citovat
  • Upravit
3241
23.7.10 08:47

Holky prosím nevíte, kde se dá koupit samostatná stříška na casual S4? Samozřejmě co nejlevněji? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.7.10 12:13

No zkusila bych Groupfashion- oficiálního dovozce- nebo pak MMB :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
25.7.10 09:05

Děkuji enny, nakonec si ji sestřenka sehnala v delfínkovi za 550,– novou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
28.7.10 08:17

zdravím :mavam:
holky chtěla bych se zeptat - zda ted nový CP S4 2010 tak jestli u něj jde přendavat sedačka pro i proti směru jízdý - u toho staršího to myslím nešlo. Tak pokud by někdo věděl tak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
28.7.10 08:23

U CP S4 2010 ne-ale jde to u CP S4 REVERSE 2010- ale nevím jak je sedačka veliká,nikdy jsem ho neviděla,snad ti to pomůže! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.7.10 10:03

Sedačka reverse je o něco menší než klasická neotočná a i ta je menší než u řady dalších kočárků. Měla jsem Casual S4 Reverse taky mezi favority, ale právě kvůli malé sedačce jsem ho vyřadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí