Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ahojte.Dočetla jsem se na jiných stránkách že kočárek Hermes je polská výroba.Nevím co je na tom pravdy já má Casual S4.Kdo ji má můžete mi poradit?Klepe mi přední kolo o konstrukci a vždy když najedu na jakoukoliv nerovnost tak dost hlasitě to klepne.Dělají to všechny tyto kočárky?To přední kolo jakoby mělo vůli a moc se hýbe a tím tříská do konstrukce.I když zatlačím na rukojet tak slyším narazit tu tyčku od kola do konstrukce.Děkuji za info.V pondělí ho asi budu muset vyreklamovat.
Ahoj, dá se ještě kočárek Hermes někde koupit? Nikde ho nemůžu najít. Díky moc.
Poradím mi někdo? Na fotkách jsem viděla sporťák bez stříšky, tak nevím jestli se tam dá dodat. A ještě jsem se nedočetla jestli se dá přehazovat po směru a proti směru jízdy. Díky.
Ahojky IvanaŽ, stříška se prodává jako komplet už s kočárkem, ale dá se sundávat a kočár vypadá super i tak. Rukojeť přehazovat nejde, ale teď je prý nějaký nový typ, u kterého to jde, mám pocit, že se jmenuje reverz.
napřihlášná Kiera
Nevíte náhodou, zda jsou ještě v prodeji korbičky k casualplay T4 nebo T5? Na netu jsem našla pouze korbičky play moon, ale u nich uvádí kompatibilitu pouze s S4 a S6. Díky
Ahoj maminy.No já ke kočárku Casualplay přišla náhodou.Od rodiny.Teprve mi dojde,tak ještě nemám žádnou skušenost.Prostě jen spoléhám na to,že když je docela drahý a na S4 se pěje chvála,že se s ním dobře jezdí v terénu i ve sněhu,tak že to bude podobné i u S6..Trošku mám strach z toho sněhu…A taky jsem nevěděla,že má S6 plastová kolečka narozdíl od S4.Máte někdo skušenost s S6?
Jo,:-) ještě se chci zeptat,jestli na verzi S6 2008 pasuje nová bezadapterová verze korbičky.Asi je to 2009.Poradí někdo?Jsem z toho zmatená.Korbičku jsem objednala zvlášť,ale nenapadlo mě,že by to nemuselo pasovat.Snad to bude dobré.B-I
Holky prosím nevíte, kde se dá koupit samostatná stříška na casual S4? Samozřejmě co nejlevněji? Děkuji.
No zkusila bych Groupfashion- oficiálního dovozce- nebo pak MMB ![]()
Děkuji enny, nakonec si ji sestřenka sehnala v delfínkovi za 550,– novou. ![]()
zdravím ![]()
holky chtěla bych se zeptat - zda ted nový CP S4 2010 tak jestli u něj jde přendavat sedačka pro i proti směru jízdý - u toho staršího to myslím nešlo. Tak pokud by někdo věděl tak díky
U CP S4 2010 ne-ale jde to u CP S4 REVERSE 2010- ale nevím jak je sedačka veliká,nikdy jsem ho neviděla,snad ti to pomůže! ![]()
Sedačka reverse je o něco menší než klasická neotočná a i ta je menší než u řady dalších kočárků. Měla jsem Casual S4 Reverse taky mezi favority, ale právě kvůli malé sedačce jsem ho vyřadila.
Tak už jsem se dopátrala k pár informacím
. Kočárek HERMES je pouze ve sportovní verzi, pokud by se kombinovalo, tak pasují veškeré doplňky (korbička, vajíčko, atd…) z kočárků CASUAPLAY
, ale pozor musí to být ta starší verze „adaptérová“ !
Teď ta nová verze CASUALPLAY je už bez adaptérů a tam by kombinovat nešlo