Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ahoj,
taky bych potřebovala nějakou kritiku a chválu na Casuala
Majitelky i bývalé majitelky, prosím, podělte se.
Předem moc díky.
Lenka
http://img4.mimibazar.cz/…b1717660.jpg
Lenko,
Casuala jsem používala asi 5 měsíců a byl fajn - super polohování, velký a dobře přístupný koš, bouda se dala přiklopit opravdu hodně, takže na malou vůbec nefoukalo ani nesvítilo a fajn byla i pláštěnka, která se zapínala přímo zipem do boudičky. Líbily se mi i ty měnitelné vložky, díky kterým byl kočárek mnohem lehčí.
Jinak ta T5 je taková robusnější, těžší a je dělaná víc do terénu, možná je i větší, ale tím si nejsem tak jistá.
Vím, že je mají u nás v Liberci na www.batolata.cz nebo www.renka-pichl.cz.
Pokud by jsi o tomto kočárku uvažovala, zkus se v Rence pozeptat, měli tam kočárek zn. Hermes - byl úplně stejný jako Casualplay S4, i mi přišel lepší, ale byl levnější, vycházel asi na 7 000 ! A to ho vyrábí ve stejné fabrice jako C !!! Nevím, jak je to možné, ale bylo to tak.
Tak snad jsem trochu pomohla. Pokud bys chtěla ještě něco, napiš.
Mějte se a hezký den.
Bedrunko, už jsem někde četla o Hermes kočárcích, ale ty stránky Lonka nefungují a na bazárku jsem se nedozvěděla, jestli je to jen sportovní varianta, nebo mají i hluboké korby.Jinak je fakt bombovej.Myslím Casual.O tom Hermes jsem dřív vůbec nevěděla, ale podle obrázku je dost podobnej, skoro k nepoznání.A jak si tam hoví větší dítko?Dost kritizují krátkou zádovou opěrku,ale když jsem viděla na ulicích mimča, tak mi to až tak nepřišlo.Dík za rady a postřehy.
Lenco,
oni ty stránky předělávají. Je pravda, že už jim to dost trvá, ale jsou spolehliví, takže, když jim napíšeš email nebo zavoláš, tak to s tebou určitě vyřídí. Teď to mají komplikované, protože se stěhují.
Já Casuala prodala, protože malé se nelíbilo, že na mně nevidí, přestože jí bylo už víc jak půl roku. Taky ale musím říct, že nebyl tak úplně do toho našeho terénu. A ta zádová opěrka je podle mně opravdu dost krátká. Jinak byl ale pohodlnej, teď už bysme se tam asi nevešli, jsme totiž trošičku větší
My pak pořídili Teutonii S3, která má sedačku po i proti směru jízdy. je sice dražší, ale můžu doporučit. Je to asi nejprostornější kočárek. A má i spoustu vychytávek.
Takže asi tak ![]()
Měj se.
Já mám kočárek Hermes z obchodu v Lbc Renka a jsem s ním moc spokojená akorát nemají na prodejně nánožník tak jsem to splečně s kočárkem neviděla.Nevím zda mám jít do originálu Casualplay nebo do univerzálního od Emitexu-poradíte někdo???Zádová opěrka mi krátká nepřijde-měla jsem tříkolku klasickou a opěrka byla stejně dlouhá ale to věc názoru.
Maminy, tiez zvazujem kupu CP S4, ale teraz citam ze je aj nejaka T5… ![]()
tak som si ju vyhladalana internete , ale na obrazku sa mi zda rovnaka ako S4,. Je tam nejaky rozdiel?
A ako ate s S4-kou spokojne?
Ako sa s nou jazdi v zime? Dcerka bude mat v zime zhruba rok a pol, zmesti sa mi tam aj s fusakom? Da sa boudicka opravdu hodne zaklopit?
dakujem
dena
Deno neboj, v roce a půl se ti tam určitě malá i s fusakem vejde, náš Honzík v něm krásně přes zimu každý den venku spal i jezdil a to mu bylo už víc měsíců. Kdyby se nám v březnu nenarodilo mimčo, tak bych kočár možná používala ještě teď, takhle jsem ho používala do Honzíkovo necelých dvou let. Teď odpočívá složený na půdě, ale jakmile Míšovi bude těsný hluboký od Pegpérega, tak zas půjde do casualplay S4.
Takže jsem casualplay zatím používala něco přes rok (01/06-03/07) a zatím OK, žádný problém se nevyskytl, trošičku vyšisoval ten černý potah, ale rovnoměrně, takže to není znát, jen když se k tomu dá něco nového černého, tak je vidět rozdíl. Tolik diskutovaná zádová opěrka se mi krátká nezdála.
evitka
Holky, co chcete S4 kupovat. Jsou ted v akci. Kocarek + korba za 13 500,–. Bez barevne vlozky,tazky a nanozniku. Je to super cena, hned bych do nej sla. Ale doma mi to neproslo. Doprodavaji starou kolekci, ta je na adaptery /korba,–/ nova kolekce by uz mela byt bezadapterova.
Tak vzhuru do nakupu..........Ja chci takyyyyyyyyyyyyyy
A kde mají akci na S4 za 13500,–?
Prosím ještě o radu, mám o tento kočárek fakt zájem, ale teď jsem našla na netu, že kočárek S4 (asi starší varianta) je určen jak do města, tak do přírody a kočárek S4 unisystem, 2007, je spíš městský kočárek a do přírody ne. Máte s tímto někdo zkušenost? Nebo jaké jsou rozdíly mezi těmito dvěma kočárky? Já bych samozřejmě chtěla s kočárem jezdit i v přírodě.
Díky
Ahoj Holky,
jen jsem chtěla poradit, že nemusíte kupovat drahej Casualplay…ale můžete vzít Hermes za 7999,– s pláštěnkou (nánožník buď Emitex a nebo Origoš Casual.) vyrábí se to fakt ve stejné fabrice a je to to samé!! koukněte na www.detatko.eu Já jsem si ho nakonec objednala..!
Kde si můžu prohlédnout kočárky Hermes?Nikde na netu je nemůžu najít a na téhle stránce( www.detatko.eu) tedy fakt nejsou.Jsem z toho jelen.Dík
Mám stejný dotázek jako Lenca, na uvedených stránkách jsem kočárek HERMES taky nenašla ![]()
Nevíte, kde by se daly tyto kočárky prohléhnou naživo? A dají se k nim dokoupit i hluboké korbičky? Pod značkou HERMES nebo by pasovaly i z kočárků CASUALPLAY? A ty kola jsou nafukovací?
Moc děkuji za vaše názory a zkušenosti ![]()
Najděte si na mimibazaru prodávaícího s ID 36935 a nadete i hermes ![]()
Ty jsem také našla, ale podrobnosti nic moc
(( . O hluboké korbičce a možnosti nacvaknout autosedačku a navíc polohovací Prima easy ani popel.Jinak je moc hezký a cenově super.
Ale info málo ![]()