Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
pro ty, kdo ještě neví a plánují koupi kočárku Jané Slalom Pro… od března (+-) budou nové barvy a ty stávající se už jen doprodávají! Bacha na to, já bych si teda osobně v té nové kolekci vůbec nevybrala (je tam stříbrný, černý, červený, křiklavě modrý, křiklavě oranžový… možná ještě nějaké další, ale už si to nepamatuju). Každopádně např. žádná hezká tmavomodrá nebude. Přišli jsme na to úplnou náhodou v sobotu v AZ baby (mají katalog těch nových barev), takže honem rychle kupujeme…
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAbych se ujistila - jde o tu kolekci na rok 2006, která se nevyprodává komplet za akční cenu???
Ta barva červeno-šedá (snad G38) zůstává?
Díky
F.
Jojo, je to ta nová kolekce a už jsou nové barvy!
Radši si někam brkni, na tu červenou jsem nekoukala. Určitě nějaká červená ve výběru je, ale nevím, jestli stejná.
Ahojky,
my jsme se tohle info dozvěděli od výhradního dovozce Jane, kde nám řekli, že ty nové kočárky jsou snad pouze jednobarevné, takže žádná kombinace např. červeno-šedé, která se nám moc líbila. Neriskovali jsme a začali shánět celou trojkombinaci v červeno-šedé. Sehnali jsme ji ve Špuntíku, ale dalo nám to práci. Všude měli převážně sporťák bez hluboké korbičky.
Jojo Anet, přesně tak. Na těch obrázcích vypadaly všechny ty kočárky jen jednobarevné… Fakt nic moc! Nechápu to…
Navíc prý kromě barvy se na kočárcích vůbec nic nezmění. Žádné vylepšení, jiná konstrukce. ![]()
Hmm, díky, tak to je zajímavé…zrovna ve Špuntíku jsem na ten kočárek koukala začátkem ledna…tak to abych si pospíšila, co?
Ještě jsem si vzpomněla, že paní v AZ baby říkala, že bude Jané hýbat se všemi cenami a to spíš směrem nahoru…
Jinak jsou ty kočárky opravdu úplně stejné, nechápu, že ty barvy jen nepřidali. Přijde mi, že v barvách to s nima jde tak trochu z kopce. Ta stará kolekce ještě s adaptéry se mi barevně líbila ještě víc.
Přidávám se, dneska jsem jsem si Slalom objednávala a byla jsem na to upozorněna. Ty nové barvy jsou skutečně nic moc, jednobarevné, vůbec nevynikne ta „předražená kára“
Nicméně jsme v prodejně hned volali na sklad a prý ještě někde vyhrabali pár kusů a konec…Škoda. Taky mě zarazilo, že Jane neprodává hlubokou korbičku samostatně…Tak snad u druhého mimi budeme mít štěstí a někdo se bude hluboké korby zbavovat…
Te´d se mi do toho investovat nechtělo..
Anonymní Kubula
Přidávám se, dneska jsem jsem si Slalom objednávala a byla jsem na to upozorněna. Ty nové barvy jsou skutečně nic moc, jednobarevné, vůbec nevynikne ta „předražená kára“
Nicméně jsme v prodejně hned volali na sklad a prý ještě někde vyhrabali pár kusů a konec…Škoda. Taky mě zarazilo, že Jane neprodává hlubokou korbičku samostatně…Tak snad u druhého mimi budeme mít štěstí a někdo se bude hluboké korby zbavovat…
Te´d se mi do toho investovat nechtělo..
Anonymní Kubula
Ještě přidávám porovnání obou kolekcí…
http://www.kocarky.com/…rozdily.html
Chtěla jsem jen říct svůj názor na tyto kočárky Jane Slalom.kamarádka si ho pořídila kolem vánoc byla akce(hluboký,sporták,autosedačka) 18500kč.Ale již ted po 3 měsících ho prodává,není stouto trojkolkou spokojená.Je to vyloženě městský kočár,pokud se sním chcete projet po neupravených chodnících nemáte šanci.Stačí pár sněhových zmrazků a je to opravdu zápas,člověk se bojí,že to přední kolečko upadne!A stabilita také nic moc,a také hodně drncá,takže trojkolku nedoporučuji.Snad jen na čisté chodníky bez sněhu! ![]()
Neřekla bych že všechny trojkolky nejsou vhodné do terénu…jenje některá lepší a některá horší.Stejně jako u čtyřkolek,kamarádka měla takovou,ketrá vůbec nepružila a drncala taky (a to byl normální podvozek,ne golfový.)
Dívala jsem se na ty rozdíly ve slalomu,škoda že to jediný co se mi na něm líbilo už v nově kolekci nebude
Ale stejně bych ho nekoupila,na pohled je sice moc pěknej a je lehkej ale přijde mi tak trochu fórovej (omlouvám se že všem co ho mají a jsou spokojení,jen na mě tak trochu působí).Ale podobně mi přijde i Speedi
a to jsem o něm sdost uvažovala a na Quinny nedám dopustit, ale Jané i Speedi mi prostě přijdou že se v terénu rozsypou
škoda že nemám možnost to zkusit a třeba vyvrátit ![]()
CAu, tak mne se tedy ta nová kolekce zase líbí mnohem víc. Jediný co mne na Jane vadilo byly ty barvy a to zakončení střechy, ted jsem si vybrala, ale váhala jsem, líbily se mi všechny barvy, hlavně ta černá. Škoda že ta šedivá je ve skutečnosti straaašně světlounká.
Já jsem z Jane 2006 nadšená.
martina