Hauck Roadster

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1274
14.2.06 12:01

Hauck Roadster

Ahojte, chci koupit malému na léto nějaký levný sporťáček a vybrala jsem si Hauck roadster.Golfky bychom v tomto terénu neuživili.
Jsou ale 2 typy:

1. má pevné přední kolečko a „ruční“ brzdu
  2. má otočné kolečko a je bez „ruční“ brzdy
    Pokud jej některá máte nebo máte nějaké zkušenosti, napište je.
    Mockrát děkuju!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
143
14.2.06 12:24

Ahojky, sestra má 7měsíční holčičku a koupila si minulý týden ten s otočným předním kolečkem (barva oranžovo-modrá) bez ruční brzdy. Zatím s ním byla jen párkrát, ale je spokojená, ta ruční brzda si myslím není zas tak důležitá, pokud nejezdíš s kočárkem na bruslích. Myslím, že úplně stačí normální brzda. Ale tenhle je určitě dražší než ty z loňské kolekce bez otočného kolečka. Já jsem ho taky chtěla, ale nakonec jsem si vybrala Pierre Cardin Ultralight, nemám důvěru k těm tříkolkám, protože jsou dost nestabilní, a hlavně je lehčí. Přeji hodně štěstí ve výběru…

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
16.2.06 10:52

Děkuju za reakci - aspoň jedna! Já mám 3 kombinovaný kočárek Hartan na zimu a tenhle jsem chtěla na léto , kdyby s ním byly nějaké roblémy tak ho prodám a nechám si jen Hartan, ale já jsem úchylák já jsem chtěla už 3 kombinaci - trojkolku, ale nakonec mi to přišlo malé, tak aspoň levný sportˇáček - mě se osobně líbí víc s tím otočným kolem a rozdíl cen není moc velký oproti loňské kolekci cca 400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.6.06 13:45

Ahojky,posunuji toto téma výše,také chci koupit Hauck roadster SL jeep,mám už nějaké kladné ohlasy :) Přidá se ještě někdo,ať s klady.tak se zápory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.6.06 19:57

Ahojky,tak jen pokud by to někoho zajímalo,mám ode dneška tento kočárek a jsem zatím nadšená :D Pokud beru svoji potřebu-t.j. jako druhý kočárek,ale ne golfky,protože na cesty na našem malém městě to prostě není,je snadno ovladatelný,skladný,stabilní (což mě překvapilo) a uzvednu ho i s mým 9kg drobečkem,když bych potřebovala nějaký schod apod.S přihlédnutím k ceně mě mile překvapil.Za týden na dovče ho prověřím.Posílám foto.Pokud se podaří…

http://www.hauck-group.de/…-310847a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
18.9.06 16:43

Ahoj holky,
přemýšlím, zda přežiju zimu se starou trojkombinací nebo koupím levný sporťák, co na rozdíl od mých oblíbených golfek zvládne sníh (no, jsem trochu magor, samozřejmě by mně 3kombinace stačila :roll: ), a padl mi do oka Hauck Roadster. Chtěla jsem vás poprosit o zkušenosti a názory - je dost stabilní, aby zvládl zimu bez úhony? Neprofukuje do něj? A vejde se do něj i větší dítě, třeba rok a půl?Ocením jakékoli vaše další zkušenosti a informace.
Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.11.06 22:35

pomoc

Prosím scháním někoho kdo by mi poradil s hauckem roadstrem nevím, zda ho koupit, jestli je dost stabilní , vypratelný potah, líbí se mi oranžovo modrý ale prostě nevím, nevím…
Prosím ozvěte se mi na ElisekK@seznam.cz
Moc mi to na těchto stránkách nejde 8O
Díky Eliška

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.3.07 10:49

Koukám moc zkušeností s tímto kočárkem nikdo nemá?
Také se mi líbí a zajímali by mě klady a zápory.
Já slyšela, že do něj profukuje..

• Citovat
  • Upravit
239
8.3.07 12:34

Ahoj,tak já tenhle kočárek mám.Jeep s otočným kolečkem v barvě carrot.Jezdí se s ním suprově,není moc těžký - 11 kg.To že do něj profukuje je pravda.Koupila jsem ho loni v létě,malé bylo 6 měsíců.No a na podzim a přes zimu jsem se vrátila k Tako Natalia a vozila jsem ji v něm až do února.Hauck jsem si nechala v autě jako cestovní kočárek.Ale ted',jelikož jsem Tako už prodala,jezdím jenom s trojkolkou.Doplnila jsem tam pár suchých zipů,aby tam tolik nefoukalo a je to v poho.Ale je fakt,že látka je poněkud tenčí.Kupovala jsem ho přes internet a ve skutečnosti jsem ho před tím nikdy neviděla,ale strašně se mi líbil.Kdybych se měla rozmýšlet znovu,už bych do něj asi nešla.Opravdu je lepží si nejdřív vyzkoušet kočárek naživo.
Jinak je stabilní,potah jde sundat a vyprat,ale není k němu nánožník a pláštěnka.Když jsem to dokoupila,všechno spočítala,tak mě to se vším všudy vyšlo skoro na 5 tisíc.
Doufám,že jsem aspoň trošku poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4