Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky,
chtěla bych se vás zeptat, zda máte nějaké zkušenosti s kočárky Mutsy, především pak Urban rider a Freerider.
Uvítám všechny postřehy - ovládání, pohodlí dítěte, velikost sedačky, košík atd.
Bohužel jsem tu žádnou takovou diskuzi nenašla.
Pokud ho některá máte, zajímalo by mě také, kde jste ho koupily a zda jste byly prodavači a servisem spokojeni.
Diky moc!
lejla
Máte zkušenost s Mutsy Urban Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy Urban RiderZdravím, zrovna v pátek se jedeme na trojkolku Mutsy Urban Rider podívat, chtěli bychom ji koupit - je ojetá na inzerát, ale vypadá velice dobře. Navíc jsem na ni četla i pozitivní hodnocení, tak jsem zvědavá.
Má pohyblivou zadní nápravu.Sháníme totiž nějaký dobrý kočárek pro tu naši žabu, a chtěla bych aby byl dobrý na brusle a hl. aby se korbička mohla natáčet po i proti směru jízdy. Tak jsem zvědavá.
Ale myslím, že je to kvalitní kočárek.
Lejlo,
urcite tady nejake diskuze jsou, nedavno jsem nekam psala hodnoceni MUTSY. Ale nemam cas to hledat, tak ti to pisnu znovu:-)))
Mam kocarek MUTSY URBANRIDER s nataceci napravou - tj. ctyrkolka, verze JOEY v barve cernostribrna. Nemenila bych ho. Rozhodovala jsem se mezi trikolkou a ctrykolkou, ale po vyzkouseni jsem dospela k zaveru, ze mi vic sedne 4kolka. Krasne ovladatelna, s 3kolkou jsem mela problem jet rovne:-)))
Je super lehoucky, ovladani naprsto vyborne (klido jednim prstem). Korbicka je sice uzsi nez u beznych kocarku, ale Stella se mi tam vejde v pohode i s fusakem, jeste ma rezervy. (a to ma holka v 7 tydnech vic jak 5 kg:-)))
Kocarek je skladny, do auta ho dam behem par vterin, lze i s korbickou, nebo korbicku oddelat a dat zvlast podvozek a korbicku. Urcite bych doporucovala koupit adaptery na autosedacku, jde tam tusim jen Maxi Cosi, ale to je uplne spickovy, vyuzivam opravdu hojne.
Koccarek taham do druheho patra bez vytahu a v pohode, unesu ho sama a to nejsem zadna „korba“.
Urcite bych sla znovu do tohoto kocarku, i design je naprosto uzasny ![]()
V provozu ho mam 6 tydnu, jezdim snehem, po poli, po meste, po schodech - a neni jediny problem, zadne viklani, vrzani apod…
Uz me nic nenapada, cim bych ho jeste mohla vychvalit ![]()
Pravda, ta cena je sice teba o trochu vyssi, ale lze po diteti asi bez problemu prodat, tot muj nazor.
Nicol a Stella 7 tydnu
Ahoj Lejlo
ja mam Mutsy Urbanridera uz skoro rok, a jsem s nim max. spokojena. Bez problemu zvlada teren, ta nataceci naprava je uzasne pohodlna, co dodat, rozhodne jej muzu doporucit. Taky mohu doporucit dokoupeni adapteru na autosedacku, moc jsme to vyuzili. Jedine, co by mohlo snad nekomu vadit, je maly kosik pod kocarkem, ale v kazdem serioznim obchode ti reknou, ze pokud vozis pod kocarem tezke nakupy, tak mu znicis konstrukci. Hluboka korba neni moc velka, ale Jane, Bebeconfort nebo Quinny nejsou vetsi
Mala se mi do ni v pohode vesla do 7mesicu a pak supajdila do sportovni sedacky, stejne uz sedela a v hluboke nechtela byt, potrebovala mit vyhled. Uprimne, nedovedu si predstavit vozit rocni dite v hlubokem kocaru, to nase cislo by tam nevydrzelo ani vterinu. Ten sportak jde sklopit uplne do lehu, takze kdyz mi mala usne, uplne ji sklopim a vydrzi mi v nem spat i 3hodiny
Jen si dej pozor na dodaci terminy, pokud budes chtit barvu, ktera neni v republice, my cekali na sportovni sedacku od Spuntika skoro 3,5mesice!!
tutko, Urbanrider je vzdy ctyrkolka a rozhodne bych ho nedoporucila na brusle, ale to je jen muj nazor ![]()
hezky den Petra a Justinka 11m
Holky a co Mutsy SPIDER?Velmi vážně o něm uvažuji,máte někdo nějaké info??
G.
TUTKO, zapomnela jsem reagovat…
Jak psala Peetkaa, asi bych s kocarkem MUTSY neuvazovala o brusleni. Nema brzdu, takze, aspon dle meho jezdeni nan bruslich, soudim, ze to neni nejvhodnejsi. Ale axistuji jine kocarky na brusle, zkus zapatrat…
Nicol a Stella
Ahoj holky,
dekuju moc za odpovedi! Potesily jste me. Zkusim jeste zapatrat ve starsich diskuzich, ale na mutsy mi to nechce nic vyhodit.
Jsem rada, ze je to funkcni a ne jen designovy kocarek.
Vase odpovedi ukazu i manzelovi, snad ho presvedcim, zda se mu, ze to nebude vhodne do terenu (i kdyz nikam moc nechodime) a ze nebude stabilni a snadno se preklopi.
A jeste malickost - ma to taky originalni nanoznik? Je dobry na zimu? tzn. kdyz se do nej dite da, je opravdu dobre zakryte?
Diky
lejla
No holky tak teď jsem z toho blázen, na inzertních fotografiích je trojkolka Mutsy i s ruční brzdou, takže podle mě se s ním může i na brusle, říkala to teda i ta paní, co jej prodává. Nevím, jestli jdou zadní pohyblivá kola zaaretovat, ale snad jo. Tak mi dejte vědět vaši zkušenost s touto trojkolkou, ať nenaletím.
Díky moc,
tutka
Tutko,
ten typ Musty o kterém píšeš je starší typ, teď se už nevyrábí. Proto holky píšou o jiném.
Ty nové typy nemají ruční brzdu a proto na brusle nejsou vhodné.
Dala bych si akorát pozor na to, jestli se dá u toho typu, co chceš ty otočit sedačka proti směru jízdy. Jinak bude určitě v dobrém stavu a neuděláš při koupi chybu.
Zuzka
original nanoznik neni, Mutsy jimi porad vyhrozuji, ze je bude nova kolekce nabizet, ale skutek utek
Ja mam original fusak Mutsy, ten ale neni moc teply, jeste sice prodavaji nejak polar fusak, vypada dost teple, ale nemam zkusenost…na zimu pouzivam fusak Aesthetic (koukni na www.aesthetic.cz), ten je super, mala nikdy nebyla studena, a kdyz uz fakt mrzne (jinde nez venku mi pres den neusne), tak pres ni jeste hodim plastenku (ta original Mutsy na sportak je fakt hodne vychytana, ma system odvetravani) a mala ma uplne teple tvaricky…mame takhle rekord 4 hodiny na terase v mraze:D
btw na Spidera mam taky zalusk, ale bude nejdriv koncem brezna, mel by to byt takovy vylepseny Zappik - pujde polohovat, slozeny by mel byt zhruba velky jako Zapp, ale vaha cca 8,5kg
Petra
Ahoj holky,
píšu vám zkušenost své kamarádky, která tento kočár již má. Její názor je spíše opačný , do půl roku byla spokojená , pak nastal problém ,že se malý nevešel do korby a zhruba od 7-8 měsíců ho musela vozit ve spoťáku v zimě. Navíc si stěžovala ,že sedačka u sporťáku je příliš nízko . Kočár měla také už asi 3× v opravě.
Chce si to pořádně rozmyslet, přeměřit velikost korby a taky záleží , kdy se mimi narodí.
Apolena
a nemate nekdo zkusenost, jestli na to jde na:,–(it nejaky jiny neoriginalni nanoznik podobne nebo stejne barvy?
lejla
…ahoj nebud se tak moc rozepisovat…ale mám ho téměř rok…žádný problém nenastal,jednou za dva měsíce ho promažu=prostříknu silikonovým olejem WD 40…a paráda…mám řadu Cargo ,která se velice dobře udržuje,stačí otřít hadříkem…
Ahojte, moc se mi líbí Mutsy Freerider. Máte s ním někdo zkušenost? Hlavně teda, jestli se dá použít v terénu a jak fungují ty sklápěcí kola (jestli to k něčemu vůbec je). Díky Moc