Kočárek Breaker?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
271
15.2.06 22:07

Kočárek Breaker?

Ahoj maminky,
ještě jednou ke kočárkům.
Při procházení kočárků na netu jsem narazila na značku BREAKER.
Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
520
16.2.06 16:58

Taky jsem na něj narazila a už jsem se po něm ptala na jiné diskuzi asi před 3 týdny a zatím nikdo neodpověděl, je to prý novinka v ČR tak ho asi ještě nikdo ozkoušený nemá. Líbí se mi, ale zaráží mě jeho nízká cena při tý výbavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.06 19:36

BREAKER

AHOJ HOLKY, JÁ MÁM KOČÁREK BREAKER ROK.KUPOVALA JSEM HO V POLSKU A TEHDY JSEM O KOČÁRCÍCH NIC NEVĚDĚLA, TAKŽE JSEM HO VYBÍRALA JEN PODLE BARVY :D ,ALE JSEM STÁLE SPOKOJENÁ.TED JIŽ TYTO KOČÁRKY MAJÍ LEPŠÍ VYBAVU A POLOHOVACÍ RUKOJET.TEN MŮJ TYP JI NEMÁ, ALE VŮBEC MI TO NIKDY NEVADILO.ALE, CO SI NEMŮŽU VYNACHVÁLIT JE VÁHA KOČÁRKU.MOJE KAMARÁDKA MÁ KAJTEX A TO JE TANK.BREAKER JE PROTI NEMU, JAK PEŘÍČKO.ZA CELÝ ROK UŽÍVÁNÍ JSEM S NÍM NEMĚLA SEBEMENŠÍ PROBLÉM A TO JSEM ODVOZILA 2 ZIMY.PRÁVĚ DNES JSEM HO CELÝ VYPRALA A HURÁ NA SPORTOVNÍ ÚPRAVU.
ZA TU CENU BYCH ŠLA DO NEJ ZNOVU. :P

• Citovat
  • Upravit
26847
28.4.06 19:38

Kolegyně mě taky nahlodala se značkou Breaker. Byla jsem se na něho podívat v obchodě a moc se mi líbí. Ta cena mi sice taky připadá dost nízká. Škoda, že je tady jen jeden názor na tento kočárek. Holky, které ho používáte, poraďte nám ostatním. Je tento kočárek dobrý? A co velikost korbičky? Vleze se mi do něho v zimě srpnové mimi ve fusaku? :?

Líbí se mi i kočárky DorJan, ale po tom, co jsem si přečetla v diskusích, už o tomto kočárku neuvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.4.06 19:42

Pozor beaker je polský kočárek kavalita je srovnatelná s Tako. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
29.4.06 14:02

Dacanka vím, že Breaker je polský kočárek. To ale neznamená, že musí být nekvalitní. Nejlepší reklama je vždycky spokojenost zákazníků. S tímto kočárkem ale asi moc zkušeností nebude. Je to vlastně nový model 2005 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.5.06 20:10

Cecetko, tady jsou přibližné rozměry té korbičky a myslím, že srpnové mimi ti tam v pohodě vleze.Samozřejmě bez té vnitřní tašky.Můj Prcek se narodil v lednu 2005 a tuto zimu tam ještě krásně vlezl.A to je dlouhán. :D
A mají moc krásné barvičky na výběr.
 http://www.klokanek-online.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
2.5.06 17:28

PIPA a jinak jsi s ním spokojená? Opravdu se mi moc líbí. V obchodě jsem ho viděla v modré, tmavě červené, zelené a šedooranžové (ta byla nejhezčí). Zatím je to můj favorit. Ještě ho musím ukázat manželovi.
Dneska jsme byly s mamkou nakouknout v Polsku a prodavačky na mě hleděly, co že to chci za kočárek 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.5.06 19:54

Cecetka, jsem spokojená, mám červenomodrý, nevěděla jsem, co čekám, tak aby se to hodilo i pro holku i pro kluka.Malý má 15 měsíců, ještě ho v něm vozím, ale musím mít přehozenou rukojet, at vidí před sebe.Jedinou nevýhodou je, že jak přehodíš rukojet, tak se změní těžiště kočárku a zatočit dá celkem zabrat.Ale je to o zvyku.A má to tak většina kočárků.Kupovala jsem ho v polsku, ale né na té velké tržnici, tam měli jen samé TAKO.
Jediné, co jsem na něm opravovala bylo píchnuté kolečko.Kolečka jsem promazala za dobu užívaní jen jednou a dofoukala asi dvakrát, takže žádná péče a šlape, jak hodinky.U nás k vidění nikde není, celkem bych na něho mrkla, jestli není třeba těžší…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
3.5.06 09:40

PIPA u nás je vystavili v obchodě asi před 14 dny, kdy je přivezli z nějaké výstavy. Jsem ráda, že jsi napsala. Ono, žádný kočárek není bez chyby. Moc děkuji za názor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
15.6.06 13:31

Byli jsme kočárek okouknout v obchodě, protože mě taky zaujal na internetu. Je suprovej a jdem do toho! A za 5999.- ??? Vůbec jsme neváhali. Tak doufám, že budeme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
30.6.06 18:22

Negativa

Nechci vám kazit radost,ale kamaradka Breaker má a říká,že už by si ho v životě nekoupila.
POměrně dost těžko se ovládá,když chce zatočit,musí zvednout kolečka u madla tahem nahoru a tim vlastně změnit směr,takže když to uděláte 10-20× při každém pokusu jet doprava nebo doleva,tak jste z toho celkem zhuntovaný. Jiná varianta je „skočit“ na madlo a převážit je-taky nic moc......Po 2 měsících jim prasklo madlo. Po 3 měsících kočárek samovolně zatáčí doleva,což je fakt otrava,když musíte pořád vyrovnávat směr.
JInak vzhledově je ale moc pěkný.
Znamá má Dorjan-je jen o něco dražší,ale lépe odpružený, myslím že i lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
7.11.06 14:47

Holky můžete mě napsat napsat nějaké nové názory na kočárky Breaker???Já jsem ho teď objevila a celkem se mě líbí ,ta cena je velmi lidová.Sice mě odrazuje že je to plská výroba,ale to jsou Deltimy taky a myslím že zas až tak špatné nejsou.
Poslední příspěvek je tady skoro před půl rokem tak jestli máte někdo novější poznatky byla bych moc vděčná za ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.06 13:30

ahoj,já mám miminko narozené začátkem října a kočárek breaker mám.Jsem s ním moc spokojená a koupila bych si ho znovu.Vím,že s ním jezdím krátce,ale opravdu si nemůžu stěžovat.Nechala jsem si tam dát kolečka s umělohmotným středem a skuličkovými ložisky,pláštěnku a cena 6400.Kupovala jsem ho v Brně na Hrnčířské. :wink:

• Citovat
  • Upravit
4488
21.11.06 14:11

Jé díky tak to jsi mě potěšila.Já už jsem si ho tam taky zamluvila přesně jak píšeš v Brně na Hrnčířské a taky jsem si objednala ty ložiskový kolečka.Tak doufám že budu taky tak spokojená.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí