Kočárek Breaker?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.8.07 16:27

kočárek Breaker

Ahoj holky, my jsme si koupili také kočárek Breaker a teď ještě čekáme na to miminko, které má přijít každým dnem.Zdá se mi, že tento kočárek má vše co má mít a je za dobrou cenu. Navíc, když si v obchodě řeknete, tak si můžete koupit kočárek Breaker s konstrucí i na autosedačku. Takže jsme koupili kočárek za 6500 a autosedačku samozřejmě od stejné firmy za 2000 a máme kompletní čtyřkombinaci.Jsem moc spokojená a dám Vám ještě vědět, jak se nám osvědčil. :P

• Citovat
  • Upravit
4488
20.8.07 22:37

Anonyme tak snad tě potěším.Jezdím s ním už půl roku a je zatím bez chyby.Teda jediná závada bylo že zatáčel do leva,ale v obchodě mě poradily co s tím a už jede dobře.Doufám že se přidáš ke spokojeným :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
21.8.07 09:35

Jééé, nám taky zatáčí doleva :D Lenya - poraď co s tím.

Jinak skoro po roce používání si nemůžu stěžovat. Vůbec nevybledl, asi dvakrát jsem ho prala, jinak stačí otřít mokrým hadříkem. Technický stav bez závad, až na to zatáčení doleva, ale není to tak strašný. Jediný problém vidím ve skladnosti, bo máme malé auto a složit a nacpat ho tam je problém. Ale to není chyba kočárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
21.8.07 14:08

Zdravím všechny spokojené řidičky kočárku Breaker. I my jsme si ho pořídili a jsme moc a moc spokojený. To zatáčení doleva nás taky trochu zlobí, ale tyhle kočárky s A konstrukcí jsou na to choulostivý. Vybrali jsme si ho na netu, ale paní nám ho objednala do obchodu. Byli jsme u nás jediný, ale asi měsíc už u nás jezdí ještě jeden. Ale na Dorjan cross country nemáme. Ten tu má skoro každý. Kam přijedem, kočárek se vždy líbí a i nám se ještě neokoukal. Jsme moooooooc spokojený. :lol: Jo a teď v něm vozím půlročního kluka, který má 74 cm a skoro 10 kg. :lol: Máme třídvéřové auto a do kufru ho také složíme. Paní v obchodě nám říkala, že velikosti těchto kočárků je skoro stejná, stejně jako složených kočárků.
Takže já vřele doporučuji. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.8.07 22:21

Tak na zatáčení nám bylo doporučeno:
Obrátit kočárek na boudu a konstrukci na té straně kam zatáčí opatrně se snažit roztáhnout -jako kolečka od sebe.Ale je potřeba to dělat fakt opatrně,protže stačí málo a je to srovnaný.My jsme to dělaly na 3×.Je to jednoduchý a účinný.

A jinak u nás jezdí taky jen jeden a my.Ale asi se to brzy změní,protože už několik nastávajících mamin mě zastavovalo a ptalo se na něj.Já ho můžu jen doporučovat,takže tu budem mít asi přebreakrováno :lol: ,ale to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
27.9.12 14:16

Ahoj holky,
nějaký nový poznatky k tomuto kočárku? Vybírám kočárek pro ledňáčka a ráda bych, aby i sporťák dlouho vydržel - do kolika let jste vozili mimi v tomto sporťáku? Děkuji za každé info…

• Citovat
  • Upravit
61
27.9.12 15:02

Syn už měl 2,5 roku a ještě se v tomto kočárku vozí, dokonce se v něm občas i vyspí, takže sporťák vydrží opravdu dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
27.9.12 20:16

No super, tak to do něj nejspíš půjdem - cena je úplně suprová… Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat