Fusak do sporťáku Emitex do kočárku s 5bodovým upínáním

20
17.2.06 16:50

Fusak do sporťáku

Prosím poraďte! Kopupili jsme sportovní kočárek s 5-ti bodovým upínáním, a dnes mi přišel i kombi fusak od Emitexu. Jsou tam ale jen otvory na tříbodové. Jak to děláte vy? Mám si tam ty další 2 otvory vytvořit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
17.2.06 17:00

Ahoj macam,

já mám taky už jenom sporťák a fusak mám úplně bez děr a abych řekla pravdu, ani to nějak nevadí. Vždykcy dám přes malého ještě nánožník a navíc ho drží i madlo, prostě se z toho kočáru nemá šanci dostat… Používám to tak celou zimu a nikdy nebyl problém.
 Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
17.2.06 17:56

I kdyz mam pet der na fusaku, tak provlekam jen spodni cast. Jen kolem nozicek a ne pres raminka. Usetri mi to spoustu casu pri davani fusaku do kocarku a potom zase pryc. Charlie to kolem tech nozicek v pohode staci.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.2.06 23:25

RE

Děkuji za příspěvky. Zítra to zkusím, jak nám to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.06 08:23

fusak

To je takovej problem udelat 2 diry navic??Maminky, skutecne me nekdy prekvapujete oatzkami do fora......:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.2.06 11:31

Milej anonyme, delat diry do fusaku za litr je snad trochu zbytecne ne? Stejne tak jako je zbytecnej celej tvuj dotaz, tak se hod do klidku jo?
Jinam my mame fusak Aesthetic a tam tech pet der je. Hanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.2.06 11:55

fusak

Mila Hanko, stejne jako ostatni mam snad i ja narok napsat svuj nazor ne??peknou sobotu Paja

• Citovat
  • Upravit
2907
18.2.06 12:01

Máme sporťák s pětibodovými pásy a fusak od emitexu combi a ten má taky 5 děr dokonce jich tam je vlastně 7, ty díry na ty horní pásy jsou dvě nad sebou takže jsme prostříhli ty co odpovídali výšce našich pásů.Maky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
18.2.06 12:06

Ahoj,
tak já taky koupila fusak s pěti dírami (nejsou prostřihnuté) a nakonec jsem je ani neprotříhla. Fusak v kočárku drží skvěle i bez toho a nemusím se zdržovat s nějakým upevňováním. Když Mates sedí ve fusaku a ještě je přes něj nánožník, tak to opravdu dolů neklouže.
Kdybych tohle věděla dopředu, tak nekupuju nový s dírama, ale použiju starý s beránkem, co jsem měla.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.2.06 17:40

RE

Tak jsem ten fusak prohlížela, a musím se omluvit. Já slepoňa jsem si nevšimla těch připravených děr na bocích!!! Takže je to v pohodě. Já jsem ten fusak vzala, dala do kočárku, a pak hledala kudy ty kšíry protáhnout, a těch na bocích jsem si prostě nevšimla :oops:
Nám ten fusak dost klouže, takže ho takto musíme upevnit. Nahoře to upínání já nemám kam připevnit. Vendulka je ještě moc malinká a zajede dolů ale přitom se chce dívat a moc se zlobí, když nic nevidí. Dnes jsme nikam s tímto kočárkem nevyjeli, ale zítra pojedeme k babičce. Bude to i zkouška jejich výtahu. Máme totiž Fenixe F4 od BP a ten má širší rozchod kol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.06 19:06

Mila Hanicko , vidis, vidis neni to nic neobvykleho delat diry do fusaku.......tak se hned necil....... :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.2.06 11:06

Tyhle anonymy co se ani anonymne nepodepisou fakt miluju!

Mimochodem at si kazdej s fusakem dela co chce ne? V mem pripade - ja delat diry do fusaku tak ho muzu rovnou vyhodit, pac jako svadlena bych si nevydelala ani na slanou vodu :)

Ja mam fusak Aesthetic a nemuzu si ho vynachvalit, nejen ze je teply a mekky, ale take maji krasne barevne kombinace (k nasemu golfaci Quinny ZAPP sedne jak prdel na hrnec :lol: ). Puvodne jsme premyslela jeste o Emitexu, ale zdal se mi oproti Aestheticu nakovy moc naducany a tvrdy. Jinak ten Aesthetic ma tech der 5 uz prostrizenych. Stal kolem 19 stovek, sice cena nic moc, ale je univerzalni a levnejsi nez original fusak Quinny, kterej nema odepinaci cast na nohy a pro chodici dite je to dost neprakticke. Toz tak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.2.06 11:07

ha haaaa tak to se povedlo, aneb blbne mi prihlaseni takze ac jsem predchozi prspevek psala jako prihlasena tak nikde nic. Takze to bylo ode mne. Hanka1

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.2.06 11:14

tak jsem si zmenila i prohlizec a prihlasovani funguje na cestny slovo. Ale to je mimo tema k fusakum. Jinak ja prvni zimu s mimi odjezdila s berankem jeste po mne, sice hnusnej, ale teplej. Ted co mam Aesthetic, tak lituju, ze jsem si ho neporidila driv, i kdyz v zime 2003/2004 se jeste nedelal. Tusim, ze jsem ho videla prvne nekdy z jara 2004.
 Hanka1

• Citovat
  • Upravit
6638
10.10.12 16:37

Mám doma beránkový fusak, ale nemá díry na pás, poradí prosím někdo, jak to technicky udělat? šicí stroj mám, ale nevím, co na něm nastavit nebo tak. Bojím se to jen ustříhnout a nechat tak…
dík za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4