Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to po vysazeni ha stejne. Otěhotněla jsem az po clostiku, protože jsem prirozene neměla ovulaci
Měla jsem cyklus dlouhý až 45 dní, otěhotněla jsem bez větších problémů. Ovulace cca 21. den. Po porodu a kojení se srovnalo na 31 dní. HA neberu. Každopádně doporučuji pít kontryhelový čaj.
Podle mě je fuk, jak dlouhý je cyklus, ale zda probíhá ovulace a jak dlouhá je luteální fáze.
Já mám cykly taky dlouhé (cca 5-6 týdnů), navíc nepravidelné… a mám čtyři děti.
Mam cykly v mezich 33-42 dni, pravidelnost zadna.Ale u obou deti jsem mela poz.TT 36DC. K ovulaci tak doslo nekde kolem 25DC..
@Attila8 Nemusí to být extra problém, pokud ovuluješ. Akorát máš dlouhé cykly, pokud ovuluješ, tak ovu probíhá nejspíš kolem 28.dne. Pří snažení o dítě je to otravné v tom, že třeba jeden cyklus nic, druhý nic, třetí nic a času uteče mnohem víc než u žen s kratšími cykly. Ale třeba se taky zadaří brzy, problémem dlouhý cyklus vyloženě není ![]()
Případně můžeš zvážit nějaké bylinky (kontryhel, Gynex…) nebo vitamíny. Ale tohle bych řešila až v případě, kdyby se nějakou dobu nedařilo ![]()
Dobrý den chci se zeptat
Mám 43.den cyklu MS nikde spoždeni 10 den
Test negativní