Silný výtok a vyšetření na gynekologii

Anonymní
5.11.16 22:48

Silný výtok a vyšetření na gynekologii

Mám opravdu neustálý silný výtok, jsem objednaná na gyndu, ale nevím, jak to udělat..bojím se, že to ze mě bude „téct“ i při prohlídce :oops: :oops: a hrozně se stydím. Taky to doktorovi nemusí být příjemné a může si pomyslet, že jsem se ani neumyla..což je blbost..i když vylezu ze sprchy, tak to nejde ovlivnit, kdy „se to spustí“. Neumím si asi představit, co vše lékař denně vidí, ale i tak. Nevíte, jak to řešit? prosím o zachování anonymity, citlivý dotaz.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
5.11.16 22:50

Když mají ženské problém, chodí tam i s menstruací. „Jen“ výtok je asi v pohodě. Je to doktor, už toho asi viděl hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.11.16 22:51

Doktor viděl a vyšetřoval daleko horší věci - kvůli výtoku tam jdete. Čím déle budete otálet, tím horší to bude.

Jak to řešit? Prostě ráno, kdy máte domluvenou prohlídku vstaňte, osprchujte se, vezměte si čisté prádlo a intimku, nasnídejte se a jděte k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
5.11.16 22:53

Presne jak pise bublina nektere zeny chodi i s MS kdyz maji problemy, ostatne od toho je doktor aby te prohledl takze neboj, nejsi prvni a ani posledni koho v takovem stavu uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.11.16 22:54

Tak predpokladam, ze ten vytok s nim budes resit, tak azi nebude prekvapeny :think: Vzala bych si asi kapesnicky, nevim, jestli jde delat neco jineho…Ale jinak ver, ze uz videl ledacos…a tuplem, jestli chodi obcas k porodum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.16 22:56

Ano, do převlékací kabinky si holt vezmu kapesníčky a holt to musí asi stačit. Asi jen nechci, aby si pomyslel, že nedbám na hygienu, no :think: Samotnou mě to hrozně štve.

• Citovat
  • Upravit
9023
5.11.16 22:59
@Anonymní píše:
Ano, do převlékací kabinky si holt vezmu kapesníčky a holt to musí asi stačit. Asi jen nechci, aby si pomyslel, že nedbám na hygienu, no :think: Samotnou mě to hrozně štve.

tak kdybys to neřešila, nešla bys za ním. Neřeš, je zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
5.11.16 23:02

Můj dr. dělá i konizace, byla jsem na ni. Něčím se to pálí, ten čípek. Mi to strašně smrdělo. Tak jsem si postěžovala, že je to smrad a dr.: jí nic necítím. Jsou prostě pro tu práci ti praví a nepřijde jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
5.11.16 23:02
@Anonymní píše:
Ano, do převlékací kabinky si holt vezmu kapesníčky a holt to musí asi stačit. Asi jen nechci, aby si pomyslel, že nedbám na hygienu, no :think: Samotnou mě to hrozně štve.

pokud je to inteligentni doktor tak si tohle jiste myslet nebude, preju hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
6.11.16 00:14

Jen pozor na ty kapesnucky, aby nebyly vlhcene nebo parfemovane, aby to treba nezkreslili vysledky steru…totez ranni sprcha s pouzitim mydla…radsi bych predem zavolala a zeptala se, jsk mam prijit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
6.11.16 06:29
@Zuziky píše:
Jen pozor na ty kapesnucky, aby nebyly vlhcene nebo parfemovane, aby to treba nezkreslili vysledky steru…totez ranni sprcha s pouzitim mydla…radsi bych predem zavolala a zeptala se, jsk mam prijit…

Delas si srandu? Dospelela zena bude volat? Logicky po sprse a dneska snad vsechny zeny pouzivaji intim mydlo. Fakt ji nerekne, aby prisla 3 dny nemyta. Volat na gyndu, jak se ma umyt. Tvl dneska asi uz logicke mysleni vetsina nema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
6.11.16 07:13

Můj doktor je zlatý, vždy se snaží, ať se pacientky cítím i v této situaci příjemně. Ale v 15 letech jsem měla doktorku, která na mě byla nepříjemná kvůli podobné věci, za kterou jsem nemohla, takže se zakladatelce nedivím, lidi jsou různí. Ale jestli je tvůj gynekolog profík, a to musíš vědět sama, když k němu chodíš, tak mu to určitě divné nepřijde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.11.16 08:24

Pokud doktor jak ma byt, vyřeší ti problem a ty budeš mit klid, ja v těhotenství trpím hodně na kvasinky a tež mi pomohl, i sem tam u něj byla když sem měla samovolnej potrat, a chtěl mě vidět ikdyž sem krvácela, takže stud stranou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
6.11.16 11:43

V klidu - myslím, že viděl horší věci. Sprchni se, v kabince se utři a jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
7.11.16 00:22
@araw píše:
Delas si srandu? Dospelela zena bude volat? Logicky po sprse a dneska snad vsechny zeny pouzivaji intim mydlo. Fakt ji nerekne, aby prisla 3 dny nemyta. Volat na gyndu, jak se ma umyt. Tvl dneska asi uz logicke mysleni vetsina nema :roll:

proc by si delala srandu?? ma pravdu - mydlo muze ovlivnit stery.. taky bych se poradila, zda ho muze pouzit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí